Home » , , , , » Konsert Temptation Reloaded SRK!!!

Konsert Temptation Reloaded SRK!!!

Source Extracted from Google
Deqla mesti suka entri ni... ^_^. Iolss pun suka juga!!! Jangan tak tau akak uolss ni peminat kental Shah Rukh Khan ok? Semua dvd lakonan SRK ada dalam koleksi saya di rumah... Muahaha... Gila fanatik tak fanatik? Gila obses tak obses? Tapi tak adalah sampai lagha... Deqla pun sama peminat setia SRK... ^_*... Dulu masa SRK datang Malaysia, masa tu iolss nak sit for PMR ke SPM tak silap... lama sangat dah, jadi tak menghingat dah... kebetulan malam konsert tu, esoknya nak start first paper giteww... Makanya kempunanlah nak pergi... muahahaha... lagipun masa tu budak sekolah lagi mana nak ada duit nak beli tiket... 

Kali ni SRK datang lagi untuk konsert!!! SRK dan artis Bollywood yang lain seperti Madhuri Dixit, Rani Mukherjee, etc akan menjayakan konsert Temptation Reloaded pada 15 Februari 2014 ini di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur.

Ha ni part yang tak menahan... harga tiket untuk konsert SRK kali ini akan dijual pada harga RM2k untuk tempat duduk jenis Diamond. Ni untuk siapa yang nak tengok SRK dekat2 lah ni. ekekeke...

Tiket lain boleh didapati dari harga RM1k sehingga RM100 mengikut barisan tempat duduk yang disediakan. 

Konsert ini dibawakan oleh We Love Asia dan Hitman Solutions serta disokong oleh Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia dan Visit Malaysia 2014.

Turut sama menaja adalah Astro dan Syarikat Penerbangan Malaysia Airlines (MAS).

Further info klik SINI

Iolss memang tak dapat nak pergi lah... Kesian Ash kot tinggal dengan Nek Ma sorang2... lagipun I believe by the time right now surely ticket yang paling murah tu cepat habis kannn??? 

*Kalau dapat jumpa SRK ni in person seronok juga... he he he 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Konsert Temptation Reloaded SRK!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, February 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. Ooooo..peminat tegar SRK ya...melerts gitu..he..he....nway Farah make sure get one ya...nanti kalau tak menyesal..mana tau dapt jumpa in person ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa tak get one pun dear, timing tu, kesian Ash nanti takkan nak tinggal sorang pula...

      Delete
  2. best juga kalau dapat pegi kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dapat pergi memang awesomelah cik... ^_^

      Delete
  3. salam singgah jalan2 dihujung minggu di sini.

    ReplyDelete
  4. rm2k..pergh...nangis jap nengok harga tu
    dulu minat..sekarang berkurang minat..kikiki
    tp aah deqla mmg peminat setia srk..buah hati pengarang jantung si deqla ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dan deqla kongsi ni... ekekeke...

      Delete
    2. hahaha.. SRK pelakon terhebat kan.. mestilah minat... :)

      Delete
  5. Hai Farah! Wow! Blog dah berwajah baru.. Nampak sangat dah lama Mieza tak menyinggah jalan2 sini.. Huhu.. Boleh geng la ni ngn Deqla, hard core fan SRK.. Mieza pun minat gak.. Tapi xdela hard sgt.. Medium2 jer.. Hehehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi mieza, yer dah rebrandingkan semula... tak apa faham Mieza pun busy... Farah pun lama tak ke blog Mieza juga... minat SRK ek??? kita gang... he he je

      Delete
  6. betul..betul,..mesti yang rm100 tu da abes pun kan kak:) mujurla nana tak fanatik sangat hindustan2 ni...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak fanatik juga tapi suka sangat... ha ha ha macam mana tu?

      Delete
  7. takde la akk nak beli tiket mahal2 gitu... baik gi makan...hheee.. kalau tick yong hwa swoh husben belanja..hhaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah akak pun peminat yong hwa jugak??? ingatkan sally samsaiman jer... he he he ...

      Delete
  8. akak minat SRK...tp certain2 filem dia yg lama je..yang baru akak xde peluang nak tgok...bz woman kata kau kan....hahahaha...xde la.. akak paling suka dengan SRK masa citer Kabhi Kushi Kabhi Gam, kalau tgok menangis beb...

    ReplyDelete
  9. alamak.. dah lama tak tengok shah rukh kahn ni.. macam dulu gak yea muka dia..

    ReplyDelete
  10. wah wah wah..meriah lah nanti ni berjoget sakan.

    ReplyDelete
  11. Wah... peminat SRK rupanya... nrl minat jg tapi rasanya cam dah lama x layan hindustan...

    ReplyDelete
  12. Minat gak SRK... Hee... Mmg layan gk filem.bollywood lakonn SRK NI..

    ReplyDelete
  13. hihih. yelah terlps pndg entri ni.. sorry la xperasan plak nama deqla disebut2 kat sini..hihihi.. baris blkg tu mcm x berbaloi kan.. kompem dgr org terjerit2 jer.. suara konsert tenggelam trs.. kohkoh.. so dah blh agak la kan deqla pegi ke x.. x ksh la pegi atau x kan.. minat tetap minat.. berjumpa dgn SRK in person tu x penah la..tp penah tgk dia dkt2 , dpt lambaian & senyuman dari dia tu pnh la.. masa tu tgk dia shooting filem kat klcc masa form 5.. deqla dgn muka x malunya panggil nama dia nak bg surat kat dia..hahahaha.. serius mcm x pecaya!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia