Home » , , , » I Can't Sleep!!!

I Can't Sleep!!!

Source Extracted from HERE
Morning uolss!!! Entri ringkas di pagi hari... kesinambungan dari entry review pada hari Isnin di SINI. Dah jadi mummy ni, manalah tidur tu sempurna sangat ye tak??? Kebanyakkan pada kita hadapi benda ni, tapi iolss tidur tetap tidur, cuma timing tu dah jadi adjustable dah... kalau dulu ikut suka kita nak tidur pukul berapa dan tidur senyenyak2nya... janji bangun juga pagi solat Subuh dan pergi kerja... tapiii sekarang tidak lagi. Dengan kehadiran Ash, kita tidur pula ikut timing Ash, supaya dapat adequate sleep yang diidam2kan...he he he... 

6 gambar dengan maksud yang berbeza2 ye tak, jadi ibu bila preggy ada orang tak lena sangat tidur sebab2 preggy tu lah...tapi iolss ok jer tidur, masa preggy-kan Ash bantai tidur kaw kaw punya dan memang kuat tidur masa tu...muahahaha... Bila dah lahir, tidur ikut timing Ash, kena ensure seawal 3 pagi dah jaga, dia ajak bergurau senda di pagi hari...muahahaha... gambar ke-3 sampai ke-6 tu tak experience lagi... 

Tapi, uolss yang dah experienced mesti dah pernah merasa kannn??? ^_^

Till then, cheerios!!!

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel I Can't Sleep!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, February 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

23 comments:

  1. Keciannya , cmni la kot kn mummy Ty... hmmm get enug rest sis..

    ReplyDelete
  2. salam rabu kak..
    hahhahaaa dah merasa kurang tido ehh..memang gitu la kak..masa anak2 kecik dulu, memang zee tido jer time lunch..nak qada balik sebabnya balik umah kang lambat lagi boleh tido..baru lelap anak dah jaga plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time lunch yang dimanfaatkan dengan sebaiknya ek zee... *_^

      Delete
  3. if ada anak kecik memang kurang tido...but akak x experienced pun kurang tido masa mula2 ada dania dulu...sepanjang masa tido akak sangat cukup..malah berlebih....maybe sebab dania good girl kot..x susah sangat jaga dia...

    ReplyDelete
  4. biasala kan lau da bgelar mummy..
    mmg tido xkan pernah ckup..
    lom jadi mmy pon tido xbpe nk ckup ni kan pula bila da jd ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi hi, belum jadi mummy tido tak cukup kerana perkara2 lain...

      Delete
  5. so far..tido masih ok ikut waktu mcm biase.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah bagusnya dan beruntungnya...he he he...

      Delete
  6. semasa bersalin twin dulu lagi akak tak tidur farah...sorang bangun sorang lagi tidur..baru nak lelap mata bangun pulak yang sorang lagi...bila nak rehat..memang akak kurus kering time tu...tak cukup tidur..letih wooo....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaga twin lagi payah kan kak??? he he he...

      Delete
  7. anak2 memng akan buat kita tak cukup tidur ...hhee.... tu yg kekadang tu bila dpt tidur, tak leh nak bangun tu...hhee.. weekend la

    ReplyDelete
    Replies
    1. weekend tu memang masa pembalasan dendam tu kak...

      Delete
  8. Dah lalui sampai yang keempat..ALhamdulillah dapat lalui dengan berjayanya..huhuhu..cuma kalau boleh 5-6 tu memang taknak experience langsung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 dan 6 tu pun akak tak nak aida...hu hu hu...

      Delete
  9. Ayut xblh tido sbb lapar je kot..blh gitu?hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul lah tu ayut kalau lapar mana boleh tidur...akak pun...he he he...

      Delete
  10. ibu banyak berkorban untuk kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu nad dan nad akan rasa bila nad jadi ibu nanti suatu masa nanti...

      Delete
  11. Kesian my momm..besar sungguh pengorbanan untuk kita orang semua...masa kecil degil-degil pulak tu..

    ReplyDelete
  12. Hehehe...bukan tido jer terganggu, nak ker bilik air pun jenuh menahan ...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia