Home » , , , » Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)

SALLY NAK PERGI VIETNAM!!! ^_^ 
(betul tak agak2??? main hentam jer ni) 
Terimakasih telah membaca artikel Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3). Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

27 komentar:

  1. gud luck..farah :)

    nk join tak tau jwpn...hehe..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum farah. semoga berjaya dan murah rezeki ye. sheila pun dah joined. jawapan kita sama. hiewhiew ~~~

    ReplyDelete
  3. good luck... kak mia pun join juga..

    ReplyDelete
  4. Good Luck Farah... Jawapan tekaan kita sama la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best eraz... he he he ... ye lah samalah jawapan kita...

      Delete
  5. All the best sis :D
    Jom join GA ni jugak http://ratupimples.blogspot.com/2014/02/1st-topup-giveaway-by-ratu-pimples.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.