Home » , , , , , , , , , » Happy Belated 61 Birthday Papa!!!

Happy Belated 61 Birthday Papa!!!

Source Extracted from Google
Agak terlewat ucapan untuk papa... tapi yang penting masih dalam ingatan kan??? Dan yang penting tak pernah luput. ^_^... 

Sebenarnya hari ulang tahun kelahiran papa jatuh pada 21 Februari... tapi disebabkan jatuh pada hari berkerja dan masing2 sibuk, makanya tak berkesempatan untuk meraikan. Makanya, kita gunakan kesempatan hujung minggu ni untuk meraikan secara kecil2an anak beranak. 


Tak ada apa yang istimewa sangat pun, cumanya home baked mix fruit cake untuk papa. Favourite cake papa. Dah lama tak baking semenjak ada Ash. Tapi hari ni, akhirnya berkesempatan juga. 

Papa yang rapat dengan saya. Ok, iolss anak manja papa... wakakaka... lagipun sorang kann??? Tak ada adik beradik... Papa yang jaga saya waktu kecik2 masa mama kena kerja shift malam. Papa yang selalu pujuk saya kalau kena marah dengan mama. Papa yang selalu belikan apa yang saya nak. 

Happy Belated 61 Birthday Papa!!! I Love You... 

*The first man in my life... the best I've ever had...2nd man??? Of course lah my suami... ^_* 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Happy Belated 61 Birthday Papa!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, February 23, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. happy belated birthday uncle..
    wish u all the best in life & happy always ;)
    awat tak ambik gambar dgn ur dad babe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. papa ai tak suka bergambar sangat babe... dia suka ambik gambar tapi dia tak suka orang ambik gambar dia... muahahaha... boleh???

      Delete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini Farah...selamat hari lahir untuk papa Farah...semoga sentiasa dalam lindungan Allah di samping keluarga tersayang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thank you so much Mardiah

      Delete
    2. Selamat hari ulang tahun buat papa farah...

      Delete
  3. Semoga sentiasa sihat n ceria selalu ... Semoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki ... Semoga dipermudahkan segala urusan ...

    ReplyDelete
  4. sanah helwah pak cik...smge pnjg umur dan dimurahkn rezeki yang berlipat ganda

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah... amin... thank you so much Iman...

      Delete
  5. Semoga panjang umur dan diberi kesihatan yang baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you so much PC for the doa... In Shaa Allah, mudah2an..

      Delete
  6. Selamat hari lahir to your papa sis. Semoga sentiasa dalam keadaan sihat sejahtera. Amin ;)

    ReplyDelete
  7. Happy besday untuk papa..
    Yummy yummy la kek tu ^-^

    ReplyDelete
  8. perghh! kek buah memang kegemaran kenit sejak kecil. Mak memak pakar buat kek buah, dan kenit pakar makan hehehe. HAPPY BELATED besday to papa Ash (^_^)

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir buat papa sis
    saya doakan smga beliau dikurniakan kesihatan yg baik dan dipanjangkan usia.aamiin..

    cake buah. sedapnya..

    ReplyDelete
  10. Happy birthday to your papa... :-)

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday untuk ayah kak farah. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia