Home » , , , , , , , » Happy 3 Months Old Iman Firash!!!

Happy 3 Months Old Iman Firash!!!

Alhamdulillah, 26 Februari 2014, hari ni genap 3 bulan usia Ash... ^_^... 3 bulan yang indah dan penyeri hidup Abah dan Mummy... Kejap jer rasanya masa berlalu dan semoga akan terus indah di masa2 akan datang... Ash musyuk manja Mummy...yang pandai menyakat, pandai mengajuk dan pandai mengambil hati walaupun masih kecik lagi...


Selain tu, sekarang kalau naik car dah tak mau dibaringkan dah... nak duduk ataupun nak berdiri saja... Kegemaran dan aktiviti masa lapang terbaru... muahahahaha...aktiviti yang boleh buat Mummy exercise dan sekaligus berpeluh serta bakar lemak... suka bergoyang2, melompat2 dan ditimang2... phewwww.... it's fun though.... Dannnnn, yang paling penting... kalau nak tidur malam, semua orang tak laku... Abah ke, Nek Ma ke, Atuk ke...semua tak nakkkk... nak cari Mummy jugakkkk.... Itu yang kadang kalanya Mummy kena tidurkan dia dulu baru boleh buat kerja2 blog...wakakakaka...tak pun bila dia dah tidur, tepuk2... Mummy blog sebelah tangan.... boleh itu macam??? Gigih tak gigih Mummy Ash ni uols... yelah day time dah busy dengan kerja kat office, bila masanya nak berblog kannn??? Kalau free tu lain cerita lah...kalau hari2 datang office duk ngadap blog... tak mooooo..... nanti tak berkat pulak rezeki.... Kenalah timing betul2 kann??? Takut oooo.... he he he... ok sebelum melalut baik berhenti di sini.... 

Peralihan bulan yang baru... dah semestinya kena pergi cucuk kannn??? Selamat dicucuk manja musyuk Mummy next next week.... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Happy 3 Months Old Iman Firash!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, February 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

46 comments:

  1. ehhh dah bujang dah anak mummy nie ya..cpt ja masa berlalu kan sis dah besar dah..pasni dah boleh dah jaga mummy dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiiii cepatnya cayer bujang kak lya...he he he...of courselah ash kena jaga mummy kannn???

      Delete
  2. yeah..xpe..nanti 4 bln stop jap cucuk..5 bln cucuk balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah, masuk 4 bulan stop cucuk kejap ...masuk 5 bulan cucuk lagi sekali...he he he...

      Delete
  3. 26 hb dah..gaji iols x dpt2 lagi ni..cam mano nak sopin baju raya ni hahaha
    kejap je 3 bulan kan
    ritu mcm takut2 nak beranak
    ritu mcm bila lah nak beranak
    ritu bila lah nak abis pantang
    skrg anak depan mata
    membesar dgn sihat
    fuhhh x lama lagi nak plan pulak tuk 2nd 3rd and so on kehkehkehkeh
    k.el xsabar nak melepas sorg lam perut ni
    pas ni nak retired..nak pi holiday berdua2an
    n nak keep in fit..nak g treatment bagai
    nak slim kasi power ranger
    oiiiiiiiiii ape iols merepek ni hahah kbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah dah nak retire dah.... mesti meletops kak el lepas ni sebab nak keep fit dan gi treatment bagai kannn???

      Delete
  4. ala comel n bijak....^_^sronok ade ank kn...;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah seronok dengan kehadiran Ash dalam hidup saya...

      Delete
  5. Alhamdulillah.. Mga terus mmbsar gn sihat wal'afiat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah maria, thank you for the doa...

      Delete
  6. tahniah farah.......bleh berbesan la lepas nie.......he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila hantar proposal yer bakal besan... he he he...

      Delete
  7. ash makin hensem la..geram plak tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha makin handsome ke aunty...thank you thank you...he he he...

      Delete
  8. perkembangan yang baik.. semoga ash terus membesar dengan sihat..

    ReplyDelete
  9. syoknye dapat main dalam tu ye..umur 3 bulan ni mesti dah pandai menyembang bahasa jerman hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahasa german plus korea dear... becok mulut dia...

      Delete
  10. rasa mcm sekejap je dh 3 bulan ank bujg farah ni yer !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kak, serasa macam baru semalam jer bersalin...hu hu hu...

      Delete
  11. Rindulah kakak saat dgn baby macam ini tau Farah.
    Ash pun nampak makin bijak. Seronok melayan kan..

    ReplyDelete
  12. Alo lo lo... da 3 bulan da die ye.... happy moment untuk ibu die..

    ReplyDelete
    Replies
    1. indeed it is a very happy moment for me dear... hu hu hu...syukran Allah...

      Delete
  13. Hepy Bezday Ash.... buli jer mama tu Ash...sure mama tak marah punya...hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi OKje, suruh Ash buli mummy yer... hu hu hu...cian mummy...

      Delete
  14. Sekejap sungguh masa berlalu, dah masuk tiga bulan. Sihat dan comel baby Ash! Pinjam buleh...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak pinjam nak bawak pergi mana tu BM???

      Delete
  15. alahai..omelnyer ! happy bufday ke 3 bulan dear.. ;)

    ReplyDelete
  16. happy besday Ash motak...heheheh....makin besar makin banyak ragam eh..jgn notty2 tau....next week jangan demam plak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. next next week mama long baru pergi cucuk, lepas sbb...he he he..

      Delete
  17. kejap je dah 3bulan ye kak.. :) dah makin bambam.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kejap jer dah 3 bulan, tengah tunggu adik aunty mimie ni...he he he..

      Delete
  18. alala.. comelnya Ash kan. kejap je dah 3 bulan ye kak :)

    ReplyDelete
  19. Tup tap tup tap dah 3 bulan Ash...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia