Home » , , , , , , » Gelaran 'CuperBoy' Yang Melekat Itu!!! ^_^

Gelaran 'CuperBoy' Yang Melekat Itu!!! ^_^

Ash ada gelaran atau nama panggilan manja extra oleh Uncle Shark dia... ^_^... Kalau dengan Atuk, dengan Nek Ma dan dengan Mummy... nama gelaran Ash cumalah Iman, Firash, Ash, Sayang, Manja dan sesekali adik... aikkk adik??? Apesal tiba2 adik??? Walhal Ash anak pertama Mummy??? Muahahaha... Itu kita simpan cerita dalam entri lain... Boleh??? ^_*... Eh mummy pun anak tunggal juga tapi still bahasakan diri adik ok??? Tak ada salahnya dan cacat celanya kan??? Hik hik hik... 

Tiba2... nak dijadikan cerita... hanya semata2 kerana gambar kat bawah ini... dapat pula gelaran baru... Gambar apa??? Ha ha ha... 

Gambar inilah pemula kepada segala2nya... Uncle Shark dia bagi gelaran 'Cuperboy' disebabkan gara2 gambar yang Mummy upload di Instag bulan lepas tak silap... ^_^... Biasalah sekarang ni Instag Mummy penuh dengan gambar Ash sahaja... Gambar masakan Mummy, gambar Ash... gambar Mummy dengan Abah adalah terselit juga... Ish mana boleh tak ada, mesti ada juga... muahahaha... mestilah nak interframe sikit kannn??? Takkan tak ada langsung gambar Mummy... Nanti tak adil pula... Ini tidak adil!!! Mummy masih lagi ber-selca tapi taklah seteruk dulu... Hobi masa lapang kannn??? Mana mungkin ditinggalkan.... Makanya... Ash pun telah sebati dengan gelaran 'CuperBoy' itu dalam setiap konversasi Mummy dan Uncle Shark di alam maya... 

*Uncle Shark oh Uncle Shark... bila nak datang sini jumpa 'CuperBoy'??? 'CuperBoy' tengah tunggu dengan sabar ni jersey dari Uncle Shark... Jangan lambat2... ha ha ha ... Mummy dah hampir2 nak sarungkan jersey MU No 10 - Rooney dah kat 'CuperBoy'... Nanti lambat2 tak sempat nak tukar team sementara tu... ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Gelaran 'CuperBoy' Yang Melekat Itu!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, February 2, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

21 comments:

  1. rambut tak de lak baby nie...alolo...comel..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik akak, rambut dah kena cukur kena tunggu rambut baru yang sedang tumbuh... ^_*

      Delete
  2. Hahah..
    Gmbr atas tu pn sama jugak style dia..
    Mmg cuperboy..
    Tunggu nnti uncle shark dtg..
    Goram nk cubit pp cuperboy tu haa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tulah minat sangay dia dengan gaya tu shark... sebab tu melekat nama panggilan yang shark bagi tu... wakaakaka....

      Delete
  3. alahai comel nyer gaya tidur dia, tu yang dapat gelaran 'cuperboy' tu ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. diaebabkan gaya itulah dia dapat gelaran 'CuperBoy' kak...

      Delete
  4. Cuperboy yang super duper cute. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he... Alhamdulillah thank you aunty ke kakak ni?

      Delete
  5. Comelnya nama. Tengok gambar mulut yg macam menjerit tu pun nampak macam super jaa. Hehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. macam2 nama gelaran dah kak... hi hi hi...

      Delete
  7. banyak nye nama gelaran dia... makin besar makin comel anak farah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak2 ada rupa siapa ni...ada rupa mummy tak??? cakaplah ye, cakaplah ye...he he he...

      Delete
  8. aaa comelnye kak farah..kiut! sure babu dia bez..suke bau baby

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best yumida... akak memang suka bai baby dan pasti ramai orang pun suka bau baby...

      Delete
  9. Cuperboy ea..ala2x terbang gitu...xpe.okla tu.nama manja ;p

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia