Home » , , , , » Doa Memelihara Anak Kecil Dari Gangguan

Doa Memelihara Anak Kecil Dari Gangguan

Source Extracted from FB
Bila ada anak kecil ni, bila anak2 meragam, itu tak kena ini tak kena, orang tua2 selalu kata kena gangguan betul tak??? Alhamdulillah, Ash setakat ni tak ada yang extreme sangat, setakat sikit2 tu adalah... Apa yang saya buat selalunya pasang ayat2 Ruqyah ataupun baca Ayatul Kursi dan kemudian hembuskan di ubun2 kepala Ash... In Shaa Allah dan Alhamdulillah berkesan... Ayatul Kursi tu my BFF yang suggest supaya dibaca dan dihembuskan ke ubun2 kepala..sebab suka sangat memandang ke atas si Ash ni dulu. Sekarang dah kurang dah.... tapi masih adalah juga... orang tua2 kata (orang tua2 katalah, jangan biar mata anak asyik pandang ke atas, tak elok... hurmmm)... 

Dan hari ni sekali lagi my BFF kongsikan dengan saya Doa Memelihara Anak Kecil dari Gangguan... Makanya, saya kongsikan juga dengan uolss, manalah tau kot2 uols juga memerlukan... Sama2 kita berkongsi sesuatu yang elok dan bagus kann??? Ilmu yang bagus untuk dikongsi bukan disimpan sendirian... ^_^... Lagi2 melibatkan kehidupan seharian kita... 

*Orang tua2 kata, budak2 nampak semua benda...termasuk dengan the other world... well, I believe it's true sebab budak2 kan masih suci....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Doa Memelihara Anak Kecil Dari Gangguan, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, February 22, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

15 comments:

  1. Replies
    1. budak2 kecik memang senang kena gangguan kan???

      Delete
  2. Terjah sini untuk lihat perkembangan :)

    Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi datang... In Shaa Allah akan singgah kemudian...

      Delete
  3. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/02/tasik-banding-perak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah tasik banding menarik ni, In Shaa Allah akan datang membalas kunjungan anda...

      Delete
  4. mak sy pun selalu ckp yg baby boleh nampak. huhu. tips yg bagus utk ibu2 dan bakal2 ibu ni kak.

    ReplyDelete
  5. budak-budak..ibu selalu cakap camtu...kata dia tgh main la...huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tengah main sally lepas tu nanti nangis.. hu hu hu

      Delete
  6. kadang2 bengang betul bila tgk ibu2 muda bawak anak yg masih baby kluor jalan2 waktu ptng...dah maghrib pun masih duk luar rumah lg..tak reti nak balik umah kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai macam tu kak sekarang, tapi Farah kalau Maghrib akan ensure Ash ada dalam rumah...

      Delete
  7. banyak pantang larangnya kalau ada baby di rumah...hanya doa yang dapat menyanggah semuanya....nice sharing Farah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak, doa adalah senjata terbaik...

      Delete
  8. tq kak share..bolehlah buat rujukan di masa akan datang :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia