Home » , , , , , , » Dah Pandai Cakap Di Telefon!!!

Dah Pandai Cakap Di Telefon!!!

Source Extracted from Google
Cerita siapa lagi kalau bukan cerita Ash!!! Hu hu hu... 

Ini semua gara2 baru lepas bercakap telefon dengan dialah ni tadi... Tapi bukan telefon letak di telinga yer... suruh Nek Ma pasang 'loudspeaker'...bukan apa, takut radiation pula pada Ash kalau letak di telinga... kan masih kecik lagi... Amboi mummy precaution tak ingat yer tak??? Tapi it's better like that... better to be safe than to be sorry uolsss... *_^... 

Hu hu hu, baru 3 bulan, tapi dah pandai nak berborak kat telefon dengan mummy yer??? Awww that's so sweet my dear... (ahakss...mummy ko terasa gedik Ash bercakap macam ni...ha ha ha)... Tapi inilah kenyataannya... jadi gila bayang mummy dengan Ash dibuatnya... cakap tu biasalah apa nak borak??? Ash tak pandai cakap lagi kannn??? Mummy dok panggil2 nama dia jerlah dan tanya soklan2 yang tak ada jawapan...ekekekeke.... dan he responded uolss... bagussss anak mummy... walaupun response tu dalam bahasa Jerman atau Korea kannn???

Punyalah panjang boraknya dengan mummy...alahaiiii ini yang buatkan mummy bertambah rindu ni kat Ash... ok, tak sabar nak balik nak jumpa Ash... rinduuuu...huwaaaaa..... mau nyer tak rindu, suara comel di hujung talian sambil mengilai2 ketawa...erksss...bukan mengilai macam Cik Pon tu yer... ketawa gembira budak2 kecik ler... macam diagah2... hu hu hu... 

*Hurmm... 3 bulan dah pandai cakap telefon yer??? Lepas ni agak2 apa lagi Ash??? Bakat pun dah tunjuk ni... tengok America's Next Top Model... yang lawa kat runway tu dia dok lagut tengok, yang tak lawa... kalih muka tempat lain...hu hu hu... taste supermodel ke anak mummy ni??? wakakakaka... (ok mummy melalut...)

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Dah Pandai Cakap Di Telefon!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, February 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

33 comments:

  1. mesti comeykan..tambah2 umur 3 bulan kan cakap german hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cakap german + korea dear...hu hu hu...

      Delete
  2. buat video call la... hilang rindu... bila citer pasal anak memang buat akk rasa nak blik rumah skang jugak...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, nanti sikit hari lagi.. adoiii, nak kena beli semakphone untuk nek ma dah pulak...

      Delete
  3. seronok tau..nanti dia dah besar skit dia akan berebut2 ngan nek ma nak cakap ngan mommy..confirm punya sbb akak dah rasa...nak2 plak ada 3 anak dara..asal mama call masing2 berebut..sampai kakak Dania ckp itu kan mama kakak!!!!hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, akan kutunggu waktu itu tiba nanti kak long...

      Delete
  4. ehehe comelnya pintar sungguh ash taw..

    ReplyDelete
  5. Alahaii comelnya Ash dah pandai sembang..mesti kiut je suaranya kan..bab super model tu nanti mummy yang pengsan..hantaran berpuluh ribu kot..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ash nak kahwin ash kena cari sendiri duit, jangan harap duit mummy...he he he...

      Delete
  6. Banyak Ash nak cerita kat mummy tu :)

    ReplyDelete
  7. Pandai Ash response dengan mummy, Ash pun windu tu..:)

    ReplyDelete
  8. belom tgk muka comel lagi dengar ceta aje dah geram nk cubit2 pipi gebu tukan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he, why not one day kita jumpa boleh bawak ash... he he he...

      Delete
  9. Alolo tomelnya. Haish geram kalo dengar suara baby ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak sampai terngiang ngiang satu hari ni berkerja... dek sebab kehalusan dan kecomelan suara dia tu...

      Delete
  10. Baby memang comel bila dah mula berkata-kata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah Fuza jadi gila bayang mummy dia bila dengar suara dia...

      Delete
  11. Haaaaaaaaa... ajar dia bercakap kat tepo... kejap lagi kena beli smartphone kat dia satu... game lain tak mau... nak smartphone jugak eheheheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. habislah semakphone mummy jadi mangsa ni uncle wafa oiiii... hu hu hu... tu sebab nak kena belikan siap2 ipad sebelum dia belajar mintak... heee... ipad mini sudahhh.... buat main2 dia...

      Delete
  12. dah besar nnti mesti kuat gayut ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hopefully not pha is... jenuh mummy nak bayar bil telefon... pengsannn

      Delete
  13. nak kena beli handphone mainan tu Farah sure dak Ash call mummynya nie....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. call call tak dapat, call call tak dapat... heran Ash mana pergi mummy ni??? muahahahaha...

      Delete
  14. tambah sikit lagi umur lagi srnok melayan. nak nak time agah agah baby kan.
    so sweet la..

    ReplyDelete
  15. Haha.. Lpas ni boleh la kasi melambung bil telefon mama dia.... Hehe

    ReplyDelete
  16. hai la anak mummy, anak sulung ni farah..memang gitu le.kita seronok sangat dengan pengalaman2 baru hari demi hari, sok ada anak 2 ke 3, lain pulak citernya..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia