Home » , , , , , » Ang Pow Dari Starbucks!!! ^_^

Ang Pow Dari Starbucks!!! ^_^

Rentetan dari entry My Addiction To Caffein & Ephyra oleh adik saya yang seorang ni... saja kan nak bagi akak jeles dengan CB Caramel Latte yang ditayangkan tu...Ni kira2 macam entry balas dendam kat dia balik...muahahaha.... *_^ Bergurau senda sesama blogger dalam merapatkan lagi ukhwah sesama kita... Cuma jangan terlampau dah lah yer...ihiksss...

Huwaaa, mentang2lah Starbucks dah tutup kat bawah office ni, sengaja je dia tayang2 kat akak kannn??? Bagi akak jeles dengan CB Caramel Latte dia tu... Sally, cuba tengok betul2 gambar tu... ang pow ok??? Ang pow dari Starbucks dan bukan sekadar ang pow kosong ok??? Dah lah sampul berisi, lepas tu sampul tu bukan untuk dibuang yer... Ada kegunaannya... Ada rahsia sampul ni...Ahakss...apakah rahsianya??? 

Cuba tengok gambar cup tu??? Gambar cup tu adalah bar code scanner, so whenever you go to any Starbucks, bagi sampul kosong tu, barista scan dan tadaaaaa.... dapat discount 15%...muahahaha... so bolehlah beli tak Ventti size dengan harga yang lebih murah... Sally nak??? Ada 2 ni... hik hik hik... 

*And my Starbucks Point ada free 2 beverage lagi yang tak redeem ni... Ok, otak dah ingat Starbucks dan tengah nak fikir what should I get after this... Caramel Macchiato, Hot Chocolate, Caramel Frapp??? 

**Starbuck or CB or San Fran memang tak dapat dipisahkan dari iolss, siapa2 yang dah follow Bubblynotes lama they'll know my addiction... Sally ni sebab taulah dia saja jer bagi akak dia jeles ni...muahahaha....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ang Pow Dari Starbucks!!! ^_^ , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, February 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

40 comments:

  1. Hahahaha...sakit hati la ni kak?? Elehhh..kita tak kisah pun... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sakit hati... tapi ai is jeles... muahahaha... ^_*

      Delete
  2. wahh bestnya dapat..murah rezeki kak farah :)

    ReplyDelete
  3. Nak iced americano 1...hehehe. Camne sis dpt angpow ni? X aci btol...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah hantar order... iced americano lagi... hik hik hik... kawan office bagi...

      Delete
  4. lawanya bar code dia..hehee
    murah rezeki..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, cantik kan bar code dia? ^_*

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah kak rezeki saya terima jer...

      Delete
  6. Replies
    1. rezeki terpijak namanya ni abak.... he he he

      Delete
  7. ok I tunggu u belanja I bolehh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah babe, ada kelapangan I will...

      Delete
  8. hahaha. Kak Farah dengan Sally tak habis2 dgn starbucks ye. nasib baik lah kak farah pun tak gila cnblue mcm Sally. kalau tak habis. hahaha
    *jangan la sally baca komen ni. :P*

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha... setakat ni akak belum ke arah CNBlue lagi...

      Delete
  9. alahmdulillah..jeles sally ekk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak yang jeles dengan sally sebenarnya... muahahaha...

      Delete
  10. bestnya...boleh lah minum starbucks dengan senang hati...ada discount..best3

    ReplyDelete
    Replies
    1. menikmati kelazatan dan aromanya... ahaksss

      Delete
  11. hehehe... tak pernah pun pergi starbuck tu

    ReplyDelete
  12. amboi2...sesekali melawak apa lah salahnya..seriously tak pernh pun masuk starburcks nie...sedih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kita pergi kak... danga bay mall ada tak?

      Delete
  13. untung banyak tu kak..dapat angpow siap bleh dapat diskaun sekali..

    ReplyDelete
  14. Angpow???akak is jeles hoke...xde pun dapat angpow...

    ReplyDelete
  15. aiza pergi pun sebab bos belanja je kak farah.. pergi sendiri tak pernah lagi.. hehe..

    ReplyDelete
  16. wahhh! bestnye akak.. apalagi lunch ni terjah la.. hehehe

    ReplyDelete
  17. Ayut mmg xblh caffein....Huhu

    ReplyDelete
  18. bestnya... lama tak gi starbuck ni...

    ReplyDelete
  19. Starbucks?! Perjumpaan pertama kita bersama Kak Mia di Starbucks.. Hehe..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia