Home » , , , , , , » Welcoming 3rd & 4th Protege for MiaLiana.Com!!! ^_^

Welcoming 3rd & 4th Protege for MiaLiana.Com!!! ^_^

Hampir setahun dah jadi protege Kak +Mia Liana / MiaLiana.Com ... dan walaupun "progress" agak terkemput2 sedikit disebabkan oleh my pregnancy, delivery dan juga confinement, kerja2 blog masih diteruskan serta dijalankan seperti biasa...cuma momentumnya sahaja yang tak menentu... ada masanya konsisten, dan ada masanya tak berapa nak konsisten sangat... But now, after confinement I am fully ready dan I am back... ^_^... Pembelajaran akan diteruskan dan akan berusaha lebih giat lagi untuk melaksanakan segala kerja2 yang tertinggal di belakang... Phewww.. seriously banyak kerja uolss... Kerja apa tu??? Tak perlulah kita nak berkongsi secara detail di sini... ^_^... 

Dah lewat dah pun, baru terhegeh2 nak up entri ni. Nak mengucapkan tahniah dan welcome to the club kepada adik beradik protege baru kepada Mialiana.Com... Bermula dengan protege pertama Eraz Fadli  dan lepas pada tu menurun kepada saya Bubblynotes dan sekarang, Kak Mia telahpun mengambil lagi 2 protege bagi tahun 2014 iaitu... 



Welcome to the club dan "uols" tentu kenalkan siapa mereka bagi siapa2 yang pernah membaca serta melawat ke blog2 mereka. Nak ke blog mereka sila klik di header (kepala blog) mereka yang diletakkan di atas. Untuk Ainim dan Sally... once again, welcome to the club dan semoga maju jaya ek??? Akak support dan sentiasa doakan...Sama2 kita berusaha untuk ke arah yang lebih baik dan teruskan berblogging secara sihat... *_^ 


Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Welcoming 3rd & 4th Protege for MiaLiana.Com!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, January 22, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

28 comments:

  1. Bilalah saya layk nk jd protege blogger2 otai ni agaknya..hehe

    ReplyDelete
  2. good luck yer......moga berjaya mcm blogger eraz gak

    ReplyDelete
  3. wah nk hampir setahun dah? wuhuuu... mesti bnyk ilmu dapat :)

    ReplyDelete
  4. Hehehe...male la titew...hehehe...thanks akak... :-)

    ReplyDelete
  5. wahhhh... welcome back dear... congrats tu sally and ainim berjaya melepasi tapisan protege kak mia...

    ReplyDelete
  6. wow..terharu dpt baca entry ni. terima kasih kakak ♥♡♥.
    In Shaa Allah kita sama-sama usaha ya

    ReplyDelete
  7. Good Luck adik-adikku.. Terbaik la entri ni... :-)

    ReplyDelete
  8. bestnyer ada mentor..entah bila la CN nak ada mentor ni..huhu

    ReplyDelete
  9. tahniah both of them :) all the best

    ReplyDelete
  10. @Linda

    In Shaa Allah Linda kalau ada rezeki tak ke mana... ada rezekinya tu nanti...

    ReplyDelete
  11. @Zamani Abe

    masih banyak lagi yang tertangguh zam disebabkan pregnancy dan sebagainya... banyak kerja2 yang nak dibuat lagi ni...

    ReplyDelete
  12. @Sally Samsaiman

    oh typo rupanya, ala apa nak dimalukan... he he he...

    ReplyDelete
  13. @Cikgu Norazimah

    In Shaa Allah, satu hari nanti rezeki siapa yang tau kan???

    ReplyDelete
  14. all the best to both of you....akak kalau jadi protege mmg x dan la..kalau jadi protege zumba nak jugak..hehehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia