Home » , , » Tak Tau Yang Mana Satu Pula!!!

Tak Tau Yang Mana Satu Pula!!!

Ni dah kenapa pula??? Tak ada angin tak ada ribut tetiba tak tau yang mana satu pula??? Muahahaha... chill, yang pastinya tiada kena mengena dengan shopping dan yang pastinya tiada kena mengena tentang apa2 perkara di luar sana. Segalanya adalah kerana Bubblynotes. Ha ha ha.... macamlah Bubblynotes kerja full time bunyinya kan?  Walaupun buat masa sekarang, I'm just a part time blogger. Ada orang cakap dengan saya dulu, menengok gayanya saya ni dah tak macam part time, macam full time jer... Ishh belum lagi... belum lagi??? Ahakssss, maksudnya ada cita2 lah ni.... Lainlah part time dengan full time. ^_^ ngeee.... 

Yang tak tau yang mana satunya adalah, tak tau nak mula bercerita a.k.a. post a.k.a. publish entri yang mana satu bila dah banyak sangat cerita yang nak dikongsi. Walaupunnnn... cerita akak tu tak lah sentiasa seronok dan sedap dibaca kann??? Mungkin juga akan menimbulkan kebosanan bagi sesetengah pihak... ngeee... who knows kan??? mesti ada takkan tak ada... every pros has it contras... betul tak??? 

Bila tak ada idea, jadi 'jam' dengan kematu kat satu tempat dan bila idea mencurah2 pula... Hamik ko!!! Tak tau nak cerita yang mana satu dulu... Dahlah saya ni jenis atau pattern-nya, kalau dapat idea tu kena terus draft tak boleh lewat, kalau tak nanti hilang berterbangan atau lupa... (perkara ini pernah terjadi... ihiksss).... Sejadinya (ada ke perkataan ni dalam kamus Bahasa Melayu??? ngeee, saya main bedal je....) sepanjang bertahun2 berblogging ni dan berblogging secara agak serius ni (cheh poyo)... memang saya akan ada satu buku kecik untuk catatkan idea2 tu... dulu la... sekarang pula, terus simpan dalam Ms.Apple as note... katanya segalanya di hujung jari. Wakakaka... Bila dah banyak2 idea pun boleh jadi jam juga... Tak tau yang mana satu... 

Macam pagi ni, disebabkan tak tau nak post entri yang mana satu dulu... Hamik ko... terhasillah repekan ni... Dan diri sendiri terasa pepagi ni mengomel kosong dalam entri ni... dah macam mengomel pada diri sendiri pula... Muahahaha... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Tak Tau Yang Mana Satu Pula!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, January 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

20 comments:

  1. mmg banyak nie cite Farah.. draft byk2 dulu..Fiza pula smpai tak de idea nak tulis ape.. bg la story kat Fiza skit.. hehe

    ReplyDelete
  2. merepek dlm blogging ni mmg tak dapat dipisahkan kann babe... I pun sama jg. hahaha. Kadang2 tu klau idea mencurah2 dtg kita plak tak ada dpn lappy.. end up you tau I buat apa? I record suara I kat hp supaya idea yg tengah berlegar2 tu tak hilang melayang..hahaha. lepas tu bila dah dpn lappy, on record terus draft entry.. hehehe ngok je idea I kann babe :P

    ReplyDelete
  3. boleh jadi full time blogger suda nie sis :)

    ReplyDelete
  4. hahahah igt ape lah td
    igtkan confius nak wat pilihan ke
    rupanya repekan ea..haha

    ReplyDelete
  5. ahahhaha ...

    ada isinya tu ... atlis terkeluarjuga benda yang nak dishare kan bersama kan ^^

    ReplyDelete
  6. fae selalu kekeringan idea hahah. and i even always lupa apa benda fae nak share. jarang note down dalam buku hehe.

    ReplyDelete
  7. akak selalu draft dulu lepas tu baru fikir yang mana satu nak publish....

    ReplyDelete
  8. bestnya akak, idea mencurah-curah.. shad ni, mood okey + rajin baru la nak menaip entry. tu pun kalau ada idea, selalunya memang kurang idea. hehe. Shad ingat nak beli tab jugak sebijik, kot2 tengah jalan kt pasar malam, dtang idea, boleh terus draf kan.. hehe.. (ok, panjang comment ni, maaf. hehe)

    ReplyDelete
  9. @Hafiza AizZawa

    bila time banyak cerita banyaklah fiza, bila time tidak... memang diam jerlah..he he he...masa tu lah sakit kepala mencari idea...ha ha ha...

    ReplyDelete
  10. @ZazaMyMoon

    he he he...tak apa babe, apa2 pun boleh asalkan jadi entri kannn??? diva memang cam tu, kreatif...wakakaka... dah macam i pulak dengar minutes yang i record pas tu type minutes... ^_*

    ReplyDelete
  11. @Cik Mun

    selamat malam cik mun, he he he, baru sempat nak membalas ni...

    ReplyDelete
  12. @Asha Lya

    In Shaa Allah, kalau ada rezeki one day I will Asha... *_^

    ReplyDelete
  13. @el

    setakat ni belum confuse lagi nak buat pilihan kak el..muahahaha... masih centre lagi otak ni, belum sampai tahap gila meroyan...ekekekek...

    ReplyDelete
  14. @N.A.T

    itulah semacam entri ni walau repekan ada message di sebaliknya...ha ha ha..

    ReplyDelete
  15. @Nurfaezah Abdullah

    you better note down dear, sebelum terlupa...he he he...

    ReplyDelete
  16. @Sukma Haron

    Farah biasanya buat schedule post ikut yang mana farah type dulu kak...

    ReplyDelete
  17. @sha dhira

    eh tak perlah shad, komen panjang ke pendek ke akak tak kisah... idea mencurah2?? tak juga, tapi setakat ni Alhamdulillah masih diberi buah fikiran oleh Allah SWT... ^_^...

    ReplyDelete
  18. hihihi.. teman punya banyak entri dalam draft.. tapi maleh bebeno nak kembangkan ayat tu.. hik2

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia