Home » , , , , , , » So The Mummy2!!!

So The Mummy2!!!

Source Extracted from Google
Bila dibelek2 semula entri2 di tahun2 sebelumnya, dan dibandingkan dengan entri2 saya di Bubblynotes sejak kebelakangan ni, sangat ketara perbezaan itu... Suddenly, I feel that Bubblynotes ni dah divert sedikit dah dari identiti asalnya (ada ke identiti masalahnya...ahaksss...rasa macam ada, tapi tak boleh nak identify dengan precise sebab dalam Bubblynotes ni tak tertumpu pada satu niche... rojak gitewww adanya...apa yang saya rasa saya nak kongsi, nak taip, nak post dan nak cerita itulah yang terzahir di sini)...Disebabkan mengikut flow sangatlah sekarang ni terasa Bubblynotes dah berubah... Hu hu hu... 

Sekiranya ada kawan2 yang lama yang tak pernah jemu bertandang di sini atau siapa2 saja yang rajin singgah bertandang ke sini, memang akan perasan yang lately ni Bubblynotes dah jadi blog so the mummy2...tak giteww uolss... Ni mengomel dengan diri sendiri, bersesuaianlah kan dengan title mummy sekarang ni... tapi, at times, tak nak juga fokus pada cerita Ash jer, still nak campur2kan juga sepertimana dulu. Ash masih menjadi flavor dalam Bubblynotes tapi kalau boleh nak balance-kan... My mind was telling me, over exposing your son also not good... Entah this is what my mind told me, tak ada kena mengena dengan sesiapa pun... (dalam tak nak over expose rasanya dah over dah pun expose Ash...hak hak hak, kesian Ash mesti dia rasa malu....*_^ wink)... Agak2 Ash malu tak uolss...muahahaha... 

Ok2..I'll try to keep it balance... ada masa kita cerita tentang Ash, ada masa kita cerita tentang benda2 lain, tak nak berat sebelah berat sebelah ni... he he he..

*Ke sebenarnya dah memang nak divert kepada parenting blogger??? Nak fokus pada satu niche saja??? Well, too early too say anything...let's go by the flow first and from there we plan... *_^ wink...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel So The Mummy2!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, January 29, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

19 comments:

  1. divert tak divert your blog still look amazing to me. Mana boleh diverkan kehidupan kita sebagai mom kan dear. Mesti nak share jugak pasal your bundle of joy right dear ?(^_^)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah terjumpa blog farah ni, semua topics are interresting, keep it up :)

    ReplyDelete
  3. X kisah je... I like ye... Biasa la tu mst nl coret kngan indah peemulaan jadi mummy...

    ReplyDelete
  4. akak buli sally dgn Ash! *tetiba

    hahaha...tak kisah pun...nama pun personal blog...as long as takde tulis benda pelik-pelik...its okay! :D

    ReplyDelete
  5. setuju ngan kenit cinonet di atas...kalau stay mcm ni je pun ok...nak lebih ke parenting blogger pun ok...but selit2 jugak la hiburan skit..kang ramai plak lari...tgok follower jugak....ehhehehe..i memang x kisah...coz i muda belia...hahahahaha

    ReplyDelete
  6. salam ukhwah.. 1st time dtg singgah sini.. dari : http://thescreammer.blogspot.com/.. sumber BW : mialiana

    ReplyDelete
  7. bila dah jadi mak2 orang, biasa la kak.. takleh lari dari cerita kisah mereka.. :)
    ash bukan malu..tp nti msti dia bngga mama dok story pasal dia.. :)

    ReplyDelete
  8. kita pun blog rojak juga hihihi..

    ReplyDelete
  9. sama jugak dgn blog SB..dah jarang masukkan resepi nya..benda merapu je byk..hehehee..

    ReplyDelete
  10. hihihi saya suke je baca blog awak..tambah2 now citer pasal bb..klo letak gambar bb byk lagi suke..

    ReplyDelete
  11. blog mommy pun ok jer kak :) Ros tetap baca.. baca ilmu :)

    ReplyDelete
  12. dah matang yer blog farah ni sejak bergelar ibu.. heee..erkk seblm pramatang la kot? hahaha.. ;p

    ReplyDelete
  13. All the best kak..any niche can be asalkan sentiasa ada idea untuk di update dan menarik untuk di share gitu :)

    ReplyDelete
  14. Apa apa pun boleh jer Farah....kalau okje suka yg tak berat...tak semak kepala hehe

    ReplyDelete
  15. haah kak...biar balance supaya orang tak jemu nak datang

    ReplyDelete
  16. @Kenit Cinonet alamak terharunya Farah Kenit... thank you so much dear... memang sekarang nintak boleh tidak mesti nak bercerita pasal Ash...

    ReplyDelete
  17. Perasan...skrg semua cite ash..hihi.tp best je.kongdi kgembiraan gitu ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia