Home » , , , , , » Segala Bagai Apps Nak Di-Download...

Segala Bagai Apps Nak Di-Download...


Ini baru sebahagian "peeps"... belum lagi mukasurat (is that the right words??? bantailah)... yang seterusnya kedua ketiga giteww... Dengan We Chat-lah, dengan What's App-lah, dengan Line-lah, dengan ChatON-lah, dengan Hangouts-lah, dengan G+ lah, dengan Kakao Talk-lah, dengan BBM-lah dan etc.... I mean IM Messaging System Apps... ^_^... Segala bagai apps yang berkaitan nak di-download... 

Gunanya??? Yang paling kerap adalah What's App, kemudian We Chat dan juga BBM... yang lainnya haram nak guna, tapi sibuk juga nak download semua bagai kan??? Apa kes??? Buat menyemak jer dalam Ms. Apple tu...muahahaha... orang download, saya pun nak download, tapi tak guna, buat habis space buat besar KB jer dalam Ms. Apple tu...

Ada juga terfikir kadang2 nak buang jer mana2 yang tak perlu tu, tapiii bila fikir2 balik, sayanglah pulak... muahahaha... habis tu macam mana...sibuk sangat nak ber-social networking kan??? Ha ha ha... Tapi tengoklah dalam waktu terdekat ni yang mana tak pakai tu memang nak dibersihkan dari Ms. Apple tu... Tapi, rasanya bukan saya sorang jer yang mengalami masalah ni...*_^...rasanya ada di antara "uols" yang ada penyakit macam saya juga...Sibuk download segala bagai jenis apps, download jer lebih, lepas tu gunanya entah guna entah tidak...he he he...

Jadi kalau siapa2 yang agak2 sama macam saya tu, marilah kita bersama2 bersihkan mobile phone ataupun tablet kita bersama2 dengan jayanya...Ahakss... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Segala Bagai Apps Nak Di-Download..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, January 17, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. akak pun sama Farah...semua nak download....terbaru telegram akak dah download....hahaha...

    ReplyDelete
  2. ehehe samala tpi kita dah recycle dah app yg tak mau guna dah :)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..farah,

    buang jgn x buang.. apps bebanyak kekadang tak guna pun .. nampak byk aje.. hehehe. Kalau buang ada space sikit.

    mselim3

    pls: kalau nk guna dwload balik...hehee

    ReplyDelete
  4. daddy pun sama la..download bagai...trial n error..kalau x serasi uninstall je...x apa...wifi sek free..guna aje la..

    ReplyDelete
  5. ehe.. akak dh delete yg tak berkenaan..tinggal wasap wechat n chat on je...

    ReplyDelete
  6. Samalah kak.. Tapi tak pakai sangat pun semua tu.. hee

    ReplyDelete
  7. banyak dah buang...melalaikan..(ceh..)

    ReplyDelete
  8. samalah kita kak..smue nak download..sekali hp hang sebab berat

    ReplyDelete
  9. Hehe.. Sy buh yg pnting je... Nnt tkut semak phone bkn smartphone dh..

    ReplyDelete
  10. Sy upload wassup,line n wechat je...yg len blogspot,fb messenger...game2 pun byk.dh remove

    ReplyDelete
  11. selagi ada je benda baru, mesti nak kan, kan?.. hihihi...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia