Home » , , , , , , , , » Review Entri di Bubblynotes.Com

Review Entri di Bubblynotes.Com


Ha tu dia... dah buat pe'el dah... lagi sekali tak ada angin tak ada ribut di Bubblynotes.Com dah buat "bar chart" dah...Dulu pernah buat sekali, ni lagi sekali, entri yang mana, alamak...tak sempat pula nak gali balik... he he he... Al-maklumlah..."blogging on the go" ni memang macam ni... sambil blogging, sambil buat kerja rumah, sambil blogging, sambil jaga anak, sambil blogging, sambil buat kerja lain... gitulah gamaknya... jadi asal mana yang sempat jer... Ada waktu terluang, kita luangkan masa untuk kerja2 blog...kalau tak ada masa tu tak dapat nak cakap macam manalah kan??? Ni pun banyak lagi yang nak di-"buck up" kan ni... Huwaaa...banyaknya kerja... (ini semua poyo...ahaksss...)... *_^...

Saja2 tengok dah berapa banyak dah buih2 kat sini...eh entri2 kat Bubblynotes.Com... Dan dari graf yang telah dibuat secara rajin dengan tiba2 tu... lagi sekali, ini semua poyo...ahaksss... Itu tak campur dengan blog2 sebelum Bubblynotes.Com tu...tak campur dengan MyLifeCelesta dan juga Senorita Diaries...ekekekeke... itu dulu, blog bertahun2 lamanya sebelum kemunculan Bubblynotes.Com... blog2 tu dah dikuburkan pun dah... 

Bermula dari tahun 2010 kelahiran Bubblynotes.Com, cuma 18 entri sahaja... selepas itu diikuti dengan 2011 -  238 entri... 2012 - 614 entri dan 2013- 961 entri...Makin lama makin banyak membebel...Ahakss... Tak taulah macam mana corak dan gayanya pada tahun 2014 ni...makin banyak membebel ke, makin kurang membebel...cabaran juga ni tahun 2014 ni nak "keep up with the pace and momentum" sebabnya... sekarang ni dah ada Ash...waktu tu agak "limited" juga... tapi kerja2 patut diteruskan... muahahaha... nampaknya seperti biasa, kena korbankan waktu tidurlah nampak gayanya ni... ha ni nak kategori apa? tegar ke kental??? 

*Apa2 pun "let it go by the flow"...dan tetap akan berusaha dengan sebaik mungkin... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Review Entri di Bubblynotes.Com, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, January 6, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

10 comments:

  1. Assalamualaikum farah. rajinnya dia menaip. sheila dah banyak delete entri yang tak tutup aurat. tinggal sikit je past entri. hehehhe. keep updating dear :)

    ReplyDelete
  2. dah agak lama sis berblog..seronoknya siap ada buat chart

    ReplyDelete
  3. kuatkan semangat kak dan selamat berblogging...^_^

    ReplyDelete
  4. wah...siap ada graph lagi...good job.

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...farah,

    entry,,tahun demi tahun semakin meningkat naik... oklah tu.

    mselim3

    pls: moga farah sukses selalu k..

    ReplyDelete
  6. keep up the good work bebeh..hahahaha...boleh x komen macam ni...

    ReplyDelete
  7. akak start aktif blogging ni baru je taun lepas..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, ada peningkatan dari segi entri yang dihasilkan. Ini menunjukkan Farah blogger sejati! keep it up dear, teruskan menulis dan menyumbang (^_^)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia