Home » , , , , , , » Rasa Macam...Nak Tukar Template Lagi!!!

Rasa Macam...Nak Tukar Template Lagi!!!

Source Extracted from Google
Gambar ni sekadar hiasan jer yer...bukan "template" baru Bubblynotes ok? Rasa macam...nak tukar "template" lagi!!! Muahahaha...boleh "uols"??? Sangat gediks kan??? Baru jer beberapa bulan yang lepas di tahun 2013 tukar "template or blog design"...tiba2 perasaan nak tukar baju baru di Bubblynotes itu kembali menyerbu dan menerpa...ahaksss...ayat tak menghingat... 

Tapi yelah, terasa sangat macam nak tukar juga...tapi bukan dalam waktu terdekatlah pun, mungkin dalam tempoh sebulan lagi ke??? Mungkin 2 bulan lagi ke??? Apa yang pasti, perasaan itu semakin kuat mencengkam...chaittt, ayat puitis lah kononnya... 

Buat masa sekarang tengah fikir konsep (konsep konon), apa yang saya nak, macam mana yang saya nak, "design" yang macam mana... "presentation" tu "presentation" dan paling utama tak mau berat sangat, supaya mudah "loading" giteww...ahaksss... "Pink" itu sudah sinonim dengan Bubblynotes, jadi warna tak mungkin bertukarlah kan??? Mungkin tak ubah banyak sangat kot, maksud saya dari segi kepala blog a.k.a. "header" tu, tapi mungkin nak tukar baju jer... nak yang berkotak pula ke, nak yang boolat pula ke, nak yang bujur pula ker... rajin benau lah tu melayan perasaan nak tukar "template or design blog"... 

Tak apa2, kita "chill" dulu, tengok ilham dan konsep apa yang mari kali ni... Kalau dah nak tukar esok2, kalau "uols" nak datang tiba2 di-private-kan sekejap tu, faham2 jerlah bukan dah "private" kan blog atau tutup blog, tapi kerja2 renovasi sedang dilakukan dengan jayanya...ada faham??? Ahaksss...

*Orang perempuan gamaknya memang macam ni, macam mana sifatnya suka bertukar2 baju setiap hari sebab nak nampak "presentable", macam tu jugalah benda2 yang dibuat di sekelilingnya...ahaksss... kebarangkaliannya macam tulah kot??? *_^ 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Rasa Macam...Nak Tukar Template Lagi!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, January 15, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

36 comments:

  1. Hehe.. Kehidupan yg berubah... Pasti.tu slh satu sbb nk tukar template kn..

    ReplyDelete
  2. hehehhe yang ada design kangkung ke ... pun cantik gak kan .. erm ... tetiba macam dapat idea ... tp x tau caman ank decorate .. ^_6

    ReplyDelete
  3. betul babe.. org pompuan ni mmg sll sukakan pembaharuan.. me too ;)

    ReplyDelete
  4. Tahun baru..Why not templete blog pun wajah baru...baru semangat lebih sikit..tambah2 dah ada Ash..org baru..semua baru..huhu

    ReplyDelete
  5. menarik tu kalau ditukar lagi....blog akak jer yang tak tukau template....fobia nak buat tukau sendiri...huhu

    ReplyDelete
  6. Mesti nak letak gambar baby plak kan ... Takkan sensorang jer kan ... hehehe ....

    ReplyDelete
  7. @Maria Firdz

    Maria, memang salah satu sebab juga tu...he he he...

    ReplyDelete
  8. @N.A.T

    wah kangkung lagi...muahahaha... memang top SEO betul kangkung ni...

    ReplyDelete
  9. @ZazaMyMoon

    kann? setiap sesuatu tu mesti nakkan yang baru, tak boleh stay too long dengan same old same old thing...nanti boring... and so lame...

    ReplyDelete
  10. @Sukma Haron

    kalau fobia kak, upah orang jer tukarkan... ni mesti kes takut jadi caca marba dan lintang pukang ni...he he he...

    ReplyDelete
  11. @Hani Fadhlina Abdul Rahman

    tentang gambar baby tu tak berapa nak pasti lagi...he he he...tapi dalam pertimbangan juga tu...he he he...

    ReplyDelete
  12. Rajin sungguh ...sis ni malas sikit, kalau dah satu tu berzaman le yang tu jugak..:)

    ReplyDelete
  13. kehadiran ash buat mummy berubah mood nih..hehehe..tak kisahlah terjah tetap terjah..boleh gitu..asal mummy dan asg sihat dan happy..

    ReplyDelete
  14. rajin betul.. hahaha... nak edit tu paling urrggghhh

    ReplyDelete
  15. mcm comel je kan farah..bru macam2 mama2 heheh

    ReplyDelete
  16. awak sama macam kita lah. kejap2 rasa macam nak tukar. haha. bila janji xmo tukar, but tukar jugak ;)

    ReplyDelete
  17. semoga berjumpa template idaman hati ye dear :)

    ReplyDelete
  18. template baru tentunya mood blogging pun baru juga.. :D

    ReplyDelete
  19. kte pn suke unah gk kak..byase dlm sthun tu entah brape kali

    ReplyDelete
  20. Biasalah tu kan kak, kadang2 nak jugak yang lain ikut kepuasan kita

    ReplyDelete
  21. Za pun teringin nak tukar design blog..dah lama tak bertukar..tapi tak kesampaian lagi..

    ReplyDelete
  22. tukar jer dik...kalau letak complete fmily photo pun best gak..banyakkan gambar ash yang ensem...kan?tp masih nak pinky2 ke...ash baby boy kot..

    ReplyDelete
  23. @Hanny Abdullah

    tengah ada mood sis, tu yang terasa nak tukar tu... kalau tak ada mood pun tak jadi juga...

    ReplyDelete
  24. @TelingaBulat

    he he he, TB kita tengok dulu nanti macam mama2 ke tidak...

    ReplyDelete
  25. @Hydrangeas Blooms

    ha tulah pasal, janji tak mo tukar lepas tu boleh nak tukar lagi??? ekekeke...

    ReplyDelete
  26. @Kenit Cinonet

    In Shaa Allah, mudah2an kenit...he he he...bunyi cam nak gi berperang jer...

    ReplyDelete
  27. @Mizz Aiza (Dunia Kecil)

    Aiza, yang tu betul, bila tukar template baru, mood pun baru juga...

    ReplyDelete
  28. @:: Mrs.Eady ::

    yer sangat betul dear,tukar untuk mood baru... ^_^

    ReplyDelete
  29. @Cik Yaya

    betul tu yaya, nak ubah selera sikit...nak tengok view yang lain pulak...

    ReplyDelete
  30. @siti zawiah

    akak ni tak tau bila ni za, tengoklah end of this month ke, ataupun awal feb...tengok kesesuaian...he he he...

    ReplyDelete
  31. @Amanda Suria

    terfikir juga nak tukar pada colour yang lebih garang, tapi buat masa ni still nak stick to pink kak...ekekeke... tak molah letak complete family photo... sensasi pulak nanti... ahakss... mungkin lain sikit kot... biar looks professional tapi sweet kot...ekekeke...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia