Home » , , , » Ranking Alexa Bubblynotes.Com 02/14

Ranking Alexa Bubblynotes.Com 02/14

http://www.alexa.com/siteinfo/bubblynotes.com
Bercerita kembali kita tentang Ranking Alexa yang tak berapa nak semengah buat Cik Puan Bubbly semenjak bercuti pantang ni kannn??? Ahaksss... Sangat kesian tau, beratus2 jatuhnya... ohoiii, walaupun beratus2 dan bukannya beribu2 tapi side effect-nya...fuyoo side effect... terasa sangat mendalam dalam diri ini... hu hu hu...sedih sekejap... Sangat banyak kerja untuk dilakukan setelah selesai cuti berpantang ni... tapi berbanding dengan Ranking Alexa Bubblynotes.Com 01/14... dia main tarik tali pula... wakakaka... jadi kita pun kenalah main tarik tali dengan dia... Adessss.... lukanya tertusuk ke dalam ok uolsss... muahahaha... tapi tak apa, pelan2 kayuh, In Shaa Allah akan kembali ke ranking yang di-target dan diingini semula... KPI ni KPI...muahahaha...dahsyat tak blog pun ada KPI, dah mengalahkan kerja office... 

Dah puas celoteh panjang2, inilah update yang terkini yang tak berapa nak cantik dalam rekod Bubblynotes.Com ni... 

Global Rank: 134,465
Rank in MY: 1,289

SUMBER: SINI 

Sakit jiwa iolsss sekejap tau... huwaaaaa, nak meraung kuat2... ekekeke...tak adalah gurau2 jer... Tak yahlah nak dramatik sangat ye tak??? Walaupun begitu, saya nak ambil kesempatan ini untuk mengucapkan tahniah kepada rakan2 seangkatan yang lain dengan pencapaian Ranking Alexa yang sungguh memberangsangkan, iolss tumpang happy untuk uolss... ^_^





Pada rakan2 yang lain, sekiranya nak check Ranking Alexa uolss...bolehlah ke pautan INI

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ranking Alexa Bubblynotes.Com 02/14, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, January 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. Sekarang jugak nak try. Tengok ramai blogger yang dah check... hihi

    ReplyDelete
  2. Akk nk tengok ranking blog akk pon takut... Mesti berpuluh ribu...hheee

    Ok la tu lepas cuti .... Pas ni kene sprint balik...

    ReplyDelete
  3. AJ punya semenjak dua menjak ni, beribu jatuhnya....
    Dari 5k naik gi 9k..
    hehehheheh....

    ReplyDelete
  4. akak kena usaha lebih lagi utk tahun nie, macam yoyo ler akak punya

    ReplyDelete
  5. takpe Kak.. kita sama-sama kerja kuat naikkan ranking kita ya

    ReplyDelete
  6. Tahniah Farah..walaupun dah bertngket-tingkat ya..he.he..Nway kita tau ranking Blog Farah sure akan naik kembali..kan farah ada mentor yang deboom...good luck ya & happy weekend ya!!!

    ReplyDelete
  7. Terbaiklah farah... takpe bisa di polish balik... we will wait for u...

    ReplyDelete
  8. ranking alexa aiza pun teruk jatuh lepas tukar domain dot com.. kayuh juga ni.. hehe..

    ReplyDelete
  9. rasanya tak pernah lagi cek ranking Alexa :) takpe kak, slow2 kasi naik balik ^^

    ReplyDelete
  10. tahniah kak, teruskan usaha ^_^

    ReplyDelete
  11. Sabarlah.. usaha itu tangga kejayaan.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah..ok sgt la tu

    CN lg ribu raban ;)

    ReplyDelete
  13. Sblm ni rasa akak dh bawah 1k kan??xpe2x..lpasni nekkan semula ea kak farah...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia