Home » , , , , , , , , , » Ranking Alexa Bubblynotes.Com 01/14

Ranking Alexa Bubblynotes.Com 01/14


Boom boom cak... Kita bermain dengan Alexa sekali lagi dan ini adalah pembukaan tirai bagi tahun 2014... ^_^... Hamik ko, mendapat "ranking" yang dah lari walaupun tak banyak tapi terasa kesannya...wakakaka... Ini semua gara2 aktiviti dan kerja2 blog yang diterhadkan buat sementara waktu semasa dalam "confinement"... Jadinya dengan jayanya "figure ranking" tu dah menari2 berlari sedikit dari kedudukan dan "terget" asal... Adoilah hai, banyaknya kerja yang nak kena buat ni... Hu hu hu... sangat banyak ok??? Diakui sangat banyak... dan bukannya mudah...siapa yang tau tu memang taulah macam mana banyaknya kerja...wakakaka..."Challenging" ok??? Tak percaya cubalah... muahahaha.... Dan semestinya untuk tahun 2014 ni ada "target" atau KPI yang telah di-set untuk Bubblynotes.Com... Amboiii ko, melampau, ada "target" a.k.a. KPI pula untuk blog...dah mengalahkan kerja...haruslah kan??? Dah namanya pun kerja juga kat Bubblynotes.Com ni...katanya "blogging is more than passion"... wakakakaka... Ini semua sangat poyo... tapi betullah tu...

Ok, tak mau membebel panjang lebar sangat... Setakat 10 Januari 2014..."Ranking Alexa" untuk Bubblynotes.Com ini adalah... (muahahaha dengan sedihnya buat "announcement" dan catat rekod kat sini)... 

Global Rank: 127,213
Rank in MY: 1,232

SUMBER: SINI

Jadilah, walaupun tak berapa nak cantik kan??? Sebab "figure" tu dah membesar sedikit...wakakaka... Ayat nak sedapkan hati sendiri... Tak jauh sangat pun lari... Setakat 4-5 ratus jer...Jer??? "Oh my..."... Dalam hati hanya Allah SWT dan diri sendiri yang tau macam mana tak "best" nya rasa...wakakaka... Dah rasa tak "best" tu, faham2 sendirilah kan??? Dan sendiri taulah apa nak buatkan??? Cerita banyak pun tak guna... yang penting kerja mesti berjalan...kalau duduk kat situ jer...tak ke manalah jawabnya...wakakaka.... 

Nak "check Ranking Alexa uols"... macam biasa boleh "check" kat SINI

Terimakasih telah membaca artikel Ranking Alexa Bubblynotes.Com 01/14. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

11 komentar:

  1. aduhai,.....jauh jugak akak nak kejar Farah nie....tapi usaha tu tangga kejayaan

    ReplyDelete
  2. terbaikla sis..susahnya tu nak dpt rangking bawah 1k

    ReplyDelete
  3. hehehe...
    biasaler tu kak..
    sementara jer tu.
    shark yakin boleh kejar balik ranking sebelum nie.
    caiyokk!

    ReplyDelete
  4. wahh hebat2..klu ayu nth no brpa la..hehe

    ReplyDelete
  5. Oklah tu Farah .....dpd Okje ni dlm list ranking ke idak tak taulah haha....

    ReplyDelete
  6. Saya yakin akak boleh naikkan balikkan ranking akak.

    ReplyDelete
  7. Takpe Mama Ash, boleh naik lagi tu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.