Home » , , , , , , , , , , , , » Kenapa Sinonimnya Ash Sebagai Bubbly Baby???

Kenapa Sinonimnya Ash Sebagai Bubbly Baby???

Orang lain pun ada blog juga kan??? Orang lain pun ada anak juga kan??? Tapi tak adalah poyo bagai nak bagi nama samaran alam maya khas untuk anak di blog kann??? Ahakss... but I do!!! Tak kisahlah orang nak soh seh soh seh apa pun kat luar sana tu... Yang pastinya saya ada sebab2 saya yang tersendiri dan sentimental value yang tersendiri kenapa Ash dinobatkan sebagai Bubbly Baby...  Giteww kan sentimental value-lah  semua bagai... Tahankan dan layankan ajer lah.. Rasa tak nak baca iolss is very happy for uols to proceed to click the X sign at the right corner of your browser for this tab... ^_^... I'm proud of my baby cause he's the only one that I have...^_^... Eleh semua mak pun bangga dengan anak masing2 kan...so Cik Puan Bubbly tak yah nak gedik sangatlah statement... muahaha...  

Ash??? Bubbly Baby??? Banyak kisah di sebaliknya... 

1. Aktiviti harian saya sewaktu mengandungkan Ash salah satunya blogging dan blogwalking... salah satu dari aktiviti wajib... kiranya sepanjang Ash dalam kandungan, kandungan saya membesar dengan blog juga... 

2. Barang2 keperluan Ash seperti baju, barut, bag, botol susu, toileteries etc sebelum lahir dibeli oleh saya hasil dari blogging... perkara betul buat apa nak malu kan??? Dah ada rezeki, guna jer lah walaupun hasil dari blogging asalkan yang halal...

3. Company tak tanggung ok for delivery, tak macam company2 lain walaupun saya kerja dalam healthcare line sekarang ni, jadi kenalah menyimpan duit untuk proses kelahiran dan juga check up... jujur dikatakan separuh dari pembiayaan adalah hasil dari blogging juga... 

4. Pusing kiri blog, pusing kanan blog, pusing depan blog, pusing belakang blog... sepanjang mengendong Ash dalam perut, Ash berkitaran dengan blog... segalanya tak kira apa pun, hujan ke ribut ke, rasanya siapa yang dah lama follow Bubblynotes boleh mengakui kebenaran kata2 saya ni.. sebab memang saya tak tipu dan memang uols yang biasa bertandang ke mari, tau yang hampir setiap hari dan saban hari akak update entri kan uols..he he he... 

5. Dah lahir pun, cerita tentang Ash jer lah dalam Bubblynotes ni dan disulami juga dengan cerita2 lain... ^_^... Segala memori, setiap perkara, direkodkan secara peribadi di dalam Bubblynotes...

Ha, maka selayaknyalah buah hati pengarang jantung mummy ni dinobatkan sebagai Bubbly Baby ye tak??? Kalau bukan Ash...siapa lagi??? Takkan tiba2 tak ada angin tak ada ribut orang lain yang tak ada kena mengena dan tak pernah ada cerita langsung nak diberi gelaran Bubbly Baby pula??? Ohoiii, sangat tak sesuai tauuu.... *_^... 

Sedari mula preggy sampailah Ash dah lahir ni, memang secara rasminya Ash-lah Bubbly Baby... melampau ko, anak pun nak di-branding-kan... hik hik hik, memang ting tong mummy Ash ni... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kenapa Sinonimnya Ash Sebagai Bubbly Baby???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, January 23, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. assalamualaikum farah...cute nyer Ash ni rasa nak cium banyak2...<3

    ReplyDelete
  2. @Linda
    terima kasih kerana bersetuju linda... ^_^

    ReplyDelete
  3. @Mas Zull
    Alhamdulillah, terima kasih mama sebab cakap Ash cute... kalau dekat dah bawa Ash jumpa mama dah... ^_^

    ReplyDelete
  4. so sweet..dah rezki ash kan sis alhamdulillah.

    ReplyDelete
  5. Ok je tak ada masalah..asalkan seorang ibu itu tidak mendidik anaknya untuk melakukan kesalahan dan melanggar syariat..alhamdulillah..anak itu anugerah Allah..bersyukur dan bergembiralah dengan kehadirannya..yeyyy..moga ash jadi anak yang soleh..amin..♥

    ReplyDelete
  6. ok la tuh...sinonim ngan nama blog mummynya...x kan nak latak nama lain plak...x besh nanti...

    ReplyDelete
  7. dari dulu Alycia suka dgn nama Ash ;)

    ReplyDelete
  8. setuju tu Farah....ada orang tu bersalin pun di support macam office mate akak nie, boss bagi elaun lagi masa nak bersalin kat private hospital....

    ReplyDelete
  9. Rezeki anak... Semoga Ash jadi anak yang soleh & berjaya di dunia & akhirat... ^__^

    ReplyDelete
  10. Alolo comei nyer Ash aka Bubbly Baby.. semoga bertambah murah rezeki utk Ash.. =D

    ReplyDelete
  11. Iye kak.. tak ape kan. Ni blog akak. Dah tentu gelaran tu untuk baby akak juga kan :-)
    Moga Ash membesar dengan sihat dan menjadi anak yang terbaik dari semua segi :-)

    ReplyDelete
  12. Sesuai la tu... Glrn yg sesuai juga.. Hehe

    ReplyDelete
  13. @Asha Lya
    Alhamdulillah Asha, terbuka jalan untuk Ash walaupun macam2...^_^

    ReplyDelete
  14. @PeRdU cINta betul tu PC... terima kasih atas doa PC yer, Farah hargai sangat...

    ReplyDelete
  15. @Amanda Suria
    sangat tak best kot kalau letak nama lain... ha ha ha...

    ReplyDelete
  16. @Azura Aziz
    wah ye ke dear??? he he he... terima kasih...

    ReplyDelete
  17. @Sukma Haron
    untungnya bersalin boss siap bagi elaun... tak apalah kak, mungkin bukan rezeki Ash...

    ReplyDelete
  18. @Nurul
    In Shaa Allah... Amin... Terima kasih Nurul...

    ReplyDelete
  19. @ros_reeza In Shaa Allah Ros and thanks for the doa...

    ReplyDelete
  20. Comeelll. Kecik2 dah jadi model ni. Hehe :p

    ReplyDelete
  21. Bubbly baby..hihi.blog juga utk ash..akak mmg hari2x ipdate blog.xtkejar ha nk bt mcm akak.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia