Home » , , , , , , , , , » Kembali Ke Workstation!!! ^_^

Kembali Ke Workstation!!! ^_^


Serasa baru semalam kutinggalkan tempat ini, muahahaha...ayat tak menghingat... dan akhirnya hari ini dah bertemu kembali kita yer... Yang tak bertemunya lagi adalah Pink Panther... Sebab hari ni dia off day... alternate Saturdaylah katakan...dan sebagai Executive Director, dia cuma bekerja satu hari Sabtu sahaja setiap bulan... ^_^... Bila post entri ni, sebenarnya dah balik rumah dah pun, hari Sabtu kan??? Half day saja... he he he... 

Ingatkan workstation berhabuk ibarat blog yang lama ditinggalkan menjadi berhabuk dan bersawang2... Wahhh, sukanya, meja bersih, kedudukan segala jenis bagai barang2 persendirian dan juga company juga tidak berubah... Suka akak uolsss...he he he..maknanya tak ada tangan2 gatal yang mengusik barang2 ai...He he he, tak adalah diaorang pun nak cari apa dekat meja saya... Semua yang diperlukan ada dalam sharing folder kannn??? So tak perlu nak kecah2 tempat orang lain ye tak dan my colleagues bukanlah jenis yang suka mengecah tempat orang lain tanpa izin, melainkan kalau Pink Panther cari barang dia jer... 

Perasaan bila datang pagi tadi, macam ayat kat atas mula2 entri tu... serasa baru semalam kutinggalkan kerana tiada apa pun yang berubah...cam terasa, aik macam aku baru cuti semalam dan balik ke office hari ni jer...ha ha ha... Itu cerita kembali ke workstation... Saja nak mencelah dan menyelit sikit pasal Ash... Hu hu hu... 

Pagi tadi, masa saya nak bergerak ke office, tau apa jadi??? Pada ibu baru ni??? Yelah dah 2 bulan 2 minggu bergelumak dengan anak kannn??? Mana2 pergi mesti dengan anak kann??? Tak pernah tinggal... Sebelum bergerak ke office tadi, aiyarksss... peluk Ash banyak kali, cium dahi, cium pipi kanan, cium pipi kiri banyak kali uolsss...sangat banyak2 kali... poyo tak??? poyo kann??? Walhal pergi office jer... Lepas tu dalam kereta, tiba2 air mata bergenang jer teringat Ash... huwaaaa... Lepas tu masa kat office tak sabar sungguh2 lah hai nak balik rumah... 

*Ini baru setengah hari, kalau sehari penuh alahaiiii mesti perit dan seksa rasanya.... dan bila mengenangkan massive traffic congestion yang perlu dilalui tiap2 hari lagi rasa terseksa dan perit agaknya..muahahah...orang baru dapat anaklah katakan...minda tu sama ada sedar atau separuh sedar dok ingat kat anak jer lah 24/7.... hu hu hu...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kembali Ke Workstation!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, January 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. wah beznye half day..sure rindu kat ash..hihi..budak comel tu
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  2. walaupun fae blm kahwin and blm ada anak tapi fae fhm that feeling ^^

    ReplyDelete
  3. selamat bekerja kembali mummy Ash..

    ReplyDelete
  4. Wahhh dah start keje. Br tny smlm.

    ReplyDelete
  5. Mesti ash pun rindu mummy dia..hehe..ermmm nikmatnya..tak termampu untuk dijual beli..

    ReplyDelete
  6. Slmt berhujung minggu.. semoga sentiasa ceria.. :)

    ReplyDelete
  7. Selamat kembali.... gud luck..all the best!!

    ReplyDelete
  8. penah rasa experience tu nangis bila nak tinggalkan anak gi opis masa baru menukar karier dari ibu sepenuh masa kpd berkerjaya...hheee

    ReplyDelete
  9. welcome back.. haaaa ai pantang kalau org suka dok usik2 brg kat workstation i.. nasib baik kat opis u tak mcm tu hehehe..
    Babe.. nxt week pergi kerja kendong Ash masuk dalam baju.. at least he always with you.. hehehhee.. boleh gittue? ;P

    ReplyDelete
  10. Welcome back Farah sure susah nak adapt tu..nway selamta berkerja dan salam hujung hujung minggu ya!!!

    ReplyDelete
  11. memang kalau baru naik keje after bersalin..perasaan tu memang agak touching gak...sama ler dgn akak dolu-dolu...huhu

    ReplyDelete
  12. Alahaiii..baru stgah hari tu kak..xpe2x..u can do it..

    ReplyDelete
  13. sama la, semua perasaan ibu macam tu.. bukan kata sorang.. yang dah ada 4-5 orang pun akan ada perasaan macam tu untuk setiap anak :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia