Home » , , , , , , , » Keep Calm Only 2 More Days To Go!!!

Keep Calm Only 2 More Days To Go!!!

Source Extracted from Google
Wohooo!!! Pejam celik pejam celik...dalam sedar tak sedar, rupa2nya ada 2 hari lagi nak genap 44 hari berpantang... Wahhhh...macam menarik jer, macam seronok jer... Ek eleh, jakunlah sangat kannnn??? Apa kisah lagi 2  hari nak genap 44 hari, dalam pantang pun "iolsss" dah lepas "driving" sana sini, jalan sana jalan sini "uols"... Haippp...itu yang kena marah dengan ramai orang tu...wakakakaka...takut2 dikatakan bentan... Tapi Alhamdulillah setakat ni semuanya ok... Kalau boleh janganlah kannn??? Tapi dah terpaksa nak buat macam mana??? Kita redah jer lah... "Thank you" untuk mereka2 yang sayangkan diri ini kerana memberi peringatan... He he he... *_^...

Jauh perjalanan dah sepanjang bercuti berpantang ni... dan macam2 aktiviti yang dah dibuat dah... *_^ wink wink... bila nak habis pantang ni, macam2 perkara yang terbayang kat dalam kepala ni... tapiii, walaupun dah nak habis pantang, masih ada lagi makanan2 yang masih belum boleh disentuh "iolsss" ok "uols"... "at least" untuk tempoh lagi 6 bulan katanya...Kalau nak eloklah kan??? Kalau rasa2 tak nak elok, redahlah...lepas tu tanggung sendiri... muahahaha... Al-maklumlah orang bersalin "c-sec" dan bukan normal...luka di dalam tu yang nak dijaga...yang kat luar memanglah nampak dah kering dan elokkan??? Psstt psst...cakap pasal luka tu kan... wah ni nak gebang jap ni, kesan luka "c-sec" tu, nampak macam tak ada apa...suka dan gembira... cantik jer gam dia... cuma satu garisan halus jer... dan seolah2 cam tak nampak... Mungkin ini berpunca dari penjagaan "extra care" dan juga amalan memakan jeli gamat ni...he he he... Alhamdulillah...Alhamdulilah... 

*Dah rindu nak makan macam2 ni... he he he... lama rasanya dah tak makan, makanan2 yang nak dimakan tu... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Keep Calm Only 2 More Days To Go!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, January 6, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

6 comments:

  1. pantang betul2... bagi sihat badan di masa depan.. :)

    ReplyDelete
  2. genapkan pantang 100 hari Farah....caesarian....dalam nak kena jaga banyak....macam akak....semua caesarian....dah berumur nie banyak sakit-sakit badan....huhu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum farah. awak czer ye. mesti sakit kan.. Takut lak sheila dibuatnya. awak makan minyak jeli gamat? brand apa? waaaa gamat kan memang bagus nak ubat luka2 ni.. semoga perjalanan pantang awak berjaya. heeee :)

    ReplyDelete
  4. heheh..
    boleh serbu giant ler brong makanan pasni..

    ReplyDelete
  5. kejap je kan.
    haip, pantang makan kena jaga tau.. utk diri sendiri jugak khan. hihi

    ReplyDelete
  6. jaga bebaik pantang ye farah...semoga farah dan baby sentiasa sihat

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia