Home » , , , , , , , , » I'm Back!!! ^_^

I'm Back!!! ^_^

Source Extracted from Google
"What's the" gebang2 "is all about???"... Muahahaha... Tak der apa sangat, cumanya nak bercerita soh seh soh seh sikit jer... "just crappy ones and nothing that much important"...Cumanya, semenjak berbadan dua sehinggalah ke hari kelahiran sehinggalah ke hari dalam "confinement"... akak ko ni dah bercuti dari "event2" blogger di luar sana... muahahaha... Blog??? Bubblynotes masih ber-update cumanya momentum tu jadi "slow" sikit dari sedia kala... Ini baru nak mendapatkan momentum kembali...Kerja2 blog juga dah semakin menimbun2...dah macam kerja "part-time" pula... ahakss... 

Kali terakhir ber-"event" blogger adalah bersama akak sayang  Lily Putih di Grand Blue Wave Hotel, Shah Alam, jemputan sebagai media di Minggu Setiausaha hotel tersebut... masa tu agak2 jer dah "preggy" tapi tak "sure" lagi sebab belum buat UPT kan??? Muahaha...lepas balik pada "event" tulah disahkan "preggy"... ^_^... Dan semenjak pada itu, dah bercuti dari menghadiri mana2 "event"..."even" makan steamboat ngan Bro Framestone pun boleh "cancel" ko...wakakaka..Kecik hati Bro agaknya... ok tak, nanti jawab Bro, Bro ok ajer...muahahaha...23x... Eh ada la, jumpa Bro masa "open house" kakakku yang gojes Mak Dara masa hari raya "last year"... lepas tu "outing" dengan Deq Noor dan juga Cik Nurul Siezuka kat IKEA dan The Curve...lepas tu tak do... ha ha ha... plan dengan Deq Noor dengan Nurul untuk "2nd outing" pun tergendala lagi ni... 

Jadinya...setelah bercuti berbulan2 lamanya, "I'm back and be back soon" untuk menyemak di "event2" yang ado... ha ha ha...itupun setelah RSVP dan juga dipastikan kehadiran dan juga dengan syarat mendapat jemputan...tak dapat jemputan nak pergi macam mana ye tak??? Untuk bulan Januari ni saja ada 3 "event" sebenarnya...tapiii... belum buat keputusan lagi sama ada akan menghadirkan diri ataupun tidak...he he he... In Shaa Allah...kita tengoklah "event" mana yang menjadi "event" pembuka bagi tahun 2014 ni... 

*"So peeps... I'm back to colour the world of event for bloggers again...muahahhaa"..untuk menyemak kembali di sana dan sini... apakah??? ha ha ha... Jom jom gi "event" sesama dan kita "gather" untuk bikin "havoc" sekali lagi... Boleh kita berkenal2an lebih rapat lagi kan bagi sesiapa yang tak pernah jumpa tu kan??? Jom???

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel I'm Back!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, January 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

10 comments:

  1. Yeahhhh...
    Kasi gegar nnti kak.
    Hehe.

    ReplyDelete
  2. salam. baby sihat ke? apa nama dia? rindu la nak baca komen farah di blog daddy. welcome back!

    ReplyDelete
  3. kalau de rezeki dapat jumpa akak..

    ReplyDelete
  4. tak pernah dapat invitation.. huhu

    ReplyDelete
  5. rajinnya farah, nak juga jumpa, tapi akak ni pemalu, biarlah kita jumpa kat sini je yea ( perasan kot orang nak ajak join event, hu hu..)

    ReplyDelete
  6. Welcome Back Farah & Salam Maulidul Rasul 1435 Hijrah ya!!!

    ReplyDelete
  7. amboi..happynyee die yee
    terima kasih atas perkongsian :)
    :) salam maulidur rasul..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia