Home » , , , , , , , , » Happy Birthday To My Mentor Mialiana.Com!!! ^_^

Happy Birthday To My Mentor Mialiana.Com!!! ^_^

Entri khas untuk mentor saya yang saya hormati dan segani... Kak Mia... ^_^... Yang keberapa??? Uolss tanyalah pada Kak Mia sendiri ataupun Kak Mia dah pun beritahu berapa umurnya yang sebenarnya... 

Untuk Kak Mia......


Selamat Hari Lahir!!! ^_^... Dari protege Kak Mia yang kedua ni... Semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kejayaan serta kebahagiaan dunia dan akhirat... In Shaa Allah... Amin... Hadiah??? Tunggu Kak Mia turun KL lagi dan bolehlah kita berjumpa, makan2 dan habiskan masa bersama2 dan perturunkanlah apa2 lagi ilmu yang patut tu... muahahaha... Lagi seronok kalau ada protege pertama, ketiga dan keempat tu sekali... ^_* siapa lagi kalau bukan Eraz (papa Zara), Sally dan Ainim... 

Terima kasih Kak Mia kerana sudi jadikan atau pilih Farah sebagai protege, terima kasih atas kesabaran Kak Mia didik protege2 selama ni, terima kasih kerana memahami yang sepanjang tempoh awal jadi protege tu Farah berbadan dua dan banyak perkara yang kita lakukan terpaksa slow2... Tapi tak apa I'm back... ^_*... I Love You My Mentor and My Kakak... You're simply one of the best!!! ^_* 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Happy Birthday To My Mentor Mialiana.Com!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, January 20, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

22 comments:

  1. assalamualaikum farah...selamat hari lahir buat mia...:)

    ReplyDelete
  2. love u too... farah... thanks for this lovely entry... hugss.. hugss... hugss..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum farah. sheila dah wish kak mia juga. hehe umur kak mia berapa ekk? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... kak mia seganlah... huhuhu... tq ya...

      Delete
  4. happy birthday tok kak mia jugak . kak fara ni baru betul2 protege . siap buat ucapan khas . hehe . btw , nak jugak merasa kena belanja dengan kak fara !!! hehe :D

    ReplyDelete
  5. hp bday kak mia..moga dipjgkn umur n dimurahkan rezeki..
    Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

    ReplyDelete
  6. me love you tooo~ hahahaha..eh, ada sebut ke tadi..? :D

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir MIa....so sweet Farah....

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday kak mia! May Allah bless you always.. =D

    ReplyDelete
  9. @Sheila Salim

    Wsalam Sheila, ha yang tu kena tanya kak mia sendiri.. ^_*

    ReplyDelete
  10. @Nur Atira

    In Shaa Allah ada rezeki akak boleh belanja yer... ^_^

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday to her :)

    ReplyDelete
  12. Selamat menyambut hari lahir . Semoga hidup mendapat keberkatan Nya .

    ReplyDelete
  13. Besday kak mia ye....tlmbt dh nk wish ni.haha.ap pon moga dihat dan bhagia slalu utk kak mia ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia