Home » , , , , , , , , » Happy Birthday Mak Dara!!! ^_^

Happy Birthday Mak Dara!!! ^_^


Happy Birthday to You!!!
Happy Birthday to You!!!
Happy Birthday to Ash GodMother!!!
Happy Birthday to You!!!

Selamat hari lahir kakakku yang gojes!!! Semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kejayaan serta kebahagiaan dunia dan akhirat... ^_^... Have a blast tau!!! Setiap tahun memang Farah tak pernah lupa your birthday!!! Dan kenangan kita di tahun lepas masih segar di ingatan... Pada uols yang mungkin tertanya2 apakah kenangan itu boleh klik di SINI, SINI, SINI dan SINI. Tahun ni kami tak sempat lagi celebrate bersama... In Shaa Allah, kalau ada kesempatan kita plan nanti ek kakakku +adzairdawati makdara, nanti Farah bawah Ash sekali...Udah rindu bangattt sama kakak... *_^


Pada yang mungkin tak tahu, perkenalan kami telah agak lama...bermula dari zaman2 kami di Facebook, dari tak ada blog dan masing2 dah ada blog... ^_^... I think it's more than 6 years...Semoga pertalian kami terus baik dan kukuh buat selamanya... Mak Dara seorang yang peramah dan juga tidak sombong dan bagi saya dia adalah salah seorang kakak yang terbaik yang pernah saya jumpa dan kenal...Terima kasih kak kerana sentiasa ada dengan Farah dan juga banyak membantu Farah... Jasa akak akan Farah kenang sampai bila2... I Love You So Much Till The Eternity!!!

Jom kita wish Mak Dara ramai2 uolss??? ^_^.. Saya percaya tentunya uolss kenal siapa dia blogger Mak Dara ni dan pernah melawat ke blog beliau... Salah seorang blogger yang paling sporting dan baik... *_^... Jujur dan ikhlas dari pengalaman bersama Mak Dara selama beberapa tahun ini... Kalau uols kenal rapat...Kad Adza memang seorang sahabat dan kakak yang awesome!!! ^_^... Pada yang baru mengenali, bolehlah melawat blog beliau di SINI ataupun klik di gambar pertama entri ini di atas!!! 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Happy Birthday Mak Dara!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, January 24, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

25 comments:

  1. assalamualaikum farah...selamat hari lahir mak dara...:)

    ReplyDelete
  2. nak wish kat sini plak....

    Happy Birthday Mak Dara...keep on hottest and gojes ok...

    ReplyDelete
  3. Happy birthday mak dara..moga ukhwah yang terjalin kekal mengharum..amin..

    ReplyDelete
  4. Slmt hari lahir mak dara....ingt entry akak pergi event mak dara tu...tp tu la.mcm baru je.tp tahun lepas yg lalu dh...

    ReplyDelete
  5. Wah, birthday Mak Dara erk hari ni? Nak gi wish la ;)

    ReplyDelete
  6. lama jugak sis kawan ngn mak dara.. hepi besday buat mak dara..

    ReplyDelete
  7. aah la... hari ni birthday mak dara...
    selamat hari lahir, mak dara... ^_^

    sy sihat, kak farah... sorrylah sebab dah lama tak singgah ke blog kak farah,,, bukan lupa cuma tak berkesempatan aje...

    ReplyDelete
  8. Mak dara sempoikan Farah...Happy Birthday Mak Dara..congrats to both of you coz ikatan silaturahim yang dah lama tu..

    ReplyDelete
  9. Hepy bezday mak dara......
    Untung mak dara ada kawan yg menyanyangi...

    ReplyDelete
  10. sanah helwah Mak Dara :) may Him bless

    ReplyDelete
  11. Assalammulaikum...farah,

    selamat hari lahir mak dara..

    mselim3

    ReplyDelete
  12. Happy birthday buat Mak Dara :-)

    ReplyDelete
  13. happy bday buat mak dara. wish her prosperity and longevity in life :)

    ReplyDelete
  14. AUwwwwwwwwwww thank youuu my gorgeousss sis Farah... terharu akak dibuatnya... tak sangka dah masuk 6 tahun kan .. u r definately more than a friend to me.. For me u r like my lil sis.. And im blessed to have you and ash in my life.. muahhhhhhhhh sayang ketat ketat :)


    'Thank You' to everyone for all of the birthday wishes. It means a lot to me that you all took the time from your busy lives to wish me a happy birthday, and I feel very blessed to have each and every one of you as my friend. It took me almost two days to reply all ur sweet wishes.. From the bottom of my "37 years old" heart.. THANK YOU!!!!! xoxo hugs n kiss...

    ReplyDelete
  15. Happy Birthday Buat Mak Dara Semoga Gojes selalu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia