Home » , , , , , , , , » Happy 2 Months Old Iman Firash!!!

Happy 2 Months Old Iman Firash!!!

Mummy memang suka mem-bahan aksi2 mulut nganga Ash... ^_^... Asal tidur jer, asal nganga jer mulut tu... memang jadi kegembiraan serta kesukaan mummy-lah kan??? Terus capai Ms Apple, snap2 sana, snap2 sini... Kalau Ms Apple ni dah penuh demgan gambar dia jer lah pun.. Gambar mummy, adalah sikit2... Hobi ber-selca ... Iolsss panggil selca tapi ramai antara uols panggil selfie... ^_^ ngeee.... Hobi berselca iolsss agak merudum turun sikit semenjak jadi mummy ni berbanding dulu... he he he ... dah puas dah dari zaman anak dara sampai jadi mummy ber-selca agaknya... Kalau dalam bentuk digital tu collection adalah dekat 2k plus gambar sendiri kan?? muahahaha... Sekarang ni sibuk dengan gambar Ash jer lah... 

Erks melalut jauh dengan tersimpang corner pula bercerita pasal gambar... Hatchyooo... panjang berjela pula tu... Heee... Sorry yer uolsss... Cerita punya ringkas tapi banyak pula simpangnya... apa orang kata??? iklan jap... ^_^

Alhamdulillah, hari ni tanggal 26 Februari 2013, anak abah dan mummy... kena mention ok anak abah... bukan akak gedik atau poyo sebab nanti abah dia pertikaikan kat iolss pula, katanya habis anak mummy jer ker??? Ash bukan anak abah??? Nanti suami iolss merajuk, adehhh payah pula nak pujuk... jadi sebab tu nak tak nak mau tak mau gedik tak gedik orang suka tak suka, iolss terpaksa juga mention anak abah dan mummy yer... anak bersama yer... ^_^ bukan anak saya seorang saja... hu hu hu... Hari ni dah genap 2 bulan!!! Becar dah dia... 

Hantar cucuk for 2 months ke??? Rasanya biar dulunfor this few days sebab badan Ash baru nak beransur sihat kesan dari fogging kat my area that day... So biar dulu, nanti badan tak sihat hantar untuk cucuk doktor suruh balik pula. 

*Kita lihat apa pula kepandaian atau ilmu terbaru bila dah masuk 2 bulan ni... Yang pastinya dah pandai menyembur balik ubat yang pahit dan tak sedap pada tekak dia... Ahakss... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Happy 2 Months Old Iman Firash!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, January 26, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

19 comments:

  1. omei..yaya suke tgok bby tido..geramm..cm nk buat bntl peluk..haha ;p *melampau*

    ReplyDelete
  2. ngee dah besar ash.. aunty zaza baru tahu..lame bebenor x jenguk blog mummy! sorry..

    ReplyDelete
  3. melopong mulut Ash....cubit sikit ler....hihi

    ReplyDelete
  4. mentin abahnya. supaya xcemburu. haha cool mummy.

    Salam kenal :)

    ReplyDelete
  5. Ash aunty ainim ni tak suka makan ubat ek...mummy kena cucuk bontot la kalau camni

    ReplyDelete
  6. Wah dh 2 bulan, cptnya masa berlalu kan?

    ReplyDelete
  7. baby aksi mcm ne smua cute... tgk baby, rasa nak beranak lagi...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..rasa bagai baru semalam ash dilahirkan..cumill kamu..

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum.. farah,

    comel baby.. hehehe. kejap aje baby farah dah 2 bulan kan.

    mselim3

    ReplyDelete
  10. cepatnya masa berlalu..dah besar dah ash

    ReplyDelete
  11. ni baru 2 bulan, bila dah lagi besar lagi susah nak bagi makan ubat.. siap kene pegang kaki tangan macam anak N, Asy.. huhu

    ReplyDelete
  12. amboiiiiii caner nak baik lau asik tersembur je ubat2 tu hahaha akai byk ni ea

    ReplyDelete
  13. cepatnya masa berlalu. Semoga Ash cepat membesar dan sihat ye :)

    ReplyDelete
  14. Hapoy 2month ash!! Kejap je masa blalu kn.moga ash mbesar dgn sihat dan cergas ye..lpasni mummy dh makin krgla srlca bbanding ash..haha. tp ash selca oleh krana mummy yer.haha

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia