Home » , , , , , , , , , » Bubblynotes.Com Temporarily Closed!!! ^_^

Bubblynotes.Com Temporarily Closed!!! ^_^

Source Extracted from Google
Pagi uolss!!! Lambat sikit pagi ni walaupun datang awal kannn??? Seawal 7.11 pagi dah terpacak kat area office ni... Smooth driving today!!! Ha, meh sini orang2 kampung...erkss... tak adalah, ke hadapan akak2, abang2, adik2 dan kawan2 blogger sekalian alam...ahaksss... today I want to gebang about a thing...

NOTICE OF ANNOUNCEMENT (notice of announcement lah sangat kannn???): 

Dengan ini adalah dimaklumkan bahawa Bubblynotes.Com akan DITUTUP SEMENTARA WAKTU / BUBBLYNOTES.COM TEMPORARILY CLOSED DOWN!!!

DUE TO: (Jeng jeng jeng)
Blog MakeOver... ^____^

BILA???
Dalam waktu terdekat yang tak dapat dikenalpasti the exact timing

BUKA BALIK???
In Shaa Allah... 1 FEBRUARI 2014

Makanya, kalau2 uolss cuba untuk datang menjengah lepas tu tak boleh access atau dapat notification blog telah di-private-kan... Ini bukan bermakna Bubblynotes.Com telah tiada atau akak tutup kedai ok??? Tutup kedai sementara saja!!! ^_^... Nak pakaikan Bubblynotes.Com baju baru dan makeup baru... 
 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bubblynotes.Com Temporarily Closed!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, January 30, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

33 comments:

  1. terkejut jugak tadi nak tutup kenapa pulak...pakai baju & makeup cantik2 ye...hehehehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he... propa jer lebih kan kak? dah siap pakai baju dan make up dah... ^_^

      Delete
  2. blog pun tutup cuti cny :P
    tak sabar nak tengok blog selepas makeup. hehe

    ReplyDelete
  3. ok noted! tak sabar nk tgk new look bbblynotes.com ;)

    ReplyDelete
  4. farah...cik akak singgah...rindu...lama tak singgah....
    baru cik akak nak singgah...blog nak tutup lak..hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu cik akak juga, sekarang dah buka kedai balik cik akak...

      Delete
  5. New look lg???? Wah2...x sabar nk tunggu ni.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2014 look kaedahnya kak long... dah tak payah tunggu dah... ni dah ok dah ni... heee

      Delete
  6. Alahhhh...huk huk...mesti makeover besar2an ni yek...

    ReplyDelete
  7. amboi pasti lebih kembali dgn sesuatu yg lebih hebatkan.. teruja ni tunggu !

    ReplyDelete
  8. pas ni x tempek kut gambar gojes kat header tu..sure ada muka anak kan kan kan hahaha..papepun tutup2 tu jgn lupa bkk ok haha

    ReplyDelete
  9. ok sis farah mesti blog bertambah cntik nnt kan..tak sabar nak jenguk

    ReplyDelete
  10. Ok akan ditunggu wajah yang baru itu... :D

    ReplyDelete
  11. Baju raya CNY ke ni? Hhheeee... Best la....

    ReplyDelete
  12. Owh okay... Nnati pas bukak kedai, km mai singgah balik...

    ReplyDelete
  13. Oh blog nak tukar baju raya :))

    ReplyDelete
  14. tutup kejap je tau! jangan lelama, nanti rindu merindu plak hehe :D

    ReplyDelete
  15. can't wait to see the new look of your blog soon hehehe i bet kak farah masih pakai warna pink untuk blog :)

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum..farah,

    harapan mselim3 agar baju nyer... mesti cantik kan!.. tak sabar nak tunggu..

    mselim3

    ReplyDelete
  17. oo ye kerr... mkin cun la blog ni ;D

    ReplyDelete
  18. wow.. lepas ni masuk berwajah barulah bubblynote ekk..

    ReplyDelete
  19. wahh blog nak mekap lagi yer.. deqla ni dah lama x bagi pakai mekap blog deqla tu..heee.. ada gak berhajat tp tunggu la dulu kot.. nak pilih designer dulu..kehkeh

    ReplyDelete
  20. Wah! Mesti baik punya make over!
    Semoga berjalan lancar...Akan ku tunggu... :)

    ReplyDelete
  21. Hari ni mesti dah bukak kan kan? hehe

    ReplyDelete
  22. Pttla masuk dh bwajah baru...ad announcement tp xnmpk plak..baru dtg kan..hahaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia