Home » , , , » Brian Tersingkir... Siapa Bakal Juara MasterChef All Stars Malaysia???

Brian Tersingkir... Siapa Bakal Juara MasterChef All Stars Malaysia???

Source Extracted from Google
Malam semalam akhirnya Brian tersingkir daripada MasterChef All Stars Malaysia... Cerita ni sebab semalam sempat menonton la sebelum hanyut... Haruslah tak lepaskan MasterChef kot??? Salah satu rancangan kegemaran saya... Dan memang setiap kali MasterChef ke udara di Astro saya tidak pernah tidak menonton, kalau ada skip pun dalam satu dua episod lah... tapi Astro kan suka ulang tayang ulang tayang... jadi kalau miss pun masih ada peluang nak menonton kembali. 

Akhirnya Brian tersingkir juga malam semalam...(aikk bunyi macam nak dia tersingkir aje???)... Muahahaha no comment.. Dan akhirnya telah terjawab jugalah siapa yang bakal bertanding untuk pusingan akhir iaitu Zamir dan Celina. ^_^ Dalam hati nak Zamir yang menang... Kalau bolehlah nak Zamir yang menang... Bagi Celina pula ini adalah kali kedua. beliau masuk pusingan akhir dalam MasterChef ni... Mungkin ini juga boleh menjadi faktor tekanan kepada Zamir ni... Apa2pun chill Zamir... 

Susah nak ramal siapa yang bakal menyandang gelaran juara MasterChef All Stars Malaysia ni... Nanti kalau cakap Zamir, Celina pula yang menang. Kalau cakap Celina, Zamir pula yang menang... Siapa pun yang menang, itu rezeki mereka lah... yang penting persaingan secara sihat.... 

Amatur vs selebriti... Kita tunggu dan lihatlah siapa yang menang yer di peringkat akhir... Tak lama jer lagi pun sikit masa jer lagi... Lepas tu terjawablah segala persoalan...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Brian Tersingkir... Siapa Bakal Juara MasterChef All Stars Malaysia???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, January 28, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

12 comments:

  1. elok la dia tersingkir.. x suka dengan dia tuh...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum farah, wahh lama tak layan masterchef. dah taktahu siapa terkeluar siapa yang stay. hehe.

    ReplyDelete
  3. Sentiasa harap yang terbaik untuk mereka..yang bestnya mereka yang terlibat dalam masterchef all star ini sedikit sebanyak dapat menimba ilmu dan membuat sumbangan kebajikan..tak sabar nak tau siapa juara..

    ReplyDelete
  4. I tau siapa menang...nak tau keee? hihihiii

    ReplyDelete
  5. Jarang layan masterchef nie akak..so no komen..hehehe

    ReplyDelete
  6. sally pun suka kalau zamir menang :D

    ReplyDelete
  7. Aik kak wina bagitahu la jawapannya...sape yg menang. Hihi.. apapun semoga yg terbaik akan menang. Kak farah, Ros pun harap Zamir menang malam ni.

    ReplyDelete
  8. Xsangka jgk si zamir dpt ke final..ap pon all the best utk mereka di final

    ReplyDelete
  9. dah tau dah sape yg menang..hee.. deqla x tgk tp terbaca kat fb semlm zamir menang.. tahniah buat zamir.. ;)

    ReplyDelete
  10. Siapa.mng kna tgk.smp last episod la.. Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia