Home » , , , , , » Blog Pun Dah Mula Sunyi Sepi!!!

Blog Pun Dah Mula Sunyi Sepi!!!


Kaum Cina tengah sibuk makan besar... Selain dari Chinese, yang lain pula buat apa? Makan besar juga ke? He he he... Mesti sibuk balik kampung atau beriadah/bercuti bersama2 keluarga.... Jadinya ramai juga di antara blogger yang mengambil peluang ni untuk bercuti  atau berehat sebentar dari berblog... Tapi  masih ada juga yang masih kental berblog ye tak??? 

Jadi kalau trafik blog beberapa hari ni merudum jatuh (kalaulah merudum) tu, faham2 ajelah yer uolsss... Masing2 busy... nak blogwalking pun mungkin limited juga... Banyak aktiviti yang mungkin dah dirancang kan??? Well blogger pun ada life juga kannnn??? Siapa bilang blogger ada tak ada life... cuma kena bijak membahagikan masa jer lah... Betul tak??? 

Blog sunyi sepi atau trafik merudum tu perkara biasa bila musim cuti atau musim  perayaan. Apa2 pun spend your holidays wisely peeps... spend the quality time with our love ones!!! ^_*... Saya??? Of courselah spend time dengan Ash!!! ^_^

*Dulu sebelum ada anak cuti tu biasa jer dan banyak habiskan masa di blog serta berehat... tapi kini tidak lagi... selepas hadirnya Ash dah jadi sangat menghargai  waktu cuti yang ada tu!!! 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Blog Pun Dah Mula Sunyi Sepi!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, January 30, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

27 comments:

  1. Ada baby memang tak ada cuti kak (T______T)" 24/7 job. but somehow, that will be the best thing ever in our life. tengok dia senyum pun dah cukup utk sejuk kan hati kita kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul lin akak agree... penawar segalanya baby ni... ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. tak apa nanti cuti panjang balik kampung yer? ^_*

      Delete
  3. Replies
    1. selamat bekerja kembali hari ini... heee...

      Delete
  4. Trafic masa weekend pon kurang... Biasalah tu... Time2 camni kalau kat umah layan korea je la...hhee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah akak memang peminat tegar korea ni...

      Delete
  5. Saya still suka baca blog anda :)

    Singgah awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti Farah....balik kampung......

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak balik kampung pun kak... banyak kerja kat rumah nak settle, takkan nak biarkan rumah tu cam tongkang pecah pulak... heee...

      Delete
  7. Hehehe...saya esok takmo kuar mana-mana. nak rehat je kat umah

    ReplyDelete
  8. smnjk kje ni jarang bw..nk update pn tgok masa..adoi

    ReplyDelete
  9. IM datangggg. Berwajah baru dah blog Kak Farah. Cantikkkkkk sangaattt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak nampak IM datanggg... heee thank you IM... ^_*

      Delete
  10. ada juga dgr macam2 pantang cny ni dari kawan2...

    ReplyDelete
  11. Ada anak semua berubah ye kak..okla tu.bila lg nk spend yime bsama klu x cuti ni.. ;)

    ReplyDelete
  12. Wow, Keep semangat ya kak untuk berbagi maklumat!!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia