Home » , , » Anugerah Juara Lagu 28...

Anugerah Juara Lagu 28...

Source Extracted from Google
Meletop2 sana sini hari ni bercerita tentang Anugerah Juara Lagu 28 a.k.a. AJL.. Mesti ramai yang menonton ni kan??? Ok, saya tak tengok sampai habis, tengok sekerat atau separuh sahaja sampai ke giliran Black menyanyi... tapi walau tak tengok sampai habis pun saya dah boleh predict atau jangkakan yang Hafiz bakal menjadi juara semalam... Ihikss...konon hebat sangatlah tu kuasa naluri tu kannn??? Muahahaha... 

Cuma Hafiz tak dapat mempertahankan anugerah vokal terbaik yang telah disandang selama 3 tahun berturut2 tak silap... Heee... beri laluan pada artis lain pula, beri laluan pada Jac...Best ek Jac perform semalam??? Dengar2 cerita ramai diva2 yang naik turut meletopssskan pentas... Wah mesti padu dan padat ni... Mesti memang mantap... he he he... Nanti nak tengok semula Anugerah Juara Lagu 28 di Tonton, nak tengok...tapi Jac memang terkenal dengan kemantapan vokal beliau pun kannn...

Mungkin ramai yang dah tahu, tapi saja jer nak kongsi di sini dan mungkin juga ada yang terlepas pandang kannn??? Inilah dia senarai pemenang Anugerah Juara Lagu 28...

Persembahan Terbaik – Hafiz Suib (Bahagiamu Deritaku)
Vokal Terbaik – Jaclyn Victor (Ikut Rentakku)
Tempat Ke-3 - Awi Rafael & Altimet (Kalau Aku Kaya)
Tempat Ke-2 - Hyper Act (Hanya Aku)
Juara Anugerah Juara Lagu Ke 28 - Hafiz Suib (Bahagiamu Deritaku)

Dari apa yang saya tengok semalam, ok juga AG bergandingan dengan Scha kann sebagai pengacara AJL28 semalam... Hee, sibuk dok tengok perut Scha Al-Yahya sebab dengar2 cerita Scha dah preggy... Tahniah kepada Awal dan Scha sekiranya benar perkhabaran ini... Muahahah... itu statement tak pasti tu, sebabnya semenjak ada Ash ni kurang juga mengikuti gossip2 atau cerita2 terbaru dunia hiburan selain dari blog ataupun tv... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Anugerah Juara Lagu 28..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, January 27, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

21 comments:

  1. tak tgk la sis tak ada tv kat umah sewa :D..tahniah mereka yg menang.

    ReplyDelete
  2. Tahniah untuk retis yang menang! hafiz terbaik!

    ReplyDelete
  3. Tak tengok sebab travelling, memang Hafiz's gifted. Tahniah!

    ReplyDelete
  4. alamak, sy xtengok lah sbb penat baru balik dr gua batu maloi hehehe :p

    ReplyDelete
  5. Jaclyn memang layak vokal terbaik...suara dia mmg best...:D

    ReplyDelete
  6. Kek yang besar dikongsi bersama...hehe
    Itulah penangan isu hangat dan popular!

    ReplyDelete
  7. Hehe akak kira ok tengok separuh, kyra ni dah pukul 11 baru teringat ada ajL..ngam2 dapat layan pengumuman je :-)

    ReplyDelete
  8. Ayut pon xtgk...dgr je kat radio...tahniah bt pemenang semua. Nnt tgk blik jela kat tonton.huhu

    ReplyDelete
  9. bagi kita hafiz kalau menang vokal terbaikpun rasanya ok Farah..cos vokal dia maemang control habis penuh emosi...

    ReplyDelete
  10. la..black x dapat ke??huhu sdey..

    ReplyDelete
  11. x dpt tgk AJL mlm tu sebab ada test.. dpt tgk je dah dekat nak habis..

    memang betul pon kak pasal scha mengandung tu.. :)

    ReplyDelete
  12. yaya xtgok pun..tp tau la sapa menang..heee
    thniah hafiz..

    ReplyDelete
  13. akak tak tgk...tapi suka lagu kalau aku kaya.....

    ReplyDelete
  14. aumm chakk.. haha.. ya Allah x sangka sgt tau kat opis ni dah boleh bukak blog domain.. tadi la terklik kat blog domain..eh boleh bukak..!! tu yg laju jer terjah sini..haha.. hrp2 ianya berterusan la.. dpt la deqla terjah sini mcm dedulu..rindu sgt tau.. terima ksh yer farah x penah pun jemu singgah komen2 kat blog deqla.. terharu..

    ReplyDelete
  15. eh luper plak nk komen entri ni.. heee.. tahniah hafiz..deqla x tgk la.. sbb mcm x menarik dah AJL skng..huhuhu..

    ReplyDelete
  16. deqla x tgk la plak..so x nmpk perot scha.. heee

    ReplyDelete
  17. Mmg rmai.layan.. Sy x layn sgt dh lagu2 modeb.. Layan jiwang..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia