Uuuu Mulut Ikan...


Hari tu ada "aunty2", "uncle2", abang2 dengan kakak2 yang tanya tak ada lagi ke gambar Iman Firash??? "Alamak, caye nak kena amik gambar lagi ke? tengok ni ek???"... Asal sempat jer mummy kannn??? Asal boleh jer mummy kan??? Gambar "candid" masa nak mandikan Firash pagi semalam... seksi sikitlah "aunty", "uncle", abang, kakak....ekekekeke...caye pakai barut jer sebab mummy dah bogelkan caye... *_^.... 

"Hugs and kisses" untuk "aunty2", "uncle2", abang2 dengan kakak2 "from" Ash ok???  Nanti ada aksi2 comel dan menarik secara spontan mummy caye selca-kan caye lagi ek??? 

*Instag & FB dah penuh dengan gambar Ash ajer dah... gambar mummy dengan abah sipi2 jer... agagagaga... ^_^... Ash dah "conquer" Instag & FB mummy sekarang ni... hu hu hu...lepas ni Ash "conquer" blog mummy pula ek??? Uuuu...mulut ikan... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Uuuu Mulut Ikan..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, December 9, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

42 comments:

  1. alamak kak comel la ash..
    syokkan ada baby??
    dah ada anak ni fokus memang tak dier la..takleh lari dah..hihi

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum..farah,

    Baby comel lah.. ehehe

    mselim3

    ReplyDelete
  3. alolo..comel je Iman Firash buat mulut tu. geram la aunty tgk

    ReplyDelete
  4. Gambar yang buat Mama Long geram...hehehehe

    ReplyDelete
  5. comelnya .... heee kiss baby ye farah :)

    ReplyDelete
  6. bila dah ada anak, esp kalau first, mmg picca anak je la kat mana2 pun ...hhheee

    ReplyDelete
  7. comel pulak baby ni . macam comel je . macam comel je .

    ReplyDelete
  8. @Zee Suhaini

    thank you zee... heee... memang ke dia jer focus-nya... betul cakap zee tu.... dialah nyawa dialah intan dialah payung... ^_^

    ReplyDelete
  9. @Sukma Haron

    kak kalau tak kena aircond memang macam tulah, nak beraircond jer...

    ReplyDelete
  10. @sizziey darliana

    thank you kakak sizziey darliana - from Ash...

    ReplyDelete
  11. @msredcheesecake

    ha ahkan, tulah dia penyakit yang saya perasan...hi hi hi...

    ReplyDelete
  12. Hehe... Mst klu dia tgk bla bsr nnt...dia tergelak aje.. Hihi

    ReplyDelete
  13. @Maria Firdz

    maria nanti kita tengok macam mana reaction dia bila dah besar nanti... hik hik hik, In Shaa Allah...

    ReplyDelete
  14. Nyomey nyomey. Haha. Kiut je buat mulut macam tu.

    ReplyDelete
  15. Akak! Apa nama acc instag? Nak tgk baby Ash laaa :D

    ReplyDelete
  16. Wah comel!! nasib baik tak buat duckface farah...he.,he

    ReplyDelete
  17. olo tomey2... lebatnya rambut baby..... :)

    ReplyDelete
  18. makin lama firash nampak makin comel...haruslah gambar kt insta ngn fb penuh dengan gambar firash kan...

    ReplyDelete
  19. comelnya dia buat mulut macam tu,hehe :)

    ReplyDelete
  20. kak farah,hugs n kisses ash untuk Yna ye..comeynya dia..:)

    ReplyDelete
  21. alololo tomey..teringat masa anak sulung baru lahir dulu..kali ni nak tunggu yg second pulak..;)

    ReplyDelete
  22. ihihihi comel la pose dia tu... :)

    ReplyDelete
  23. Baby suka sangat buat mulut camtu kan...kadang2 jadi kecik bulat jak mulut tu cam nak gigit2...hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia