Home » , , , , , , , , , , , » Terima Kasih Daun Keladi, Segalanya Pink!!! ^_^

Terima Kasih Daun Keladi, Segalanya Pink!!! ^_^

Alhamdulillah, semalam dapat satu "parcel" dari Kak Ngah Diva saya, Zaza dan hari ni terima satu lagi "parcel" dari Kak Eda, Kisah Si Dairy ... ^_^... Terima kasih daun keladi "to my dearies"...he he he...  Segalanya pink "uols"... 

Sekuntum bunga rafflesia berwarna pink...sangat comel... ole2 dari Zaza hasil dari rembatan beliau semasa bercuti di Sabah baru2 ni, bawa anak2 dan En. Nizam berjalan2 sempena cuti sekolah... ok "ai" suka sangat...sebab pink lepas tu dah siap letak kat kunci kereta dah... hik hik hik... 


Hasil kemenangan GA yang saya "join" tak lama dulu..wah tak sangka betul rezeki orang bersalin katakan...hik hik hik.... "half moon shawl" warna pink... ekekeke... macam tau2 jer Cik Puan Bubbly ada baju kurung sulam yang Pink Panther belikan masa raya tahun lepas...boleh pakai dengan baju kurung tu nih...hik hik hik... Terima kasih terima kasih...suka sangat... ^_^...

*Terima kasih daun keladi, ada rezeki bagilah lagi...wakakaka... (muka tak malu)...In Shaa Allah, sampai masa dan ketikanya giliran saya pula memberi...aik??? Nak buat GA ke??? In Shaa Allah, tunggu sampai tiba masa yang bersesuaian... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Terima Kasih Daun Keladi, Segalanya Pink!!! ^_^, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, December 20, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. ahaaaaa dah sampai pun gift yang tak seberapa dari I.. hope you suka yer laling.. tapi sorry yer just a simple thing je huhu.. I tahu u suka pink.. dats y I choose pink colour for you.. hehehe

    Dapat hadiah GA yer.. cantik lah pink jg.. congrats laling :)

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah kak farah..awat tb xdpt pn hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... tahniah akk farah...

    ReplyDelete
  4. tahniah.. wahh, cecantiknya kak Farah.. pink kan. hihihi

    ReplyDelete
  5. Best kan..sama2 dapat...tgh plan nk buat sessi tukar2 hadiah suka sama suka dgn blogger...ok x idea akak..but make sure hadiah tu x lebih dari RM10......

    ReplyDelete
  6. wahhh...congrats kak...kalau dah akak, mmg org beli yg pink jela..hihi

    ReplyDelete
  7. @ZazaMyMoon

    I suka sangat dear, thank you so much...muacks muacks...

    ReplyDelete
  8. @TelingaBulat

    ala ada rezeki nanti2 TB dapatlah...he he he...

    ReplyDelete
  9. @ros_reeza

    pink itu jambu, dan pink semestinya shomell.... ^_^

    ReplyDelete
  10. @Amanda Suria

    ok bangat tu kak... saya sokong... he he he...

    ReplyDelete
  11. @Sally Samsaiman

    he he he, sally tak nak beli untuk akak ker...erkss...larikkk.... *_^

    ReplyDelete
  12. suka la tu ye dpt pink.hihi
    alhamdulillah. rezeki :-)

    ReplyDelete
  13. @QasehnyaRania

    dapat warna pink memang farah suka ciksu...he hehe...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia