Home » , , , , , , , , , , » Sombongkah Cik Puan Bubbly???

Sombongkah Cik Puan Bubbly???

Source Extracted from Google
Segedik gambar Minnie Mouse ini, segedik itulah juga dirasakan sendiri oleh cik puan punya badan tentang entri ini...wakakakaka...Sekali sekala buat entri gedik, apa salahnya ye tak???...Adakah ini entri bajet retis??? atau adakah ini entri yang sangat2 poyo??? atau adakah ini entri berani mati saya??? Muahahaha...semuanya tidak... ini apa yang saya rasa nak taip... boleh??? Boleh jerlah asalkan "happy" ye tak??? 

Saja nak tanya "uols"...sepanjang "uols" kenal dengan Cik Puan Bubbly, "uols" rasa akak kategori sombong tak??? Kategori blogger bajet retis tak??/ (ahaksss... tak rasa pun diri ini blogger retis pun "uols"... "seriously" tak rasa langsung)... Cumanya, kadang2 terfikir juga...ada tak antara blogger2 kat luar sana yang labelkan saya sebagai blogger sombong??? Yelah kita manusia ni tak lari dari khilaf, dan kadang2 kita tak terperasan pun perkara2 macam ni... 

Kenapa nak buat entri macam ni??? Kenapa nak tanya sama ada SOMBONGKAH CIK PUAN BUBBLY??? Hurm...bukan apa, kadang2 terasa juga diri ini bila mana... 

1. Tak sempat nak "follow follower" baru balik dan ambil masa yang agak lama sikit untuk "follow" balik... Kalau sempat tu memang terus "follow" balik jer, tapi kalau tak sempat terpaksa KIV dulu...

2. "Blogwalking" tetap dijalankan seperti biasa dan "mostly based" kepada "reading list" di "dashboard" blogger... lepas tu pada "commentator"...cumanya kadang2 tu kesuntukan masa dan kadang2 tu tak sempat nak sampai ke blog2 "uols" sebaliknya sampai ke blog lain... hu hu hu... harap2 "uols" bersabar sebabnya lewat macam mana pun tetap sampai juga yer...

3. Sejak2 bersalin ni dan dalam pantang ni, ekekeke... jadual hidup dah berubah sikit...jadinya waktu "blogging" pun berubah sikit... jadinya lewatlah singgah ke blog "uols" dan lewatlah balas komen "uols"... erkss..ada yang dah label akak sombong ke? atau kekwat ke??? ekekeke.... 

Itulah yang jadinya entri ni...ekekeke... "uols" agak2 akak sombong ke??? Cuba bagitau sikit??? 

*Sombong ke??? Orang yang murah dengan senyuman ni pun "uols" nak kata sombong ek? Ahaksss.... Gurau2... Ada yang sentap ke bila mana sejak kebelakangan ni Cik Puan Bubbly jarang datang bertandang??? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sombongkah Cik Puan Bubbly??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, December 16, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

44 comments:

  1. kalau sombong xde la berdaftar dengan Divas club kan?hahahahaha...

    ReplyDelete
  2. xde lah sombong... happy go lucky je orgnya... biasa lah tu.. mgkin sbb kita tak smpt nk jengah balik org tu yg judge sombong, sy sndiri pun pnh dan ramai blogger yg follow pastu unfollowed balik, gara2 xde respon... tapi apa2 pun.. sy pnh pksa org follow sy, nk follow biar ikhlas kn...

    ReplyDelete
  3. @Amanda Suria

    keahlian seumur hidup lagi uols...wakakakaka...

    ReplyDelete
  4. Kakak saya ni mana ada sombong. Dia baik hati dan sangatlah penyayang. :)

    ReplyDelete
  5. Farah seorang yang rajin komen, banyak blog yang akak walking tertera nama Farah......hihi...tak sombong eh.....

    ReplyDelete
  6. tak sombong pun...hehe xpa kita faham kdg sibuk dgn life msg2..hehe:D

    ReplyDelete
  7. tak lah sangat..tp jarang je singgah blog kite..hihi....kiding

    ReplyDelete
  8. tak kot..biasala sibuk, akak pun kalau sibuk, memang tak sempat nak blogwalking, just baca yg betul interesting je

    ReplyDelete
  9. akak sombong dgn sally!!! hahaha...alahai kak..kita ni blogger part time...kang kalau asyik kita yg menempel..org bosan pulak...hehe...no worries ye kakak!! :)

    ReplyDelete
  10. tak adala sis tak sombong pun..kita faham sis pun ada komitmen lain kan..dah ada baby firash.mesti waktu berblog dah terbatas

    ReplyDelete
  11. ada ke orang cakap kak farah sombong? pedulikan kata mereka.. susah nak puaskan hati semua orang..

    ReplyDelete
  12. xsombong pun! sbb baru je kenal.awak selalu dtg blog kite.hehehe

    ReplyDelete
  13. mana ada sombong..klu sombong xdernya singgah blog merapu cik nor..hihik

    ReplyDelete
  14. tak sombonglah.. hihi.. biasalah, dah ada baby ni kan, kena bagi masa jugak.. kak farah tetap macam dulu gak :)
    sekali sekala entry gediks, ok jer :) hahaha

    ReplyDelete
  15. kak farah tak sombong lah.. time xdak org dok komen blog saya dulu2 kak farah yg selalu dtg komen.. hikhik :)

    ReplyDelete
  16. @Maria Firdz

    betul tu maria nak follow biar ikhlas, akak pun tak pernah paksa sesiapa untuk follow Bubblynotes...kita dalam dunia maya ni ikhlas berkawan bukannya disebabkan sesuatu agenda macam sesetengah orang...

    ReplyDelete
  17. @Engku Muzahadin

    he he he, terima kasih muz, semoga persahabatan kita di alam maya kekal buat selamanya...

    ReplyDelete
  18. @Norhasniza Khalid

    betul tu mama, tak kenal maka tak cinta, jadi tak kenal jangan nak judge sesuka hati... ^_^

    ReplyDelete
  19. @Sukma Haron

    In Shaa Allah, setakat mana yang termampu Farah akan cuba kekalkan momentum blogwalking tu...

    ReplyDelete
  20. @Mime MF

    itulah kadang2 masa tu membataskan kita... tapi akan cuba untuk kekalkan momentum tu sebaik mungkin...

    ReplyDelete
  21. @Raudzah Z

    dear, bubbly tu memang tak boleh nak dielakkan...

    ReplyDelete
  22. @Huny eda

    sorry dear akak jarang singgah, In Shaa Allah akan lebih kerap singgah lagi lepas ni...

    ReplyDelete
  23. @Nor Azimah

    itulah kan kak, kita ni kena sama saling memahami barulah harmoni hidup ni... ^_^

    ReplyDelete
  24. @Sally Samsaiman

    uiksss ye ke akak sombong dengan sally, sejak dua menjak ni memang jarang berkesempatan sally, nanti kita hang out ek kalau ada rezeki...

    ReplyDelete
  25. @Asha Lya

    agak terbatas juga asha bila kena concentrate pada Ash... ^_^...thanks for your understanding and support dear...

    ReplyDelete
  26. @Mizz Aiza (Dunia Kecil)

    setakat ni tak dengar lagi secara direct atau terbaca di mana2 penulisan maya dear...he he he... tapi memang betul, kalau ada just ignore jer... ^_^

    ReplyDelete
  27. @Cik Puan Rara

    In Shaa Allah kalau ada masa kita akan selalu singgah rara... ^_^...

    ReplyDelete
  28. @ros_reeza

    ha ha ha, ok ek sekali sekala entri gediks??? sekali sekala tak apa, jangan selalu sangat nanti orang jadi naik meluat ros oiii...ni pun entah2 memang ada yang dah meluat...hik hik hik... *_^

    ReplyDelete
  29. @Lieya Von Jay

    akak akan selalu datang Lieya kalau berkesempatan dan akak tak kira siapa pun orang tu, janji niat akak ikhlas untuk berkawan... "uols" are part of my world... ^_^

    ReplyDelete
  30. sombong tang mana pun Fiza tak tahu.. biasela tak kenal maka tak cinta.. sis okay jer... dah ada baby pun sempat lg BW... MAMA HAVOC...

    ReplyDelete
  31. ni mesti kes ada orang komplen kan? ala relax ler, baru jadi mama mmg 'busy' sikit, lagi2 waktu tidur pon tak menentu..sabo jela dear ;)

    ReplyDelete
  32. pantang pon bleh lagi men tenet kan..^,^

    ReplyDelete
  33. @Hafiza AizZawa

    alamak ni nak kena nyanyi lagu HAVOC ni... he he he...

    ReplyDelete
  34. @Cikgu Norazimah

    Alhamdulillah setakat ni belum dengar or terbaca directly lagi CN, saja jer terpanggil nak buat entry ni...

    ReplyDelete
  35. @Cik Yaya

    itu haruslah yaya, tapi bila Ash tido jer...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia