Home » , , , , » Running Man Menang Anugerah Yahoo Buzz!!!

Running Man Menang Anugerah Yahoo Buzz!!!

Source Extracted from Google
Uiksss...tiba2 pula kan??? Sibuk jer nak menempel cerita pasal Running Man... muahahaha...walhal tak tau menau pun pasal Running Man ni dan tak pernah tengok pun Running Man ni, cuma baca dari blog "uols" jer yang "die hard fans" rancangan ni...  Kalau tanya dengan saya, "honestly" apa yang ada dalam kotak pemikiran saya, Running Man ni kira2 ala2 macam "game show" lah kan??? Sekali pun tidak, dua kali pun tidak tengok rancangan ni, langsung2 tak pernah... Tapi dari cara "uols" peminat2 tegar rancangan ni, macam seronok jer, macam menarik jer.... ihiksss....

Kisahnya petang dulu semalam, masa tengah duduk2 tengok TV, berita di ASTRO Awanilah ni yang menyatakan, yang mana rancangan Running Man ni dah menang anugerah Yahoo Buzz... wah gitewww.... Memandangkan dah jadi "trending" juga Running Man di blog, dan juga di mana2 saja sampai menang anugerah giteww... Lepas ni nak jalan2 tengoklah, "best" sangat ke rancangan ni... hi hi hi... 

*Jangan lepas ni tersampuk dan ketagih nak tengok Running Man sudahlah, nanti satu apa pun tak jadi...ekekekee.... Salam Jumaat "peeps"!!! 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Running Man Menang Anugerah Yahoo Buzz!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, December 6, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. Dulu2 cik malas nak layan RM ne..Tp sekali layan memang ketagih...gelak2 je bile tonton RM ne..

    ReplyDelete
  2. wah tahniah buat RM, suka tengok RM ni..hehe

    ReplyDelete
  3. maaf kerana lama tidak datang sini...saya belum berkesemapatan melihat cerita ini.

    ReplyDelete
  4. Sya pun tak pnh tgk lg rancangan tu..drama ke?

    ReplyDelete
  5. taklah terlalu taksub sangat dengan running man..tapi sesekali nak tengok tu boleh la...trending betul kan RM nie..ramai yang tengok rupanya

    ReplyDelete
  6. buat peminat tegar running man mesti taw semua ni kan.. hahaha.. husna tak minat..

    ReplyDelete
  7. ye ker.congrats to RM..mula2 akak pun tak layan..tapi sekali tertengok..memang layan habis la.boler hilang tension..sebab manjang gelak jer..

    ReplyDelete
  8. sya minat running man. mmg patut menang pun =D

    ReplyDelete
  9. RM memang best! haha :D
    akak tengoklah,ehehe :)

    ReplyDelete
  10. Nak menang topup Rm10 ? jom join !

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/simple-giveaway-by-syuhada-salleh.html

    ReplyDelete
  11. anak akak suka tgk running man.....

    ReplyDelete
  12. saya dah lama tak tengok running man. tak sempat la lagi pun dia tayang lewat malam. memang tak sempat tengok

    ReplyDelete
  13. secara jujur, Ros tak pernah tengok program running man.. ketinggalan kah?.. hihihi.. tak tahulah, memang tak tergerak nak tengok :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia