Home » , , , , , , , » Ranking Alexa Bubblynotes.Com #9

Ranking Alexa Bubblynotes.Com #9


Salam Disember 2013 buat "uols"... ^_^... Adehhh, lama betul tak berjenguk Bubblynotes... Dan lama juga tak jalan2 kat kawasan "uols"... Semua pun tau dan faham kan??? Cik Puan Bubbly baru jer lepas proses melahirkan Bubbly Baby... Jadinya, "take time" lah sikit nak "come back" punnnn.... Rinduuuu siapa cakap tak rindu...tapi banyak sangat "arrangement" yang Cik Puan Bubbly kena buat dan hadap... Sibuk sikit, tapiii In Shaa Allah, dalam masa terdekat akan kembali melawat2 kawasan... Ahakss... 

Pembuka Disember 2013??? Kita semak "Ranking Alexa" Bubblynotes.Com dulu... muahahaha... hamik ko... Inilah dia penangan cuti bersalin kan??? "Ranking Alexa" Bubblynotes.Com sehingga ke tarikh 2 Disember 2013 adalah....

Global Rank: 104, 321
Rank in MY: 728

SUMBER: SINI

Alhamdulillah dari segi "Global Rank" angka semakin mengecil iaitu dari kali terakhir direkodkan pada 13 November 2013... "Global Rank" telah menjadi 104,321 daripada 108,870 manakala "Rank in MY" pula telah membesar sedikit dari 640 kepada 728. Adehhh, masak ni nak "buck up" balik, tapi tak apa, sebab musabab tumbesaran adalah sebab musabab yang tidak dapat dielakkan...muahahaha... lepas ni kita kerja kaw kaw punya... kira2 buat masa sekarang ni "holiday" kejap .... "loosing myself from blogging work a bit".... lol... 

Nak semak juga??? Seperti biasa boleh semak di SINI

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Ranking Alexa Bubblynotes.Com #9, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, December 2, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

29 comments:

  1. xpe..lepas nie boleh buat come back...tebus balik apa yang tertinggal..yg penting bubbly baby tu...bila nak upload gambar lagi..

    ReplyDelete
  2. farah sekejapan je boleh mencanak balik ranking ni. Dont worry k. Peluk cium kat Firash sekali tuk kenit ye (^_^)

    ReplyDelete
  3. terbaik hehe sy punya teruk hahaha

    ReplyDelete
  4. selamat berpantang..moga cepat sihat..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kak farah.. Ros lama tak singgah sebab bercuti seminggu :) Apa khabar kak...

    ReplyDelete
  6. mkn lama mkn hebat lah Fara terbaik

    ReplyDelete
  7. Tahniah...
    Baby makin membesar, alexa semakin mengecil...Insyaallah.

    ReplyDelete
  8. Masih cantik la angka tue akak.. keep it up k.. =D

    ReplyDelete
  9. owh kira tinggila rank tu..
    saya rank lg rendah :)

    ReplyDelete
  10. tak per time cuti nie kena wake up kembali....tahniah....

    ReplyDelete
  11. selamat kembali......doa yang terbaik untuk anda.

    ReplyDelete
  12. Msih bwh paras 1k.. Kira masih ok kn kak.. Jauh nk kejar akk..

    ReplyDelete
  13. wah ! tahniah ! hebat tu.. btw..selamat menempuh fasa baru menjadi seorang mommy ;)

    ReplyDelete
  14. Tahniah Farah makin cantik..Yang Malaysia tu senang aje nak cover tu..take care...

    ReplyDelete
  15. usaha lagi supaya nombor tersebut terus mengecil.... good luck

    ReplyDelete
  16. Takpa. Masih tiga angka. Apa pun moga terus maju sis :)

    ReplyDelete
  17. wow..global ranking dah naik. tahniah akak

    ReplyDelete
  18. Wahhh...tahniah...tinggi juga tu, 3 angka...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia