Home » , , , , , , , , » Little Person On Board!!!

Little Person On Board!!!

Source Extracted from Google
Semalam masa pergi "shopping baby rocker for Ash"... gatal tangan ambil "car signage" macam yang kat atas ni... wakakaka....entahlah semenjak dua menjak Ash muncul dalam hidup saya ni, dah jadi bertambah gila "shopping uols"...Apa saja yang nampak dan dirasakan bersesuaian dengan Ash, semua dirembat... muahahaha....tapi rembat berpada2 lah ye tak??? Jangan sampai poket mummy koyak rabak dan tak boleh jahit dah lah....hu hu hu... In Shaa Allah tak, ada rezeki untuk Ash...yelah kerja penat2 untuk siapa ye tak kalau bukan untuk anak dan diri sendiri... Sekarang nak "shopping" dah tak boleh nak "selfish" fikir nak ber-"shopping" untuk diri sendiri jer...kena fikir anak juga...Karang mummy sibuk mendiva anak pula terbiar...wakakaka.... Minta simpang lah....

Masalahnya orang kisah dan perlu ke nak tempek benda alah ni kat kereta??? Entahlah... tapi sekurang2nya... ada pemberitahuan gitewww...wakakaka... ini semua poyo... la la la... Dah alang2 jumpa belilah dan "make-up" sikit Baby Mia tu...karang terasa pula Baby Mia tu diabaikan...wakakkaa...Baby Mia adalah nama khas untuk kereta saya pada yang tak tau... ihiksss...ada orang kisah ke???

*Gaji dah nak dekat dah ni, tapak tangan dah gatal...kanan mahupun kiri...orang kata kanan nak dapat duit, kiri nak keluar duit... ha ha ha.... Tengah fikir nak "shopping" apa lagi untuk Ash... baju dah semestinya haruss....  

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Little Person On Board!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, December 25, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. Replies
    1. salam JM, terima kasih kerana bersetuju... ^_^

      Delete
  2. Mummy and baby sama2 cumil..barulah sweet..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak mummy pun comel ke PC...he he he... terima kasih...

      Delete
  3. mesti letak cenggitu kat kete...supaye orang tahu ade baby kat dalam kete..supaye pemandu2 lain lebey berhati2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kadang2 kalau dah letak pun diaorang buat tak keysah jer cik...

      Delete
  4. Memang gitu Farah....aku dulu anak pertama mmg sangat excited beli baju anak...semua pun nak di rembat....hehehe

    ReplyDelete
  5. Kisah atau tidak, tak kisah la.. Hehe..

    ReplyDelete
  6. dah ada baby nih memang tgn akn gatal nak beli brg2 yg de kaitan dengan baby..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantang nampak mimi, pasti akan gatal tangan nak membeli...

      Delete
  7. seharusnya kalau bawa baby on car kena ler tampal signboard ini....

    ReplyDelete
  8. mmg lumrh org tempek kt kete.. hihi.. thulah bhwa ini kete seorg ibu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang nak cam kereta seorang ibu kannn???

      Delete
  9. bubuh je la kak kalau akk rasa patut..tak salah pun..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he, patut tak patut dah bubuh pun nad...he he he...

      Delete
  10. kak farah masih berpantang kn...hehe no shopping2 la gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam pantang dah ke TESCO semua bagai TB... hu hu hu...

      Delete
  11. alala cumel..tak salah nak shoping utk baby kan sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak salah lya, tapi mummylah kena beringat jangan sampai poket koyak...muahahaha...

      Delete
  12. hihihi..kereta abah pon ada letak walhal xde pon budak kecik dlm family..=P

    ReplyDelete
  13. nory pon makin ketagih shopping barang2 baby walaupon baby blom kuar lagi...
    kalau dah keluar nanti taktaw lah cmne..hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia