Home » , , , , , , , , , , » Congrats for the Straight A's

Congrats for the Straight A's

Source Extracted from Google
Alhamdulillah, legasi keluarga diteruskan lagi, keputusan PMR telahpun diumumkan dan anak buah kesayangan saya Nur Aliesya Mustaffa Kamal telah pun meneruskan legasi keluarga dan mengikut jejak langkah kak longnya... yang mana telah berjaya mendapat "straight A's" dalam keputusan peperiksaan PMR yang baru sahaja diumumkan semalam... Lega rasanya Acik kak lang... Tak ada apa yang dapat Acik berikan selain ucapan syukur dan juga tahniah... In Shaa Allah lepas ni kalau berkesempatan Acik singgah rumah dan bagi habuan Kak Lang yer...Walau tak seberapa nanti Acik bagi juga...memang legasi keluarga kita kan??? Dapat keputusan cemerlang mestilah ada 'angpau' walaupun yang punya badan tak minta... Walau tak banyak sikit pasti ada... 


Inilah "part of the family"... Kak lang yang belakang ibunya yang pakai baju checked tu... ^_^... "Part of my precious".... Semoga keluarga kita terus diberikan kesihatan tubh badan, sukses serta kebahagiaan selalu di bawah lindungan Allah SWT...^_^

*Gambar beberapa tahun yang dulu yang akak ada "uols"...gambar terbaru kitaorang belum berjimba lagi depan kamera...Kak long pun dah anak dara dah...Dari merah Acik tengok diaorang semua membesar.... Kak long sekarang tengah "further Degree in Pharmacy"...moga2 anak2 buah Acik terus berjaya... Nor Aliah Mustaffa Kamal, Nur Aliesya Mustaffa Kamal, Izwan Zariff dan Ikhwan Zariff.... Acik sayang korang... sangat2... Siapa sangka Kak Lang yang dulunya terpaksa buang sebelah buah pinggah disebabkan tumor semasa berumur 3 tahun kini sihat walafiat dengan izin Allah SWT... Alhamdulillah dan moga2 Kak Lang terus sihat Acik doakan...

**Tiba2 emo "uols" taip entri ni... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Congrats for the Straight A's, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, December 20, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

40 comments:

  1. alhamdulillah..berkat doa ibu bapa dan usaha dia yang tak putus kan...insyallah..habuan yang baik untuknya...

    ReplyDelete
  2. tahniah ! anak buah saya juga dapat 9A

    ReplyDelete
  3. Tahniah untuk Alysha!!!..way to go girl!!!

    ReplyDelete
  4. Tahniah untuk anak buah kak farah ..

    ReplyDelete
  5. tahniah, tahniah..tahun depan anak akak 3 org peksa, sorang spm, sorang pmr ( apa nama barunya tuh, tak ingat ) dan sorang lagi upsr,dan yang bungsu masuk tadika 5 tahun..hi hi

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat ank sdra akk... mmg klrga bijak pndai belaka ni... tahniah.

    ReplyDelete
  7. Congrats Kak Lang... Muz dulu pun dpt 7 jer...

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat beliau.. teruskan lagi usaha untuk SPM pulak nanti kan :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..tahniah..moga suatu saat kelak firash juga menjadi anak yang cerdik..amen..

    ReplyDelete
  10. congrats to her! best of luck for future undertaking :)

    ReplyDelete
  11. congratulations :)


    p/s : kalau nak cuba bisnes double stemcell, boleh contact sy ea :)

    ReplyDelete
  12. @Nor Azimah

    all the best untuk anak2 akak, saya doakan yang terbaik buat mereka... ^_^ In Shaa Allah...

    ReplyDelete
  13. @Engku Muzahadin

    terima kasih muz, oklah tu... ^_^... 7 pun kita bersyukur kan???

    ReplyDelete
  14. @Cikgu Norazimah

    terima kasih CN, ha ah kan lepas ni nama dah bertukar kan?

    ReplyDelete
  15. @ros_reeza

    terima kasih ros, ye betul usaha tetap perlu diteruskan... masih banyak lagi yang perlu dilakukan... ^_^

    ReplyDelete
  16. @PeRdU cINta

    terima kasih PC, In Shaa Allah moga2 dan mudah2an Iman Firash pun akan berjaya dalam hidup nanti, In Shaa Allah, thanks for the doa... ^_^

    ReplyDelete
  17. @cik violet

    terima kasih cik violet...In Shaa Allah.. ^_^

    ReplyDelete
  18. alhandulillah. tahniah buat kak lang

    ReplyDelete
  19. akak pun baca entry nie boleh touching jap...memang sedih + gembira jika anak-anak berjaya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. farah tak rasa lagi, tapi satu hari akan merasa juga, In Shaa Allah...

      Delete
  20. tahniah buat anak buah kak farah..=)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia