Home » , , , , , , , » Bubbly Top Commentators Nov' 13

Bubbly Top Commentators Nov' 13

Selesai sudah dengan November 2013, selesai sudah dengan proses melahirkan Bubbly Baby yang ditunggu2 oleh diri ini tapi yang belum selesai "announcement" Bubbly Top Commentators untuk bulan November 2013... "Sorry" lewat sikit "uols"... Muahaha...penuh dengan "sorry 1st two entry today"... 

Baiklah bagi bulan November 2013, mereka2 yang telah dinobatkan sebagai Bubbly Top Commentators adalah.... 


Kita perjelaskan sedikit mereka2 yang tersenarai sebagai "Top Commentators" bagi bulan November 2013 ini... 


Bagi mereka2 yang masih belum pernah menjejak ataupun mengenali mereka2 yang tersenarai ini, dengan "happy" dan berbesar hatinya walaupun empunya blog tak menjemput, akak jemput "uols" untuk singgah di blog2 mereka, and "trust me" mereka adalah sangat "supportive", baik serta peramah... *_^... Dan bagi mereka2 yang tidak tersenarai, terima kasih juga diucapkan kerana terus sudi datang, singgah, baca dan "support" Bubblynotes sepanjang masa ini... ^_^...Sama2 kita berblogging secara happy, sihat dan "support" antara satu sama lain... macam biasa "tagline" wajib Bubblynotes... Tahniah kepada semua yang tersenarai bagi bulan November 2013 dan jangan lupa semak senarai blog "uols" di "side bar" pada "tabber widget under Bubbly Nov'13... *_^
*Siapakah yang bakal tersenarai bagi bulan Disember 2013? Kita tunggu dan lihat sama2...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bubbly Top Commentators Nov' 13, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, December 2, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

29 comments:

  1. all the best buat semua...thanks Farah akak on listed...hihi

    ReplyDelete
  2. Wuu..xde dlm senarai...takpe..nnti sya kerap2 kunjung kesini eh..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah mereka memang peramah..

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada mereka semua! hehe ^^

    ReplyDelete
  5. Akak kot...hahaha.....bz la dik...byk x dpt komen kan....

    ReplyDelete
  6. Kita tunggu dan lihat saja nnti .. Hehe nak visit mereka lah

    ReplyDelete
  7. rajin depa tinggalakn komen ye...tahniah krn tersenarai..

    ReplyDelete
  8. insyaAllah always support each other :)

    ReplyDelete
  9. bila la boleh jd top commentar akk bubbly nie..hehehe

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum...farah,

    tahniah kepada yg tersenarai sebagai top comemntor..

    mselim3

    pls: kena lagi rajin komen kat sini..

    ReplyDelete
  11. Lama kita x berjalan kat blog. dah tak jadik top commentator sapa2 pun.. huhu sedih..

    ReplyDelete
  12. salam blogging ... tahniah kepada yg tersenarai :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah eak korang ... Selamat berkenalan semua...

    ReplyDelete
  14. tahniahlah pada commentor semuanya..Akak dah lama tak BW, sibuk yg amat. Semoga farah sihat

    ReplyDelete
  15. rara xde komen pon kan.sbb xde mood lah farah =(

    ReplyDelete
  16. tahniah buat mereka yang tersenarai :)
    oh untuk bulan november, nama ros tak tersenarai :(.. hihihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia