Home » , , , , , , » Whoop Whoop I Am On Holiday!!! ^_^

Whoop Whoop I Am On Holiday!!! ^_^

Source Extracted from Google
Pengumuman2 pengumuman!!! Ting ting ting ting... ahaksss poyo betul kan??? Gebang dengan kecoh semacam jer Cik Puan Bubbly ni... bajet retis lah konon??? Ahakss... tak kuasa kan??? Sila muntah hijau, kuning, oren, pink dan "rainbow" yer "uols"... bukan retis pun... hanya manusia biasa... so tak payah nak berangan dan perasan retis... kalau dah tak retis tu tak payah susah payah nak jadi retis sangatlah... 

Tak dak ni nak habaq mai... bermula hari ini 25 November 2013 sehingga 29/30 November 2013, Cik Puan Bubbly akan bercuti selama seminggu dari ber-blog "uols"... Apakah definisi cuti seminggu dari ber-blog yang dimaksudkan oleh Cik Puan Bubbly??? 
  • Bukan pergi "holiday" dalam negara ataupun "overseas"... tapi ada jer kat dalam Malaysia ni... ahakss... terpaksa bercuti yer "uols" bukan sengaja nak pi "apply" cuti... itu namanya cuti bersalin.... ye betul seperti yang digebang2kan sebelum ini dalam entri INI pada 26 November 2013 Cik Puan Bubbly akan masuk ke dalam bilik OT untuk LSCS... nak keluarkan Bubbly Baby dari dalam "tummy" ni... hu hu hu... 
  • Bila dah cuti sebab bersalin, makanya, minta ampun minta maaf dan mungkin akan menimbulkan kelegaan kepada sesetengah pihak kerana akak tak akan muncul di mana2 blog untuk aktiviti komen mengomen... al-maklumlah aktiviti terhad kan? lepas dah kena "surgery" tu tak tau lagi macam mana kan??? In Shaa Allah, "by next weekend" akak kembali menemui "uols"...ihikssss... (sempat lagi ni nak umum "Top Commentators"... muahahaha... In Shaa Allah)...
  • Entri2 yang ada "uols" layanlah dulu dan bacalah dulu, komen2 akan di-"approve" kemudian... atau sekiranya ada kesempatan... In Shaa Allah, setakat mana yang termampu akan cuba dipenuhi dengan entri2 yang terlintas di fikiran... tolong tebas semak samun kat sini dan jangan biar bersawang sangat yer...  kalau "uols" sayang kat "ai"...ahaks gedikss... tapi siap bagi amanat pula tu, suh jaga ek??? ha ha ha... 
Tu jer lah nak citer kot dan nak "announce" kot??? "So" kalau senyap tu faham2 jer lah... In Shaa Allah, ada masa, ada rezeki, umur panjang kita jumpa lagi yer... dengan izin Allah SWT... sebelum nak bersalin ni, KHAS UNTUK KAWAN2 BLOG DAN "READERS EXCEPT FOR STALKERS" ... "stalkers" tu tak kenal kan??? muahahaha...  saya nak minta ampun dan minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki dari hati yang ikhlas kalau2 kot sepanjang kita semua berkawan di alam maya ni saya ni terlanjur entri, terlanjur gurau, terlanjur komen yang buat "uols touching", sentap dan marah pada saya... Ampun dan maaf dipinta dan harapkan dimaafkanlah yer... ^_^... Doakan yang terbaik untuk Bubbly Baby dan saya yer... 

"Till then cheerios!!!"... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Whoop Whoop I Am On Holiday!!! ^_^ , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, November 25, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

26 comments:

  1. Yeayy tak sabar nk tgk baby akak.. semoga dipermudahkan nanti k.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kerana segalanya telah selamat sekarang Farah... dan dah tgk baby kannn??? kawan abang emir...

      Delete
  2. takpe takpe dear, no worries. Kitaorg baik2 je kat sini insyaAllah hehe. Yang penting Farah selamat deliver nanti. Can't wait to hear from you again (^_^)

    Take care dear, doaku mengiringimu ke labor room insyaAllah (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you so much dear... muackss muackss...

      Delete
  3. selamat bercuti kak..
    semoga dipermudahkan segala urusan dans selamat melahirkan zuriat yang comel..hehhee

    nanti jangan lupa tau update citer and gambar baby..mesti comel cam mummy jugak ni..eee tak sabar nak tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah selamat sudah dan dah nak masuk 3 bulan dah pun Ash...

      Delete
  4. kak farah semoga semuanyee dipermudahkan yee ;)

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan segalanya utk farah dan bby

    tak sbr nak tgk bby farah
    jom dptkan set berpantang shaklee dr Ena =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah segalanya selamat dah sekarang ena...

      Delete
  6. selamat bercuti dan moga dipermudahkan urusan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, semuanya selamat dah sekarang maria...

      Delete
  7. ok faham,.. doakan semuanyer dipermudahkan yer farah.. done nuffnang juga !

    ReplyDelete
  8. @♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH)

    In Shaa Allah Farah, terima kasih di atas doa tau... nanti dah selesai, In Shaa Allah akak upload gambar baby yer...

    ReplyDelete
  9. @Zee Suhaini

    terima kasih Zee, In Shaa Allah nanti akak update yer...

    ReplyDelete
  10. @Kesuma Angsana

    thanks kak atas doa and nuff tu tunggu farah sihat yer farah balas... hu hu hu...

    ReplyDelete
  11. semoga dipermudahkan yer Darl.. ingat pesan I.. zikir, selawat banyak.. ingat Allah tau :))

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia