Home » , , , , , , » Typhoon Haiyan Relief: Donate with Your Nuffnang Earnings!!!

Typhoon Haiyan Relief: Donate with Your Nuffnang Earnings!!!


"Log In" akaun Nuff dan terperasan sesuatu "uols"... ("uols" pun mungkin perasan dan dah tau ni, saja nak panjangkan lagi cerita kat Bubblynotes)...  Ok, diakui gambar ni semestinya lah kecik halus kan? Jadi kalau nak lebih jelas sila klik pada gambar untuk tumbesaran yer... Apakah??? Seperti tajuk di atas, "Typhoon Haiyan Relief: Donate with Your Nuffnang Earnings!!!"... 

Dalam usaha membantu mangsa2 kepada bencana alam Taufan Haiyan yang telah berlaku baru2 ini, pihak Nuffnang juga tidak ketinggalan dalam melancarkan kempen derma bagi mangsa2 yang terlibat yang mana, semua pemilik akaun Nuffnang boleh menyalurkan bantuan serta derma "uols" melalui pendapatan Nuffnang "uols"... 

Pendapatan akaun Nuffnang "uols" tak mencukupi??? atau ciput jer??? Jangan risau, selain menderma melalui pendapatan akaun Nuffnang "uols"... bantuan juga boleh disalurkan melalui Paypal... ^_^...  Dan kalau nak menderma melalui pendapatan Nuffnang, nilai yang paling rendah ialah RM5... Bagus juga kempen "corporate social responsibility" - CSR yang dianjurkan oleh Nuffnang ni kan? 

Jadi kawan2 pada siapa2 yang ingin membantu serta menyalurkan bantuan tu, sekiranya tak tau caranya bagaimana, inilah salah satu saluran yang mana "uols" boleh melakukan yang sepatutnya... dan sekiranya ada nawaitu tu, bolehlah derma kan??? Nilai tak perlu besar, janji hati ikhlas "uols"... 

*Satu usaha murni oleh Nuffnang... ^_^... semoga usaha ini berterusan di masa2 yang akan datang... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Typhoon Haiyan Relief: Donate with Your Nuffnang Earnings!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, November 26, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

16 comments:

  1. Churpchurp pun buat jugak. Moga kita tak keberatan untuk saling memberi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dikatakan tangan yang memberi itu lebih mulia kan IM??? ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. yup betul tu ena... tak salah rasanya kita menghulurkan bantuan...

      Delete
  3. betul tu Farah.. memang satu nilai murni dgn adanya kempen donation dari nuff mcm ni.. InshaAllah kalau ada rejeki lebih, why not kita sama2 berkongsi kannn :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu babe, membantu kepada yang memerlukan...

      Delete
  4. ala xreti nk gune paypal sbb xdelaa..cimbclicks boleh hehehe

    ReplyDelete
  5. already done tapi melalui churpchurp :)

    ReplyDelete
  6. Tu la. Perasan semalam. Bagus gak sbb nilai nuff tu dah lama tak cash out.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru jer lepas cash out akhir january hari tu, tapi chequenya tak sampai2 lagi ni...

      Delete
  7. ada nampak donation kat nuffnang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo akak pun perasan juga yer...he he he...

      Delete
  8. Ramai yg dah share ni ...tp OKje belum masuk Nuffnang lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan masuk nuffnang kembali yer OKje... he he he...

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia