Home » , , , , , , , , » Tradition: Bubbly Birthday Treat!!! ^_^

Tradition: Bubbly Birthday Treat!!! ^_^


Poyo betul Cik Puan Bubbly hari ni kan??? Asyik "interframe" cerita "birthday" jer "uols"... tapiii cuma nak berkongsi jer, yang mana inilah tradisi "birthday treat" saya pada setiap tahun yang tak mungkin dilupakan semenjak tahun 2011 dulu... "Baskin Robbins for my birthday"... ^_^... Untuk "collection" Baskin Robbins pada "birthday" yang sebelumnya... sila rujuk entri INI 

Yummylicious... dan seperti biasa memilih kegemaran saya Waffle Sundae Banana Berry... hik hik hik... memang makan sorang2 pun boleh habis "uols"... ala 2 "scoop" jer pun... tapi sangat kenyang... nasib belum bersalin lagi "uols" sempat makan aiskrim lagi, kalau tidak pandang jer lah... ha ha ha...dan qada'kan tahun depan jer.... tapi masih ada rezeki nak merasa... Alhamdulillah... 

Rancangan asalnya nak buat "ladies outing" hari ni dengan divassss untuk "celebrate birthday" kak lang diva dan "coffee2 together2" ... Siapa lagi kalau bukan Suria Amanda, ZazaMyMoon dan Ayue Jean kita... tapi disebabkan kena "bedrest" dan "handicap"...tak boleh aktif dan bergerak bebas seperti keadaan sediakala, rancangan tu di-tergendalakan buat masa seketika... apa orang kata..."until further notice"...ha ha ha..lagipun nak rasa Chef Zaza yang dah promise nak masakkan sesuatu untuk adik dia ni...hik hik hik..takper next time na...

*In Shaa Allah, kalau ada rezeki, tahun depan nak tukar aiskrim lain pula lah...asyik Waffle Sundae Banana Berry jer... kita "rotate" pula, tapi kalau ada rezeki sambut "birthday" dengan Bubbly Baby...In Shaa Allah, dengan izin Allah, mummy rasa kita "request ice-cream cake" yang besar sikit saiz dia tu...he he he...  

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Tradition: Bubbly Birthday Treat!!! ^_^ , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, November 24, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. nyum2!!! tapi sini takde eskrim tu... huhuk2

    ReplyDelete
  2. heppy besday farah :) may Allah bless u. Aamiin

    ReplyDelete
  3. Happy b.day...moga sentiasa drahmati..and ber bahagia selalu...n...moga dipermudahkan mdpt baby sihat n comel...hihihi...

    ReplyDelete
  4. Selamat hari jadi kak farah, jaga diri jaga kesihatan, jaga baby.. :) semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan semua urusan.

    ReplyDelete
  5. wah.. best smbut brthday dgn aiskrim.. simple tapi tgglkn kngn indah.. :)

    ReplyDelete
  6. Ades.Bestnyaa eskrem tuu.Terliuq dah ni..

    ReplyDelete
  7. Happy birthday akak, moga panjang umur murah rezeki fan dipermudahkan urusan inshaaAllah :D

    ReplyDelete
  8. sedapnya.. mana nak cari BR kat tempat sy ni, mmg tak jumpa lah.. T_T

    ReplyDelete
  9. hhahhaha tak payah nak chef sangat lah adik divas oiiii I ni pun baru je belajar memasak.. tapi as promise i'll cook for you one day but most probably by nest year eh..

    babe.. can't wait to meet up with the divas gang.. nnt bleh potluck exchange masakan masing2 kannn.. cer u bayang kan kita ber potluck kat taman di bawah pokok.. muahahhahahaa.. cant wait at all :))

    ReplyDelete
  10. yummmy nya
    takper lepas berpantang
    blh sambung semula yea

    ReplyDelete
  11. @deno

    kalau deno turun sini, KL or Selangor, bagi tau ek? mana tau ada rezeki nanti akak belanja deno? ^_^

    ReplyDelete
  12. @Maria Firdz

    yang simple itulah yang menjadi kenangan kan maria?

    ReplyDelete
  13. @Anis Athia

    terima kasih banyak2 anis... appreciate it much...

    ReplyDelete
  14. @ZazaMyMoon

    taman mana nak pergi tu babe? ha ha ha...tapi seriously good idea tu... yup next yer kita buat pot luck tu...

    ReplyDelete
  15. @Normi Nieza

    cik nor kalau dekat dah ajak cik nor makan sekali dah...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia