Home » , , , , , , , , , » Syukran... Terima Kasih Di Atas Ucapan & Dedikasi "Uols"!!!

Syukran... Terima Kasih Di Atas Ucapan & Dedikasi "Uols"!!!


Phewww!!! Terharu ni terharu, sangat terharu, jujur dan ikhlas dari hati... Syukran... Terima kasih di atas ucapan  dan dedikasi "uols" kepada Cik Puan Bubbly... sungguh tak sangka sayang juga "uols" pada saya yer... ahaksss... ok over sudahhhhh!!! Layankan ajer...kasi can lah pada kak long kawasan hari ni kan??? Bukan selalu, setahun sekali kan???  

Tak tau macam mana nak gambarkan perasaan ni...dan "honestly I'm totally speechless and feel blessed"... Alhamdulillah... Kawan2... nak ucapkan terima kasih kepada semua satu2 mungkin panjang jadinya entri ini... dan janganlah kecil hati kalau nama tak disebut di sini, walau nama tak disebut, tapi "uols" semua tau diri "uols" siapa kan??? masing2 yang "wish" saya untuk "birthday" saya hari ni... 

Antara yang saya nak dedikasikan di sini yang mana saya berkesempatan taip dan "post" adalah... 

Gambar illustrasi di atas dan ucapan "Happy Birthday" dari kakakku yang "gojes" yang sememangnya dah anggap macam kakak sendiri, kakak yang sangat baik, kakak yang banyak "support" dan kakak yang mendoakan supaya impian dan hasrat memperoleh cahaya mata di hadapan Kaabah semasa beliau mengerjakan umrah lebih kurang akhir 2012 / awal tahun 2013 dahulu... Terima kasih kakakku sayang, jasamu dikenang...dan semestinya kakak adalah "godmother" pada Bubbly Baby... In Shaa Allah, sekiranya segalanya berjalan lancar dan selamat, bakal ketemu dengan Bubbly Baby yer, anak buah kakak... hopefully "gojes", bijak, soleh /solehah, sempurna, sihat dan segala yang baik2... Doakan kami yer... "I Love You".... 

Adik sayang saya, "girlfriend" pada Yong Hwa...muahahaha...terima kasih atas entri khas Sally di SINI ... seriously walau tak pernah jumpa kami rajin sakat menyakat antara satu sama lain terutamanya tentang Yong Hwa... dan CN Blue...walaupun akak tak kenal kan CN Blue tu siapa... "Love you sis... thank you very much"...

Terima kasih Kenit... untuk entri khas di SINI ... Terima kasih di atas iringan doa Kenit... Farah sangat hargainya... tak tau nak cakap apa ni... hu hu hu... "again, totally speechless"... In Shaa Allah, dengan izin Allah SWT, satu hari nanti kita pasti ada kesempatan untuk berjumpa... Memang nak juga jumpa Kenit... 

"The divaassss" yang selalu ada bersama saya di setiap masa, di saat memerlukan dan sangat "understanding".... sayang "uols" sangat2.... terima kasih "babes"... Tengah2 malam "wish", pagi2 "wish"... penguat semangat dan pendorong... "very supportive"... Terima kasih Kak Long Diva, Kak Ngah Diva, Adik Diva.... ikhlas dari hati Kak Lang Diva...ahaksss... "Love uols deep2"... "Zaza thanks for the video babe", terharu "ai" ok.... 

GOOGLE???
Ahakss...batak betul ko??? Tetiba cam baru pengalaman pertama kot, Google dok wish macam ni??? Bila buka "homepage" Google semalam nak "search something" tiba2 bila letak "cursor" kat gambar kek2 tu... keluar pula "words" Selamat Hari Lahir Farah Waheda...wakakaka...terasa retis kejap walaupun bukan retis kan? Sebab Google pun reti "wish birthday uols".... 

MY SOULMATE ANIS!!!

BFF, Soulmate sedari sekolah menengah sewaktu di Convent Bukit Nanas.... dah bertahun kitaorang berkawan dan memang "we are the best of friend" ...walaupun jarang berjumpa semenjak masing habis sekolah (ada juga jumpa tapi jarang yelah masing2 sibuk kan???)... tapi tak pernah lupa ingatkan kawan dia yang seorang ni, dialah yang sentiasa ada untuk mendengar, untuk memberi nasihat, untuk menyabarkan, untuk "motivate" dan bagi semangat... "thanks dearie soulmate"... 

KAWAN2 INSTAGRAM, DAYRE, TWITTER, FACEBOOK, BLOG
Terima kasih yang tidak terhingga "uols", nak "print screen" semua jadi berjela2 dan panjang sangat pula nanti entri ni... tapi "uols" semua tau siapa "uols" kan??? "Heartz uols deep2..."... "Thanks for all the wishes my dearie friends, bloggerians"... 

Apa lagi yang boleh saya rekodkan di sini??? Ucapan hari lahir yang sangat2 saya hargai dari "uols" semua...kalau boleh nak jer jumpa semua dan cakap terima kasih "personally" pada sorang2... tapi apakan daya, tiada kesempatan untuk itu semua dan saya tak tau nak cakap apa lagi ni...sob sob sob... walaupun bukan retis...ahaksss...gedikssss...tapi ramai yang ingat...terima kasih terima kasih terima kasih... "nothing more I could say".... 

Semoga "uols" semua dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberikan keberkatan oleh Allah SWT, dikurniakan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan di dunia dan akhirat... Hanya Allah yang dapat membalas segala jasa baik "uols" pada saya... "Heartz uols deep2".... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Syukran... Terima Kasih Di Atas Ucapan & Dedikasi "Uols"!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, November 24, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

42 comments:

  1. Replies
    1. betul tu maria, masih ada yang sayang walaupunnnn.... ekekeke

      Delete
  2. Selamat Hari Lahir sis!!!!! Semoga berbahagia selalu..hihi^_^

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahu ye..moga sihat sentiasa..moga menjadi isteri dan ibu yang solehah..sejahtera dunia..bahagia akhirat..barakallah..

    ReplyDelete
  4. Hehe. Terharu kan bila ramai wishh..

    ReplyDelete
  5. Sempat wish kat fb je... good luck tau... kuatkan semangat untuk bersalin...

    ReplyDelete
  6. Rase nye masih belom trlambat utk cik wish kan..Happy birthday mom 2 be..Last tiup lilin tyme single2...next year ade dah baby bubbllynotes tolong tiupkan...
    Semoge di panjangkan umur ye...selamat bersalin nanti..

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday and best of luck in your life ;)

    ReplyDelete
  8. Happy birthday farah...samalah kita bulan November cuma hari dengan tahun aje tak sama ye..

    ReplyDelete
  9. Happy birthday Dear...kalau deliver hari ni..boleh celebrate dua birthday sekali ya...Take care!!!!

    ReplyDelete
  10. no worries my dear darl divas hehe..
    Video tu dedicate special for you tau hehehe *kiss & hug* :))

    ReplyDelete
  11. Happy birthday kepada Farah... sorry for this late wish. Maklumlah semalam tak buka pc dan tak sempat pun...

    Semoga dipanjangkan umur dalam keberkatan dan mendapat rahmat dari Allah.

    ReplyDelete
  12. agak terlewat sedikit nak wish juga Selamat ulang tahun kelahiran sis farah..moga sis sentiasa diberi kesihatan.domurahkan rezeki..mudahan selamat sis & bakal baby :)

    ReplyDelete
  13. sudah terlambat tp still boleh wish kan
    HPPY Belated Bufday Farah..
    semoga panjang umo
    mama n bby sihat selalu..
    amin

    ReplyDelete
  14. hepi bestday farah..sori dah terlewat..:)

    ReplyDelete
  15. @Cik Puan

    terima kasih cik, ha ah last tiup lilin sorang2... lepas ni In Shaa Allah kalau ada rezeki tiup dengan baby pula...

    ReplyDelete
  16. @Fizah Mohd

    ye ke, kalau macam tu happy birthday buat Fizah juga...

    ReplyDelete
  17. @Raudzah Z

    thanks dear, he he he..betul juga, tapi tak boleh sebab terlalu awal pada baby...

    ReplyDelete
  18. @ZazaMyMoon

    you really make my day babe... seriously no jokes... *_^ thanks a bunch with lotsa love...

    ReplyDelete
  19. @Normi Nieza

    tak apa cik nor, terima kasih di atas ingatan cik nor...

    ReplyDelete
  20. @zarena heeney

    thank you very much Ena... appreciate it much...

    ReplyDelete
  21. Seronokkan Farah dikelilingi dengan orang yg menyanyangi kita!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia