Home » , , , , , , » SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE


Gitewww kannn??? Akak pun sama2 nak meroyan dengan akakku yang gojes yang seorang ini...hik hik hik, janjinya semalam nak datang nyinggah dan "join" sama...yer2 "uols" mengomen kat FB akak gojes sorang ni, lepas tu, bila dah terjebak layan AF2013 terus tak buka dah Ms. Lappy... ni dah alang2 mengadap ni kan??? terus jer lah join sebelum terlewat dan terus meninggalkan janji2 kosong...ahaksss...tersedak sendiri jap... 

Ermm...kena pertaruhkan gambar ek? Alahai akakku yang gojes... dah dekat2 "due" tak adalah pula bergambar sakan kan? Sebab pipi dah menembun... Sampai suami pun dah bagi nama Farah Depp dah sekarang ni...(ahaksss...ferasan giler... ko ingat ko adik beradik Johnny Depp ataupun Nurul Wahab Depp)... abis tu dah dipanggil macam tu...wakakakaka...yang sebenarnya Farah Deb (singkatan untuk debab)...ahakss...debab ke? tak adalah debab sangat punnnn...tunggulah lepas bersalin nanti... tak apa2 itu namanya "motivator" dan pemangkin untuk kembali langsing tu...ahakss.... jadinya...untuk segmen ni, saya gunakanlah gambar semasa Hari Raya Aidilfitri hari tu... kira acilah tu kan??? Dan gambar ni pun gambar kepala blog Bubblynotes...


Muahahahaha...layankan ajerlah ek "uols" walaupun ada rasa cam nak muntah hijau ke, oren ke, pink ke, merah ke..."rainbow" ke.... 

Nak join juga??? Klik SINI *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, November 18, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

50 comments:

  1. Selamat bersegmen ea akak syg .

    Tuh la rase mcm knal . Hehe . Pyka pnah sggah sini dulu . Hehe . Lpas nie boleh sggah slalu dekat sini la ;)

    ReplyDelete
  2. Gd luck kak farah. Haha ohsem la pic dia huhuhu :D

    ReplyDelete
  3. Macam best je. .mcm menarik je...nak mintak izin jap la..Hahahaha. .

    ReplyDelete
  4. good luck farah..kita pun tengah terkir nak taruk gambar comel yang mana satu..he..he

    ReplyDelete
  5. mmg comey pun.. hihi.. good luck! ;)

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama..

    anyway, all the best!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  7. macam best jer....good luck Farah...

    ReplyDelete
  8. @Pykaa Pdott

    thanks Pykaa sebab sudi singgah Bubblynotes... semoga ukhuwah kita semakin erat yer selepas ni...Nice to get to know you...

    ReplyDelete
  9. @Amanda Suria

    hah??? nak mintak izin apa kak...oh paham2 ...sorry sorry slow jap.... ekekeke....

    ReplyDelete
  10. @Raudzah Z

    cepat cepat fikir fikir jangan tak fikir dear...

    ReplyDelete
  11. @Deqla Manjew

    erks comel ke deqla...alahai so suweet, malu pulak ai you...ha ha ha...gedix sangat statement kan deqla... ^_*

    ReplyDelete
  12. @Syuhada Baharudin

    thanks for dropping by, done dropping by and follow you...

    ReplyDelete
  13. @Sukma Haron

    akak meh ler join sekali sementara masih sempat ni... support Mak Dara... ^_^

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama...jom follow tite.. done follow u http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  15. All the best sis. Cakap pasal due, tak sabar nak tengok baby. Hehe

    ReplyDelete
  16. er slp...farah depp... comel jer..bg laa tgk gambar seri mengandung tuu nak tengok

    ReplyDelete
  17. woii mn aci letak gambar ni hahahahahaha

    ReplyDelete
  18. semoga berjaya ye farah...dah cumel dah tu...

    ReplyDelete
  19. kompom ler akak mnang..
    hehehhe..

    ReplyDelete
  20. wah putih nya gigi dia......
    Macam cntk jer, macam comel jer...
    http://hanamaroo.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  22. takpa seronok2 je join segmen mak dara kan kak:)

    ReplyDelete
  23. singgah blog farah :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  24. hi..singgah dr segmen yg same... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  25. alaaaaa..
    mata ni cantik ! huhu :)

    ReplyDelete
  26. alo...comelnya...(^_^)

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  27. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  28. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  29. wow..memukau pandangan gitu mata dia....hehe...selamat bersegmen sis!!

    ReplyDelete
  30. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  31. memang comel je memang cantik je adikku yg gojessssss ini.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan akk mu yg meroyan ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  32. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  33. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  34. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia