Home » , , , , , , , , , » Purrrrr....Meowwww Dah Sampai!!!

Purrrrr....Meowwww Dah Sampai!!!


Ingatkan kucing siapalah yang mengiau manja ala2 diva kat depan muka pintu rumah ni pagi semalam sebelum pergi hospital...ahaksss.... tipu jer.... mana ada "keychain" yang mengiau...gila ko??? Kalau betul kucing kat "keychain" tu hidup, memang saya lari dululah...hik hik hik... Erkss... memang dan dan tu "What's App" akak diva Suria Amanda / +Amanda Suria dan ZazaMyMoon tanya diaorang siapa yang membela ni...ahaksss...gurau2.... yelah risau juga kan kalau2 jadi macam tu...hik hik hik... 

Ok, sebenarnya "keychain" ni adalah ole2 dari akak diva Suria Amanda dari Kuching, Sarawak sempena dengan lawatan beliau ke Sarawak baru2 ni untuk "attend graduation day" si Kudut, adiknya akak Suria Amanda ni... Heee.... Untuk Kudut, "congrats".... tumpang happy juga ni... Dan untuk akak diva Suria Amanda terima kasih daun keladi yer sebab sudi hantar "souvenir"... *_^... Nanti nak pergi jalan lagi kan??? Ha jangan lupa beli "souvenir" lagi ek? Nanti bertambah diva akak ok??? Ekekekeek.... Puji ada makna dan melangit...melampau ye tak???  Ahaksss...Tapi ikhlas tak salah kot??? 

Nak tunggu saya ni pergi??? Al-maklumlah untuk tahun ni memang dibekukan buat sementara waktu, tahun depan baru boleh berjimba... eh eh, kita plan nak gi sama2 kan "group" kita tu kan? Ihikss... "Gegurls Holiday Trip!!!" eh "gegurls" pula... "ladies" la... In Shaa Allah, kalau tak ada aral melintang, tahun depan kalau ada kesempatan serta kelapangan, terbanglah juga kita berjalan2 "holiday"... he he he.... Tapi terfikir juga nak support "Tahun Melawat Malaysia 2014"... tengok macam mana dulu.... 

*Kalau pergi Bandung boleh cari dan beli selipar ZazaMyMoon yang hilang hari tu, gantikan dengan yang baru...ihiksss.... *_^

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Purrrrr....Meowwww Dah Sampai!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, November 22, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

70 comments:

  1. Hamaigat. Vee baru je nak pos ni kat akak gak. HAHAHA. Since akak dah ada ni, Vee cari lain pulak. Kekekee..

    ReplyDelete
  2. sally tak dapat pun..? hahaha...tetiba :P

    ReplyDelete
  3. boleh buat koleksi key chain tu Farah...nak gantung kat mana meow tu...huhu...

    ReplyDelete
  4. meowwwwwwwwwwwwwwwww...hihihihhi
    lama tak berkunjung sini

    ReplyDelete
  5. salam cik farah ^_^

    wahh lawa la keychain kucing tu..unik..=D

    ReplyDelete
  6. WAHHH . SONOKNYE .. CANTIK . NAK JUGAK :p HEHE

    ReplyDelete
  7. terima kasih ye sebab blogwalking blog saya

    ReplyDelete
  8. ingatkan kucing mana lah yang mengiau tadi,haha :p
    wuu,untungla akak...cantik keychain tu,hehe :)

    ReplyDelete
  9. nasib meooowww keychain..kalau meooww betul, dah melompat kak farah kan..hehehe
    tahniah kak dapat buahtngn.. ;)

    ReplyDelete
  10. comel...nasib baik tak meow-meow ya farah..kalau tak...he.he

    ReplyDelete
  11. meowww..hehehe comel je kucing tuh..

    ReplyDelete
  12. Hahahhahhahah...
    Okay nak gelak pulak tang cari selipar kak Zaza yang hilang kat Bandung tu.......

    Wahhhhhh syoknye dapat memeowww... =D

    ReplyDelete
  13. hihi....alolo...kat sini banyak keychain nie....button magnet pun ada...kalau farah nak cik akak boleh kirimkan..hihi....
    Makseh datang blog cik akak tu....malam nie mmg mood kejap2 je nie..hahaha....mata ngantok....otak kata tidur...hihi...selamat malam sayang...take care ok dear :) muahh

    ReplyDelete
  14. CN teringin gak nk ke Bandung sebab tak pernah ke sana, siapa nk buat trip? nk ikot ! pegi ramai2 baru best ;)

    ReplyDelete
  15. salam blogging ..amboiii , tahu depan pergi dgn bby sekali lah yerr he3 ... done :)

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah
    rezeki dari jauh kan
    dah pi spital ke?

    ReplyDelete
  17. wah best..tb byk kumpul keychain ;)

    ReplyDelete
  18. keychain classic la..posing manja kucing kat keyhain tu..hehehehe..alhamdulillah rzeki tu..

    ReplyDelete
  19. meowwwwww keychain rupanya
    super duper cute

    ReplyDelete
  20. aloo comelnya :) untung aka dapat bnyak hadiah

    ReplyDelete
  21. auwwww kucing..!! comelnyeee.. kalo deqla bg kucing yg hidup punye, farah mau x? hahhaha.. padahal dah tau farah takot kucing.. ngeee

    ReplyDelete
  22. hahahha tiba2 masuk cerita selipar i yang hilang tu kannnn hahahhahaha lawak lah you babe..

    eh tapi ok jg kan nxt year boleh buat ladies trip.. yeayy tak sabaq ;))

    ReplyDelete
  23. kak farah, untung tu kalau keychain mengiau.. orang lain mana ada yg mcm tu.. hehehe

    ReplyDelete
  24. @Vee Lea

    he he he, seriously dear, ok ok, look for another design...

    ReplyDelete
  25. @Maria Firdz

    sekali mengiow betul2 mesti akak lari...he he he...

    ReplyDelete
  26. @Sally Samsaiman

    ha ah ek? nanti suruh yong hwa belikan dan pos pada sally...lol...

    ReplyDelete
  27. @Sukma Haron

    buat masa sekarang ni simpan dalam collection dalam almari khas dulu kak...

    ReplyDelete
  28. @dEdEQ dE wIshEs

    In Shaa Allah, ada rezeki nanti dedeq dapat juga...

    ReplyDelete
  29. @tarmizi

    sama2 tarmizi, akak support sesama blogger...

    ReplyDelete
  30. @Sya Mimie

    itulah dah tentu2 akak melompat kalau betul2 mengiau...

    ReplyDelete
  31. @AyueJean AJ

    yelah kita tolonglah dia cari ganti selipar dia...sian dia selipar hilang hari tu, ada sentimental value tu dari bandung...

    ala macam dia tak dapat meowwww...

    ReplyDelete
  32. @Nao Mei

    farah pun balas komen cik akak tengah malam ni, selamat malam cik akak...

    ReplyDelete
  33. @Cikgu Norazimah

    boleh jer CN, tapi tunggu Cik Puan Bubbly settlekan semua dulu...he he he...

    ReplyDelete
  34. @PeRdU cINta

    Alhamdulillah rezeki dan memang manja posingnya tu...

    ReplyDelete
  35. @Deqla Manjew

    huwaaa tu sajalah tu nak bagi kucing hidup tu...

    ReplyDelete
  36. @Hani Fadhlina Abdul Rahman

    ala ai ada satu jer ni, kalau tak memang dah bagi satu dah....

    ReplyDelete
  37. @ZazaMyMoon

    kannn? banyak betul aktiviti yang divas nak plan next year...wakakaka...moga2 segala jadi kenyataan lah ni...

    ReplyDelete
  38. @Nina Maslizza

    jom nina tapi lepas akak bersalin dan habis pantanglah... he he he...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia