Home » , , , , , , , , , » Cari Kat Sini Pun Boleh!!!

Cari Kat Sini Pun Boleh!!!

Source Extracted from Google
Terlanjur bercuti dari blogging ni kan??? Sambil2 tu menyelam minum air lah nak beritahu "uols"... muahahaha...dah lama dah guna "apps" ni dah sebenarnya...dari semenjak diva2 melets bersama2 meng-"install" dan menggunakanlah...bermula dari +AyueJean AJ  sampai ke Zaza dan sampailah ke saya... hik hik hik... kalau tak di sini ruangan blog rasmi ni, kat Dayre lah kitaorang berjimba2an... 

Apa tu Dayre??? Dayre ni seperti yang dikatakan oleh AJ pada saya sebelum ni ibarat macam "daily personal digital diary" ok "uols"... dan bagi saya sendiri, ibarat "mini blogging platform or tools"... "blogging on the go" jugalah tapi yang simple... ibarat "tumblr" tapi "up" sikit dari "tumblr"... erkss...tiba2 teringat pula akaun "tumblr" yang bersawang tu...wakakakaka... 

Tak ada nak beritahu, dalam sepanjang bercuti ni, manalah tau kan??? Kot kot ada yang ter-rindu pula (tak habis2 perasan...wakakaka)... dan manalah tau kalau2 saya ada "update" sesuatu kat Dayre dengan berita2 terkini ke? "Uols" cari kat sini pun boleh... 


"Apps" yang "simple" dan "mobile" dan dalam ketiadaan "update" di sini, mungkin ada di sana... jadi kalau nak cari kat sini pun boleh!!! *_^... 

Pautan untuk "apps" ini adalah di SINI

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cari Kat Sini Pun Boleh!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, November 25, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

24 comments:

  1. weh aku pon ada weh! tapi aku mls update.mcm xleh nk commit je.hahahaha.boleh xgitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow rara dah..ha ha ha...ni pun dah lama terabai ni...

      Delete
  2. Replies
    1. kemudahan teknologi dan apps pada masa kini...

      Delete
  3. Me???? X yah la kot..kang x pasal2 kena jerit...wakil pd adik2 diva je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah dengan rela hati wakilkan ni...muahahaha...

      Delete
  4. Mcm tu yee. Nanti blh gak godek2 ni :D

    ReplyDelete
  5. ofcoz babe.. lagi senang nak borak kita whatsapp or bbm ajos hahahahaha.. you pn kalau rindu kat I come to my DAYRE tau.. mgkin cerita2 yang tak ada kat blog I tp ada kat DAYRE... ok :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. always datang kat DAYRE you and what's app and bbm...

      Delete
  6. Replies
    1. memang shaila macam2 apps sekarang ni... terpulang pada kitalah macam mana nak gunakan...

      Delete
  7. cik akak tak buat lagi...hihi...
    takut bersawang banyak sangat..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni DAYRE farah pun dah bersawang...hik hik hik...

      Delete
  8. Takde lagi ni..baru je buat twitter.huhu..mmg tak up to date sya ni kan..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tak up to date sya, tapi malas bila terlalu banyak sangat apps... i feel that too...

      Delete
  9. mcm menarik je.. mcm menarik je.. app tu.. hehehe

    waaa.. dah lama anis tak bw sini sebab dah berkurun bercuri dr berblogging.. dah berubah banyak la page akak.. :)

    ReplyDelete
  10. mcm apps skrg... dh jadi semak phone.. hihi

    ReplyDelete
  11. akak belum add lagi....macam diari peribadi kita kan...

    ReplyDelete
  12. heheh umi baru je jinak-jinak ngan apps ni...dah follow u :)

    ReplyDelete
  13. Ros tak de benda alah ni.. bukan ape, takut bersawang nanti, tak berupdated. hihihi

    ReplyDelete
  14. ohh..gitu, macam-macam aplikasi sekrang ni ye...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia