Home » , , , , , » Blog Feed Dah OK Ke???

Blog Feed Dah OK Ke???


Sebelum ni ada mengomel tentang Blog Feed Meragam dan masalah ni dialami oleh kebanyakan blogger2 dan rasanya hampir semua blogger terlibat dan menjadi mangsa sepertimana komen2 yang diterima dari kawan2... Hurmmm... agak lama juga masalah ni berlarutan rasanya... 

Hari Sabtu malam minggu hari tu, semasa membuat kerja2 blog sementara berkesempatan, saya yang memang sentiasa memantau... sekali lagi memantau keadaan "blog feed" yang dimaksudkan dari "reading list" di "Blogger Dashboard"... Hurmm... penemuan saya seperti gambar di atas ke atas entri2 yang saya "post" sendiri...  Kelihatannya seperti masih bermasalah gayanya... 

Dan ada juga terperasan entri2 dari kawan2 yang lain jadi macam ni juga di "reading list"... Tak OK lagi ek "uols"...ada siapa2 yang boleh beri jawapan dan kepastian??? Hik hik hik... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Blog Feed Dah OK Ke??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, November 26, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

36 comments:

  1. masalah yg bagaimana ekk..xperasan plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalah bila entri terbaru kita tak update di reading list...

      Delete
  2. blog feed tak ok ke..??
    tak perasan pula masa buka semalam... haila~~

    ReplyDelete
  3. google / blogger.com yg problem kot ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya ramai blogger yang menghadapi masalah yang sama, yup blogger platform yang bermasalah...

      Delete
  4. akak ada masalah tiap kali klik ke blog farah..tu yg lama tak menjengah ke sini..nak sgt baca entry farah..tapi bila klik takleh masuk pon..hari ni boleh plak..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha masalah nak masuk ke blog farah...takutnya dengar...tapi tak buat apa2 pun, patutlah masa tu pageviews menurun... hu hu hu...

      Delete
  5. cik akak pun jarang nak semak nie dear...bermakna tak reti..hihi...

    ReplyDelete
  6. yang mcm ni xpasti masalah ape. hari tu blog aefa ade yg sangka feed prob. tp sbenarnya tak problem pun.. aefa explain dlm entry ni Feed

    ReplyDelete
  7. dah ok dah.. cuma kt bloglist kdg lmbt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak perasan tu maria, kat bloglist memang lambat... hu huhu...

      Delete
  8. harap mmbantu :)

    http://farzli.com/cara-atasi-feed-blog-rosak/

    ReplyDelete
  9. entah ler Farah....feeding nie kekadang problem tapi kekadang tak pulak...tak faham akak...

    ReplyDelete
  10. Entah.. kejap ok kejap tak ok.. Tapi hari ni macam ok jer..
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa entri ni ditaip memang tak ok mieza... hu hu hu...

      Delete
  11. Blog feed rosak takpe jugak. Ni fiqa punya blog hilang dr index google lagi la menangis. T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkss hilang dari indeks google, macam mana boleh jadi tu fiqa???

      Delete
  12. biasalah hal2 teknikal dalam blogging. mungkin nak uji tahap kesabaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mungkin nak uji tahap kesabaran kita tu...

      Delete
  13. assalamualaikum Farah....seronoknya kalau dpt pengalaman buat labu sayong ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam mama, memang tak tergambar experience tu kannn???

      Delete
  14. owh.. mcm tu sejarahnya rupanya..

    ReplyDelete
  15. ops tak perasan pulak problem ni.

    ReplyDelete
  16. akak selalu tak perasan hal ni, kena check selalu jugak gamaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. check kak dan selalu pantau benda ni penting...

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia