Home » , , , , , , » Latest! Upcoming Bubbly GA Sponsors List As-of-to-Date

Latest! Upcoming Bubbly GA Sponsors List As-of-to-Date

Source Extracted from Google
On Sunday, March 24th, 2013 saya ada update tentang Pencarian Sponsor GA for Bubbly Kini Bermula. Alhamdulillah, setakat ni ramai juga di antara rakan2 blogger yang sudi menghulurkan bantuan sponsorship kepada Bubblynotes dalam penganjuran GA yang bakal dilancarkan pada bulan April 2013 (eleh, berapa hari jer lagi kan? tapi bukan minggu pertama...mungkin minggu kedua atau ketiga, bergantung kepada keadaan)... Therefore, saya nak ambil opportunity ni nak share dengan uols, siapakah sponsor2 yang sangat2 bermurah hati tersebut yang buatkan saya rasa terharu... dan juga info tentang sponsorship gifts yang telah di-offer oleh mereka. Mereka2 itu adalah...


Hadiah merupakan: 
Bookmark x 3 
FM x 2


Hadiah merupakan:
Nama pemenang akan dimasukkan sebagai watak utama dalam cerpen x 2
Review blog x 2
Header x 2
Banner x 2


Hadiah merupakan:
Wrislet Alfio Raldo x 1


Hadiah merupakan:
Tudung Bawal Kosong x 2


Hadiah merupakan:
Cursors x 5


Hadiah merupakan:
Review blog x 5


Hadiah merupakan:
Top Up RM 5 x 2


Hadiah merupakan:
Bloglist selama sebulan x 5
Top Up RM 5 x 2


Hadiah merupakan:
Top Up RM 5 x 2


Hadiah merupakan:
Novel x 1


Hadiah merupakan:
Lanyard/Coin Purse x 1


Hadiah merupakan:
Top Up RM 5 x 2


Hadiah merupakan:
Hand Sleeves x 2


Hadiah merupakan:
Purse made from Felt x 2


Hadiah merupakan:
Doodles Lelaki x 1
Doodles Perempuan x 1
Header Lelaki x 1
Header Perempuan x 1


Hadiah merupakan:
Ribbon Crochet x 3
Feltcraft x 3


Hadiah merupakan:
Top Up RM 3 x 2


Hadiah Merupakan:
Facebook Cover Timeline Photo x 1
Header Blog Design x 1
Vector x 1
Blog Review x 2


Hadiah Merupakan:
 Lips Jenama Giffarine x 2


Hadiah Merupakan:
Blouse Jarang Tanpa Inner x 1


Hadiah Merupakan:
Bloglist Kekal di Blog x 3


Hadiah Merupakan:
Ruang Tapak Iklan x 2


Hadiah Merupakan:
Executive Notebook 2013 x 1
Top Up Telco RM 5 x 2


Hadiah Merupakan:
Top Up RM 10 x 2


Hadiah Merupakan:
PMC & GC Soap (kuantiti akan diconfirmkan)


Hadiah Merupakan:

Review Blog x 3
Top Up RM 5 x 2


Hadiah Merupakan: 
Top Up RM 5 x 2


Hadiah Merupakan:

Tudung Bawal x 1
FM x 1


Hadiah Merupakan:
Buku / Novel x 2
Top Up RM 10 x 2


Hadiah Merupakan: 
Baju Jarang (Hitam) Tanpa Inner x 1

Inilah dia senarai para sponsors yang sudi sponsor hadiah2 GA buat uols semua di sana yang pada masa kini yang telah confirm. Terima kasih daun keladi kepada mereka2 yang telah sudi sponsor buat masa sekarang... Dan sekiranya nak melawat ke blog2 sponsors... bolehlah click di header blog mereka2 itu di atas yer... ^_^ 

*Puan punya belog sponsors hadiah apa? He he he... Nanti ai update yer...bagi laluan pada para sponsors dulu... sementara tu boleh ler jalan2 dekat blog mereka dengan click kepala blog (header) yang disediakan di atas, like ler apa2 yang patut like, add ler apa2 yang patut add dan follow ler apa2 yang patut follow...nanti once dah launch GA uols jugak senang... *_^ wink wink... 

** Ada yang saya tertinggal ker para sponsors yang dah hantar e-mail? Kalau ada sila inform cepat2... kadang2 saya ni terlepas pandang jer pun... my bad... hu hu hu... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Latest! Upcoming Bubbly GA Sponsors List As-of-to-Date, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, March 31, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

53 comments:

  1. dah email..harap kamu sudi lah terima

    ReplyDelete
  2. wah...ga lagi...nak jadi sponsor jugak la...ngeee

    ReplyDelete
  3. akak lupa nak ckp kat farah hari tu nak sponser apa..hihik

    ReplyDelete
  4. perghhh ramai sponsor..jenuh nk follow & like..kohkoh

    ReplyDelete
  5. wah2..byk ni sponsor..dah mcm MEGA GA ni kak farah. xsabau nk join ni

    ReplyDelete
  6. sponsor boleh take part GA x? hahahahahaha...

    ReplyDelete
  7. banyak toi sponsor..smua hebat2 lak tu..tahniah ye akak

    ReplyDelete
  8. wow ramainya sponsor...memang mega lah GA u ni kak farah ;p

    ReplyDelete
  9. wah tahniah bayk sponsor ni, pasti gempak kan

    ReplyDelete
  10. akan ditambah kot hand sleeves tu,, in sya ALLAH kalau ada rezeki, :D

    ReplyDelete
  11. aduh!nk bt bln april...waktu ayut bercuti drpda blog tu....wuaarrgghhh.... T_T ap pon moga berjaya bt akak yer :)

    ReplyDelete
  12. segmen hari tu xsempat join lagiii.................. xsempat ...huhu ~ Tapi bila akk dah launching ga nie invite taw :D

    ReplyDelete
  13. wauu kak Seneorita Baharin sponsor novel ke, tetiba rasa nak join gak.. :P

    ReplyDelete
  14. wah mmg ramai sponsor ni...hehe apa2 pun semoga meriah GA ni nanti...

    ReplyDelete
  15. ramai seponser ni mesti big-bigest giveaway ni huhu terbaik ..!!

    ReplyDelete
  16. woah woah awak nak buat GA..woahhh.. hahahahh..dah maju blog awak skrg..hahaha..nampak sgt kita dah lama xjenguk dunia blog ni..

    ReplyDelete
  17. tahniah buat mereka yg bermurah hati .... Mak?....tolong baca hehe!

    ReplyDelete
  18. ala.... anis pun nak jadi sponsor jugak...

    ReplyDelete
  19. wah akak..sudah ramai sponsor ya..

    ReplyDelete
  20. wah..cam meriah je GA ni..tak sabor dah ni..hehe

    ReplyDelete
  21. weee.... syoknye.. tenkiu akak! <3 hehe

    ReplyDelete
  22. salam, tringin nak sponsor, Jap sy email k:)

    ReplyDelete
  23. sponsor makin meningkat...tak sabar nak tunggu segmen nie...

    ReplyDelete
  24. saya pun nak sponsor
    kejap lg ena emailkan erk

    ReplyDelete
  25. war warkan biar gempak gitu..haha terbaiklh Farah.

    ReplyDelete
  26. wahh tahniah akak, byk sponsor, boleh terjah semua pasneh..hee ^____^

    ReplyDelete
  27. Tahniah dear...Bnyaknya sponsor....

    ReplyDelete
  28. Wah ramai yang sponsor..hadiah pon gempak2 ^-^

    ReplyDelete
  29. goodluck kak fara! ni boleh jadi mega GA ni :D

    ReplyDelete
  30. Akak...saya nak sponsor juga boleh tak? Saya email akak ye. ^____^

    ReplyDelete
  31. cntik2 header di sini..^_^
    cntik juge blog tuannye ni..
    ladybird gitu..^_^

    ReplyDelete
  32. wah makin bertambah hadiah2nya tu...mmg meriah ni nanti.... :)

    ReplyDelete
  33. Wow ! Ramainya sponsor. Menarik ni. Hehe :)

    ReplyDelete
  34. Ramai bebenor sponsor yer...menarik2.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia