Home » , , , , , , » Read More For Less

Read More For Less


One of my hobby adalah membaca novel...x kiralah, novel2 Melayu ataupun English. Semua dibantainya saya baca... dan x keysahlah siapa pun novelisnya...janji cerita best dan berbaloi untuk dibaca dalam mengisi masa2 lapang yang saya ada... ^_^

Book Xcess dengan tagline Read More for Less adalah merupakan salah satu book parlour yang selalu menjadi pilihan saya kalau nak cari novel2 English. Dekat sini, kebanyakkannya adalah buku2 berbahasa English... dan memang senang kalau nak cari novel2 English favourite saya macam buku2 karya Nora Roberts, Stephanie Laurens, Sophie Kinsella, John Grisham dan juga Lisa Kleypas. Dan harga2 yang ditawarkan adalah sangat2 berbaloi sebab harganya lebih murah daripada normal retail price. 

Tak percaya? Cuba tengok gambar buku kat bawah ni... buku yang saya beli di Book Xcess Sabtu lepas...
Sila abaikan gambar illustrasi kulit depan novel ni yang agak... obscene yer uols... yang saya nak tunjuk adalah... cer tengok..buku ni adalah buku hardcover dan harga retail dia adalah RM 87.50 tapi di Book Xcess saya cuma beli buku ni dengan harga RM 19.90....
Murah x? murah kan? ^_^ . So far yang saya tau selama ni, Book Xcess ni adalah kat Level 3, Amcorp Mall, Petaling Jaya (PJ) jer... x pernah lagi nampak kat tempat2 lain... dan menurut website Book Xcess memang satu ni jer la outlet diaorang... 

So, to those yang minat nak dapatkan buku2 bahasa English yang murah dan berbaloi... yang tinggal berdekatan area2 PJ ni... silalah jalan2kan diri anda ke Amcorp Mall yer...bukan setakat novel...buku2 ilmiah pun banyak... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Read More For Less, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, March 18, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. owhhhh yer ke...dkt jer la dgn umah sy.mm sy xpernah masuk lg kedai buku tu.lepas ni kena la jengah selalu... :)

    ReplyDelete
  2. akak x pernah pergi amcorp mall..esok akak cuti..nak ajak cik abg terjah la...

    ReplyDelete
  3. murahnya, slalu nya bila beli harga mesti RM30++. Tapi untunglah ada tempat jual murah. :)

    ReplyDelete
  4. blh borong sakan lah past nie..:)

    ReplyDelete
  5. yerla murah sgtttt! tp malangnya saya bukan jenis membaca. kena train dr skrng ni :D

    ReplyDelete
  6. menarik......
    murah pulak tu......

    ReplyDelete
  7. murah ..
    tapi akak nie dah lama x membaca huhu .. selalu info2 dlm internet ajoo ;)

    ReplyDelete
  8. Alahai farah.... paper semalam pun tak terbaca ni ha haha!!

    ReplyDelete
  9. wah murah byk tu kan akak, drp rm88 dpt rm20 je, fuh mmg berbaloi :)

    ReplyDelete
  10. buku psl apa tu? terer la baca novel english.. hihi

    ReplyDelete
  11. murahnya farah !! berbaloi2 neh.. ek tp hebat la farah baca novel omputeh. ek, mar novel melayu pun 3 bulan kekekeke :P

    ReplyDelete
  12. Murahnya....selalu mesti 30++ tu....

    ReplyDelete
  13. kagum dengan Farah yang minat baca novel english :)

    ReplyDelete
  14. novel lame, kite tak hbs bace lagi kak :P

    ReplyDelete
  15. mak hai byk nye diskaun dia...nasib la sy bukan kaki baca buku, kalau tak... mesti akan ke amcorp mall ptg esok...hihi

    ReplyDelete
  16. wah murahnya..biasa buku hard cover mmg mhal

    ReplyDelete
  17. Ayut slalu gak g kat amcorp mall tu..tngkat atas sekali..tgk2x buku budak2x..hihihi..buku english utk dri sndri lom tdaya nak membace ye lg... =.="

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia