Home » , , » Featured Blogger #18: Cheq Kaq

Featured Blogger #18: Cheq Kaq


Inilah dia Cheq Kaq / +Cheq Kaq ... Featured Blogger #18 on Bubblynotes... ^_^. Personally, saya sendiri baru jer kenal dengan Cheq Kaq / +Cheq Kaq . Tapi Cheq Kaq / +Cheq Kaq  ni memang peramah, baik dan rajin datang melawat2 Bubblynotes hampir setiap hari.
Nama sebenar Cheq Kaq ialah Mariahti Binti Mad Zahari. Tapi Cheq Kaq lebih senang kalau kawan2 boleh panggil Cheq Kaq Yaya. Erks...really, x tau pun selama ni, selamat selongkar habis blog Cheq Kaq baru tahu. Cheq Kaq dilahirkan di Terengganu dan lahir pada tahun 1982. Alamak, selama ni asyik duk panggil kakak jer... rupa2nya kita sebaya ek? So kena panggil Yaya la ni? Dan Cheq Kaq opkoss ler dah berkahwin dan mempunyai 2 orang cahaya mata yang comel.
Menurut Cheq Kaq, dia wujudkan blog adalah untuk berkongsi apa juga yang dia tau dan alami.  Blog Cheq Kaq adalah diari Cheq Kaq. Bak kata Cheq Kaq x dela nak cerita semua kan? Ada kegembiraan yang perlu dikongsi, mungkin ada jugak kesedihan yang patut dikongsi bersama...dan Cheq Kaq harap semua kawan2 boleh jadi pembaca yang setia. In Shaa Allah...Siapa2 yang nak contact Cheq Kaq bolehlah e-mail: selendangcinta@gmail.com ataupun FB Cheq Kaq selendang cinta.
Follower Cheq Kaq setakat ni adalah seramai 113 orang dan Google+Follower Cheq Kaq adalah seramai 80 orang... So kawan2, apa lagi? Minggu ni jom kita bloghopping ke blog Cheq Kaq... Sila click pada gambar banner / header blog Cheq Kaq kat atas ek? ^_^ 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Featured Blogger #18: Cheq Kaq, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, January 25, 2013.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. bolehlah melawat cheq Kaq pas ni...

    ReplyDelete
  2. Err, spam lah pulak.. sorry kak..

    ReplyDelete
  3. nak singgah jap lagi...mana tau leh tambah adik lagi kan farah?;)

    ReplyDelete
  4. tak pernah terjah lagi ke blog cheq kaq ni rasanya...
    boleh terjah jap lagi... ^_^

    ReplyDelete
  5. eh.. awk ade buat segmen featured blogger ke? nak join jugak hehe.. btw, nanti saya lawat Cheq Kaq :)

    ReplyDelete
  6. lepas ni singgah sana....
    lain cerita, napa yek awak punya blog susah nak komen klu baca guna android atau saya yang tak pandai buka ruangan komen tu...huhu

    ReplyDelete
  7. owh cheqkaq kite ni..kenal sgt2 la.. haha..

    ReplyDelete
  8. Salam farah..uiksssss...terharu betol farah review blog cheqkaq..siap tahu detail tu..mekaceh2..tu yg pelik ramai yg dtg dr blog farah..nway..arini x sempat nk jenguk farah sbb cheqkaq kt luar pickup handphone mak Lang rosak ritu..thanx ye farah is cantik mnis..syg farah ketat2..;)

    ReplyDelete
  9. cheqkaq ni mmg peramah..rajin jenguk rumah jiran2.. Bahaya farah ni, selongkar dlm kelambu, kalah kiah propa.. hahahaha

    p/s : jaga2 ada yang memerhati.

    ReplyDelete
  10. hoyeahh~ akan segera terbang ke sana..=)

    ReplyDelete
  11. Salam farah..kak intan datang terjah dari blog cheqkaq...nak jadi kawan farah buleh? koh koh koh

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum farah....nak lawat juga ni...:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY