Home » , , , » Stalkers... Gotcha!

Stalkers... Gotcha!

Source Extracted from Google
He he he... don't know whether this is accurate or not... but I've tried it.... and dah tau dah saper yang selalu bangat skodeng saya kat FB... ekekekeke.... ^_^... Terima kasih Kak Tie kerana telah berkongsi ilmu View Page Source tuh... Ye lah, ilmu kan untuk dikongsi... 

Occay, pada sapa-sapa yang nak baca version Kak Tie sila ke SINI... however, saya kongsikan juga apa yang Kak Tie dah kongsikan kat sini....

1. Mula-mula... haruslah kan Log In ke Facebook Account kita....

2. Kedua, right click pada mana-mana jer cursor kita tu landing, (jangan right click gambar pulak)... lepas tu pilih View Page Source cam kat gambar bawah nih...


3. Pas tu bila dah pilih, satu tab baru akan terbuka dan memaparkan seperti ini....


4. Dekat tab baru nih, tekan Ctrl + F untuk mencari (search)

5. Dekat column search tu taipkan --> ORDEREDFRIENDS, kemudian tekan ENTER.

6. Then, kita akan jumpa ---> ["OrderedFriendsListInitialData",[],{"list": seperti gambar di bawah


7. Dekat bawah orderedfriends tu, ada angka-angka profile number orang yang suka skodeng or intip profile anda. 

8. Cara nak tahu 'siapa orang'nya yang suka intip profile anda ialah dengan: memasukkan angka tersebut di belakang www.facebook.com/

contoh: http://www.facebook.com/100000601492658

Angka warna merah di atas adalah nombor profile orang yang lihat profile FB kita... tekan ENTER....

9. The hee hee hee .... I know what u did last summer... dah tau sape yang selalu skodeng FB kita... angka yang pertama sekali adalah angka orang yang selalu sangat skodeng profile kita... Diikuti angka berikutnya... boleh tahu orang yang selanjutnya dengan melakukan perkara yang sama... Iaitu memasukkan deretan angka kedua selepas koma, contoh: 100000231459797

Saya dah try dah.... biler Kak Tie share kan mender nih.... aper lagi uols... ekekekeke...kalau nak tau jomlah cuba buat.... saja suka-suka... sambil menyelam minum air kannn? :p 

Credit: Akak Di Balik Pintu a.k.a. Kak Tie

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Stalkers... Gotcha! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, December 9, 2012.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

7 comments:

  1. @Nurmujahidah Ismail:
    kannn muja... ai pown lepas baca kat blog Kak Tie terus excited nak cuba... then biler dah cuba...I'm loving it! ^_^

    ReplyDelete
  2. ooh boleh tau la plak kalau kita tgk fb org...bahaya ni kena hati2 lepasni...

    ReplyDelete
  3. oh...itu macam ka..akak bukak fb kat hp jer yang...

    by the way...boleh jer beli sabun tu kat akak..email akak eh..suriaamanda@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. wah..bagus ni boleh tau sapa yang skodeng FB kita. nanti boleh try la he..he..

    ReplyDelete
  5. @Hatimi:
    erks...Timi ada stalk orang ker...ekekekeke... :p

    @Amanda Suria:
    occay kak...up up and away...nanty saya e-mail... ^_^ ...

    @MAZLIZA ABD RAZAK:
    try sis jangan tak try... bagos jugak dapat tau sapa yang selalu skodeng... he he he... ada peminat rupanya kita... :p

    ReplyDelete
  6. Saya dah taip ORDEREDFRIENDS tapi bila tekan enter x keluar ape2 pon.kenapa erk?

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia